Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

kalami.net USA: "''Ομοσπονδία Βοστώνης - έρανος γιά Μυρτώ'': Αναμένονται (άσχημες νομικά) εξελίξεις"

Εξακολουθούν να κοροϊδεύουν μέλη, δωρητές και Ομογένεια Ψεύδονται -πάλι- δημόσια νομικός σύμβουλος και Συμβούλιο Ομοσπονδίας Βοστώνης
Λένε ακόμα δημόσια (συνέλευση 13 Μαρτίου '14) ότι δεν ασχολείται η εισαγγελία με την Οργάνωση, επειδή ''ήλεγξε (ο νομικός σύμβουλος 9 Ιανουαρίου '14) και δεν υπήρχε έρευνα'' (ήλεγξε δηλ. 4 ημέρες... πριν την επίσημη κατάθεση της γραπτής καταγγελίας στην εισαγγελία γιά λογαριασμό της μητέρας της Μυρτώ, 13 Iανουαρίου '14 !!!).
ΠΙΣΤΟΠΟΙOYME υπεύθυνα ότι υπάρχει εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη. To όνομα του ανακριτή, βοηθού γενικού εισαγγελέα, που ασχολείται με την υπόθεση είναι ERIC C.....R. Που επιβεβαίωσε, 14 Μαρτίου 2014 (1:52 μ.μ.) ότι ''η έρευνα είναι ενεργή και με ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις''. Και καλά θα κάνει ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Δημ. Ιωαννίδης, πριν δηλώνει ανακρίβειες σε συνέλευση (13 Μαρτίου '14) και σε ΜΜΕ, που παραπλανούν συνειδητά τον κόσμο (δεν είναι η πρώτη φορά), να μιλάει πρώτα με την...εισαγγελία.
Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή διαδίδεται (περί δήθεν μη έρευνας από εισαγγελία και IRS) από τον νομικό σύμβουλο ή το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βοστώνης, στόχο έχει έναν: Να παραπλανήσει (πάλι) την Ομογένεια, τους δωρητές και τα μέλη της Οργάνωσης.
 
Δημόσια καταγγελία Ομογενή (Χάρη Κ.) δωρητή σημαντικού ποσού μέσα στην έκτακτη Συνέλευση Ομοσπονδίας Βοστώνης, 13 Μαρτίου '14: ''Παραποιήσατε την επιταγή που έδωσα στον έρανο γιά Μυρτώ, αλλάξατε το όνομα. Αυτό είναι παράνομο... θέλω τα χρήματα πίσω''.
''Ομοσπονδία Βοστώνης - έρανος γιά Μυρτώ'': Αναμένονται (άσχημες νομικά) εξελίξειςΤα ''παιχνιδάκια'' της παρανομούσας Οργάνωσης συνεχίζονται με τα χρήματα (περίπου 130.000 δολ., όπως λένε, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν πολύ περισσότερα). Δυόμιση μήνες μετά, αν και απομονώθηκαν από την Ομογένεια, αποφεύγουν να δώσουν αναλυτικό λογαριασμό-απολογισμό και κοροϊδεύουν τους ολίγους αφελείς που νομίζουν ακόμα ότι υπάρχει (ουσιαστικά) Ομοσπονδία. Οι διαχρονικοί ''ιδιοκτήτες'' της Οργάνωσης, έχουν τα δικά τους (παλιά) σχέδια γιά τα χρήματα. Αναμένονται άσχημες εξελίξεις, νομικά, επειδή τώρα ''έχουν να κάνουν'' και με την Ομογένεια, εκτός από τον δικηγόρο της μητέρας της Μυρτώ. Ας ευχηθούμε οι εξελίξεις να είναι μετά την παρέλαση για 25η Μαρτίου (6 Απριλίου '14) και όχι πριν, γιά να μην διασυρθεί η Ομογένεια στην Βοστώνη και από τα αμερικάνικα τοπικά ΜΜΕ.
Λογικά οι ασοβάρευτοι του Συμβούλιου έπρεπε να είχαν παραιτηθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση έρανου και άλλο προσωρινό Συμβούλιο να διοργάνωνε την παρέλαση. Ούτε αυτό, το αυτονόητο έκαναν.
Παρά τις ψευδολογίες του Συμβούλιου σε αφελείς (έκτακτη συνέλευση 13 Μαρτίου '14), πιστοποιούμε ότι η έρευνα από την γενική εισαγγελία Μασσαχουσέττης είναι ''ενεργή'' και προχωρά.
Σημ.: Λένε τώρα ότι ΘΑ μεταφέρουν τα χρήματα σε ειδικό λογαριασμό (αλλά με δικούς τους...όρους!!!), όπως ο νόμος ορίζει και η e-εφημερίδα ''Πρωϊνή'' -που αποκάλυψε το σκάνδαλο 2 Ιανουαρίου- πρότεινε πριν 2 μήνες, ενώ στο μεσοδιάστημα δήλωναν ''μάγκες'' και έβριζαν xυδαία όσους τους έκαναν κριτική και αποκάλυπταν τις διαχρονικές ανομίες τους (π.χ. έρανος γιά πυρόπληκτους Ελλάδα 2007, φορολογικά με IRS κ.ά.).
Και επειδή ήταν και είναι ψεύτες, δήλωσαν ότι θα μπουν (τα χρήματα) σε ειδικό λογαριασμό (trust fund), ''όπως είχαν αποφασίσει πριν''. Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε είχαν αποφασίσει κάτι τέτοιο.
- Θυμίζουμε ότι τα χρήματα μαζεύτηκαν γιά την Μυρτώ, με την χρησιμοποίηση του δράματος της Μυρτώ και η Ομογένεια τα έδωσε ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ και όχι γιά χάρη της -διαχρονικά- αναξιόπιστης Ομοσπονδίας.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.