Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κοκορομαχία Κρανιδιώτη – ΕΠΑΜ: Καζάκης: Θεωρώ τον Κρανιδιώτη πιο φασίστα, πιο ναζί, από τον κ. Κασιδιάρη... Με τρομάζει περισσότερο -VIDEO

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δ. Καζάκης, μέσω του "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου, επιτέθηκε στον Φ. Κρανιδιώτη, χαρακτηρίζοντάς τον "πιο φασίστα και πιο ναζί κι από τον Κασιδιάρη".



Αρχικά, ο γγ του ΕΠΑΜ μίλησε για τη Χρυσή Αυγή αφήνοντας σαφείς αιχμές: "Θέλουν να ξεχωρίσουν την καλή Χρυσή Αυγή από την κακή Χρυσή Αυγή. Η κακή Χρυσή Αυγή είναι μέσα στις φυλακές, για να κρατήσουν απ' έξω την καλή Χρυσή Αυγή και για την χρησιμοποιήσουν, μόλις οικοδομηθούν κατάλληλες συνθήκες εμφυλίου μέσα στη χώρα... Επικεντρώνουν στην ηγεσία, να την αποκεφαλίσουν, ώστε να αναλάβει κάποιος Φαήλος Κρανιδιώτης, ενδεχομένως".

Και στη συνέχεια, επιτέθηκε προσωπικά στον Φαήλο Κρανιδιώτη, λέγοντας πως "απ' ότι διάβασα θα είναι και η αιχμή του δόρατος για την ευρωβουλή για τη Ν.Δ., για τον κ. Σαμαρά, τον θεωρώ πιο φασίστα, πιο ναζί από τον κ. Κασιδιάρη. Είναι πιο πεισμένος ναζί. Αν δείτε αυτά που γράφει, είναι χιτλερικά 100%. Τουλάχιστον ο άλλος προσποιείται τον εθνικιστή, αυτός εδώ είναι μπλεγμένος σε πολλά μεγάλα κόλπα. Τον θυμόμαστε από την εποχή Οτσαλάν. Έχει μια εμπλοκή, η οποία εμένα με τρομάζει περισσότερο αυτή η περίπτωση (...) είναι συνειδητός ναζί...".

Η απάντηση Κρανιδιώτη

Φυσικά, η επίθεση δε θα έμενε αναπάντητη από τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μίλησε στο e-Volos.gr και ήταν άκρως ειρωνικός. ...

"Του στέλνω την συμπόνια μου στο πολιτικό περιθώριο, απ' όπου πουλάει αντιμνημονιακά φούμαρα και 5 ευρώ για την εξέτασή του στο αρμόδιο τμήμα δημόσιου νοσοκομείου. Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά".

Η απάντηση στην... απάντηση

Ούτε η τοποθέτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη έμεινε αναπάντηση από το ΕΠΑΜ. "Τον ευχαριστούμε, που αναγνωρίζει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. βρίσκεται στο επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου.

Με τη δήλωσή του αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί τον εαυτό του ως το μοναδικό γνωστικό ον στον πλανήτη, εν μέσω ενός …απέραντου τρελοκομείου. Ψυχασθένεια ή τυπική απέχθεια απέναντι στο λαό και την πατρίδα που χαρακτηρίζει πάντα έναν συνειδητό ναζί;

Πάντως να είναι σίγουρος ότι πολύ σύντομα η ληστοσυμμορία των δωσιλόγων στην οποία ανήκει θα δώσει λόγο για εσχάτη προδοσία στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό", αναφέρει ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά από το http://www.e-volos.gr/


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην κυβέρνηση, από το "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου, στον οποίο πραγματοποίησε επίσκεψη και την εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, κατά την διάρκεια της οποίας και αναφερθείς στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε "φασίστα" και "ναζί" το στέλεχος της Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καζάκης δήλωσε: "Θέλουν να ξεχωρίσουν την καλή Χρυσή Αυγή από την κακή Χρυσή Αυγή. Η κακή Χρυσή Αυγή είναι μέσα στις φυλακές, για να κρατήσουν απ' έξω την καλή Χρυσή Αυγή και για την χρησιμοποιήσουν, μόλις οικοδομηθούν κατάλληλες συνθήκες εμφυλίου μέσα στη χώρα... Επικεντρώνουν στην ηγεσία, να την αποκεφαλίσουν, ώστε να αναλάβει κάποιος Φαήλος Κρανιδιώτης, ενδεχομένως.

Γιατί για εμένα, ο Φαήλος ο Κρανιδιώτης, μιας και τον αναφέρουμε, γιατί απ' ότι διάβασα θα είναι και η αιχμή του δόρατος για την ευρωβουλή για τη Ν.Δ., για τον κ. Σαμαρά, τον θεωρώ πιο φασίστα, πιο ναζί από τον κ. Κασιδιάρη. Είναι πιο πεισμένος ναζί. Αν δείτε αυτά που γράφει, είναι χιτλερικά 100%. Τουλάχιστον ο άλλος προσποιείται τον εθνικιστή, αυτός εδώ είναι μπλεγμένος σε πολλά μεγάλα κόλπα. Τον θυμόμαστε από την εποχή Οτσαλάν, ιστορίες. Έχει μια εμπλοκή, η οποία εμένα με τρομάζει περισσότερο αυτή η περίπτωση από τις άλλες περιπτώσεις του κ. Κασιδιάρη και των υπολοίπων. Απλά χρησιμοποιούν την ψυχασθένειά τους, να το πω έτσι, αν θέλετε βάλτε το σε εισαγωγικά. Ενώ ο άλλος είναι συνειδητός ναζί...".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:



Απάντηση Φ. Κρανιδιώτη στους χαρακτηρισμούς "φασίστας" και "ναζί", του Καζάκη
Σε συνέχεια των ραδιοφωνικών δηλώσεων του Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και την εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, τον χαρακτήρισε "φασίστα" και "ναζί", το στέλεχος της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης, κληθείς από ρεπόρτερ του e-Volos.gr να σχολιάσει, απάντησε προς τον κ. Καζάκη:

"Του στέλνω την συμπόνια μου στο πολιτικό περιθώριο, απ' όπου πουλάει αντιμνημονιακά φούμαρα και 5 ευρώ για την εξέτασή του στο αρμόδιο τμήμα δημόσιου νοσοκομείου.

Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά".

UPD:
Αργά το απόγευμα της Κυριακής, κληθείς, από ρεπόρτερ του e-Volos.gr, να σχολιάσει την απάντηση του γραφείου Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ., στην απάντησή του στον Γ.Γ. του κόμματος Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος μιλώντας το Σάββατο στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και την εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, τον χαρακτήρισε "φασίστα" και "ναζί", το στέλεχος της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης ανταπάντησε μονολεκτικά: "Περαστικά!".


Η ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ.

"«Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά» δήλωσε ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στο «e-Volos.gr».

Τον ευχαριστούμε, που αναγνωρίζει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. βρίσκεται στο επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου.

Με τη δήλωσή του αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί τον εαυτό του ως το μοναδικό γνωστικό ον στον πλανήτη, εν μέσω ενός …απέραντου τρελλοκομείου. Ψυχασθένεια ή τυπική απέχθεια απέναντι στο λαό και την πατρίδα που χαρακτηρίζει πάντα έναν συνειδητό ναζί;

Πάντως να είναι σίγουρος ότι πολύ σύντομα η ληστοσυμμορία των δωσιλόγων στην οποία ανήκει θα δώσει λόγο για εσχάτη προδοσία στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό."

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου, το στέλος της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης, κληθείς από ρεπόρτερ του e-Volos.gr να σχολιάσει πρωινές δηλώσεις του Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και την εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, τον χαρακτήρισε "φασίστα" και "ναζί", απάντησε:

"Του στέλνω την συμπόνια μου στο πολιτικό περιθώριο, απ' όπου πουλάει αντιμνημονιακά φούμαρα και 5 ευρώ για την εξέτασή του στο αρμόδιο τμήμα δημόσιου νοσοκομείου.

Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά".

Ακολουθούν οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του κ. Καζάκη:

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.