Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Επιτέλους μας άκουσαν!!! (Βλέπε σχετικό) Το ΣΔΟΕ ψάχνει τις μυστηριώδεις γυναίκες που "μοίρασαν" ευρώ στη Βαρβάκειο -

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Γιατί δεν "συνελήφθησαν" οι "μυστηριώδεις" γυναίκες που εμφανίστηκαν ξανά στη Βαρβάκειο Αγορά και σκόρπισαν 50.000 ευρώ;
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι 10 μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη στη Βαρβάκειο Αγορά και επί αρκετή ώρα αγόραζαν μεγάλες ποσότητες κρέατος - αξίας 50.000 ευρώ - για λογαριασμό καταναλωτών που δεν είχαν να πληρώσουν.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης, πολυτελή τζιπ έφτασαν το πρωί έξω από την αγορά και κατέβηκαν 10 γυναίκες, οι οποίες διασκορπίστηκαν στον χώρο ενημερώνοντας τους κρεοπώλες ότι θέλουν να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν κρέας για τις γιορτές.

Κατόπιν, έλεγαν σε όποιον καταναλωτή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει μεγάλη ποσότητα κρέατος ότι μπορεί να αγοράσει ό,τι ήθελε με δικά τους έξοδα. ...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.