Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΒΟΜΒΑ Καστανίδη: Πώς ο Βενιζέλος "χάρισε" 220.000.000 στη «Siemens»! -


Ο Βαγγέλης Βενιζέλος χάρισε 220.000.000 ευρώ στη Siemens; Αν και… δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, γνωρίζοντας την ακεραιότητα του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εν τούτοις αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία, το οποίο με τη σειρά του επικαλείται το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως το συγγραφικό πόνημα του κ. Καστανίδη εμφανίζει τον κ. Βενιζέλο ως ευρισκόμενο σε ευθεία γραμμή με την υπό τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, τις απαιτήσεις της οποίας φέρεται ότι ικανοποιούσε με ταχύτητα όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.
"Βόμβες" εκτοξεύει ο Χάρης Καστανίδης για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία, το οποίο επικαλείται το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού.

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία με τίτλο «Πώς ο Βενιζέλος χάρισε 220.000.000 στη «Siemens»!» που κυκλοφορεί σήμερα.
Το δημοσίευμα αναφέρεται σε όσα γράφει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το βιβλίο του Χάρη Καστανίδη «εμφανίζει τον νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ως ευρισκόμενο σε ευθεία γραμμή με την ηγεσία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, τις απαιτήσεις της οποίας φέρεται ότι ικανοποιούσε με ταχύτητα».

Η εφημερίδα Δημοκρατία γράφει:

Με το βαμβάκι «σφάζει» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης στο νέο βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια.
Mε το βιβλίο αυτό, στις σελίδες του οποίου έρχονται στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της δράσης του αντιπροέδρου και της ομάδας βουλευτών που τον στήριζε κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του ΓΑΠ, η ομάδα των παπανδρεϊκών περνά στην αντεπίθεση και εμφανίζει τον νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ως ευρισκόμενο σε ευθεία γραμμή με την ηγεσία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, τις απαιτήσεις της οποίας φέρεται ότι ικανοποιούσε με ταχύτητα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.