Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!!! Νομίζουν ότι τα χρωστούμενα θα τα φορτώσουν και αυτά στον ελληνικό λαό ατιμωρητί!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ν' αντιγράφει τον Πάνο Καμμένο κι ας ελπίσουμε ότι το κάνει για καλό...
από "σίβυλλα"
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ν' αντιγράφει τον Πάνο Καμμένο κι ας ελπίσουμε ότι το κάνει για καλό...
Όταν ο Πάνος Καμμένος, από τον Ιούνη του 2013, τόνιζε: "Φοβούμαι πολύ πως το παιχνίδι αυτό που γίνεται, με κόμματα της συγκυβέρνησης, θα οδηγήσει στην πολιτική λύση της μετονομασίας των κομμάτων. Κάποιων κομμάτων. Προκειμένου να αλλάξουν Α.Φ.Μ., να διαγραφούν τα χρέη προς τις τράπεζες, που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν, να εμφανιστούν με ένα νέο κόμμα -πιθανώς και από κοινού-, προκειμένου να εισπράξουν και την επιδότηση για τις εκλογές που θα διενεργήσουν για να συγκυβερνήσουν", τον έλεγαν ψεκασμένο...
Τώρα το επαναλαμβάνει και κάποιος Ν. Παπάς, Διευθυντής (;) -έχουν και διευθυντές τα αριστερά κόμματα; Από πότε;- του Τσίπρα... ας ελπίσουμε ότι...
μαθαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν κλέβουν πολιτικές.


"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Μια διάψευση ενίοτε παραπέμπει σε επιβεβαίωση. Ο γνωστός Γεωργαλάς της κυβερνητικής προπαγάνδας, γνωστός και από "Δίκτυο 21",   κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης μίλησε για «φαντασιώσεις» και σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει όνομα και γίνεται «Νέα Ελλάδα». Βέβαια ο γνωστός προπαγανδιστής, παιδί της επαναστατικής αριστεράς και των "αγώνων του πολυτεχνείου" δεν μας αποκαλύπτει  ποιοι είναι αυτοί που διακινούν τέτοια σενάρια, αλλά μας προτρέπει να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας.
Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι μας:
"Διαβεβαιώνει  ότι η ΝΔ δεν αλλάζει όνομα («τελεία και παύλα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) και όσοι διακινούν τέτοια σενάρια - και μάλιστα παραμονές ευρωεκλογών - επιδιώκουν την εσωστρέφεια. Απλώς αυτό που γίνεται είναι ότι μετά την έξοδο στις αγορές και τη συζήτηση για το χρέος η ΝΔ επιχειρεί να αλλάξει ατζέντα πολιτικής, να έρθει πιο κοντά στους πολίτες και να «θεραπεύσει» πληγές που άνοιξε το Μνημόνιο."

Ένα το κρατούμενο κ. Χ. Λαζαρίδη

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προσδιορίζει αμετάκλητα την αλλαγή ονόματος για μετά την δικομματική συντριβή από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών το οποίο θα καθορίσει σαφέστερα τις ειλημμένες -προ- αποφάσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τη μετεξέλιξη της ΝΔ σε νέο κόμμα, το οποίο θα εκτείνεται από τη Δεξιά ώς την Κεντροαριστερά.

Αυτό που δεν λέγεται, αν και "ο κόσμος το έχει τούμπανο" είναι η απεμπλοκή από το κόκκινο κωδικό των δανείων, όπως πολύ σωστά το τοποθέτηση παραπάνω ο Πάνος Καμμένος και ακολουθεί ασθμαίνοντας και η ηγετική ομάδα του Τσίπρα με τον Νίκο Παππά.

Πάντως, γεγονός είναι ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά τον όρο «Νέα Ελλάδα», θέλοντας να καταστήσει σαφή την αλλαγή που έρχεται, αλλά και να οριοθετήσει το πλαίσιο όπου θα κινηθεί και όπως μας πληροφορεί το επιτελείο Μπόμπολα - «Έθνος»:
θεωρεί πως σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει και υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου- σύγχρονου κεντροδεξιού πολιτικού φορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι συζητήσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο είναι αρκετά προχωρημένες και έχουν ήδη σχεδιαστεί τα πρώτα βήματα που θα οδηγήσουν- μετά τις ευρωεκλογές- στον σχηματισμό αυτού του φορέα.
Οι αλλαγές που σχεδιάζονται:
1. Ανασχηματισμός. Οι αλλαγές στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Μαΐου θα έχουν και πολιτικό περιεχόμενο και πρόθεση του Α. Σαμαρά είναι να ενταχθούν πρόσωπα που δεν ανήκουν στη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και πιθανώς ούτε καν από το Κοινοβούλιο.
2. Αλλαγή του ονόματος. Σύμφωνα με συνεργάτη του πρωθυπουργού το «Νέα Ελλάδα» δεν αποτελεί μόνο σύνθημα του τελευταίου συνεδρίου της ΝΔ αλλά αποτυπώνει και συνολική φιλοσοφία για το πώς θα πρέπει να είναι η χώρα στη μετά-μνημονιακή εποχή.
3. Σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης. Ο Α. Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να επικυρώσει και να επισημοποιήσει τις αλλαγές μέσα από τη συνεδρίαση ενός από τα ανώτατα κομματικά όργανα της ΝΔ.

Δύο τα κρατούμενα  κ. Χ. Λαζαρίδη
Στο εσωτερικό της ΝΔ πολλά κορυφαία στελέχη θα στηρίξουν το διττό εγχείρημα. 
Και τα χρέη στα κόκκινα και η δήθεν αλλαγή με "τα ανάποδα εσώρουχα του Μανωλιού που τα φόρεσε αλλιώς" (χωρίς να διαβλέψει ότι το κίτρινο πήγε πίσω και το καφέ μπροστά).
Πάντως αντίρρηση δεν φαίνεται να έχει ο πρώην αποκρυπτόμενος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που είναι ενήμερος για τις σκέψεις Σαμαρά. "Οι αλλαγές είναι θεμιτές αρκεί να μην αλλοιώνουν τις βασικές ιδεολογικές και πολιτικές αρχές που προώθησε ο ιδρυτής της Κων. Καραμανλής", λένε τακτικοί συνομιλητές του, που απηχούν εν πολλοίς και τις απόψεις του ιδίου.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!!!
Νομίζουν ότι τα χρωστούμενα θα τα φορτώσουν και αυτά στον ελληνικό λαό ατιμωρητί!!  
Νασος
ΥΣ: Θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση για τα κόκκινα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, λόγω του διαφορετικού ύφους και ήθους του ιδίου θέματος καθώς επίσης και τα αρχηγικά μαχαιρώματα των πρωταγωνιστών τους.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.