Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η Κρήτη έστειλε το μήνυμα: «Όχι στην καταστροφή των χημικών του Άσαντ στη Μεσόγειο» (φωτο VODEO)


Περισσότεροι από 15.000 Κρητικοί πήραν μέρος στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Αρκάδι και που στόχο είχε τη διαμαρτυρία ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο. ...

2
Η συνάντηση ξεκίνησε με σύντομες ομιλίες και χαιρετισμούς από ανθρώπους του πολιτισμού της εκπαίδευσης και φορέων και των 4 Νομών του νησιού.
Σύντομες ομιλίες από τους:

  • Γιώργη Καράτζη-ποιητή
  • Ευάγγελο Γιδαράκο, καθηγητή Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης
  • Ευάγγελο Πισσία, καθηγητή ΑΤΕΙ Αθηνών, συντονιστή της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Ειρήνευση στη Συρία.
4
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν όταν οικολογική ομάδα του Ρεθύμνου θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που βρίσκονται στην  ευρύτερη περιοχή και που καταστρέφουν το περιβάλλον.

3
Ακολούθησε μουσική από το Παγκρήτιο σύλλογο καλλιτεχνών Κρητικής μουσικής (Νίκος Ηλιάκης, Μηνάς Μπαλτζάκης, Γιώργος Σκουλούδης και Κώστας Τζανάκης), από το Μιχάλη Αλεφαντινό και τους συνεργάτες του και από το Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη), και τους Γιάννη Παπατζανή και Γιάννη Πολυχρονάκη. Τη μουσική εκδήλωση έκλεισε εκτάκτως ο Γιάννης Αγγελάκας και οι Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής, Χρήστος Χαρμπίλας και Τίτος Καργιωτάκης.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.