Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δεν ντρέπονται καθόλου οι δημοσιογράφοι που ξεφτιλίζονται λέγοντας συνέχεια ψέμματα; Δεν καταλαβαίνουν πόσο ηλίθιοι φαίνονται;”



Αυτά είπε πριν απο λίγο στο ζωντανό ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ o Λάκης Λαζόπουλος για τους δημοσιογράφους που υποτιμώντας εντελώς την νοημοσύνη μας στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτή την Κυβέρνηση, τον Σαμαρά και τις αποφάσεις τους.
Σειρά στο κράξιμο έχουν οι δημοσκόποι και όχι αδίκως. Παίρνουν 25.000 τηλέφωνα για να τους απαντήσουν μόνο 1.000 και στο τέλος παρουσιάζουν τα αποτελέσματα ως έγκυρα!!
Λαζόπουλος: "Μην απαντάτε στις στημένες δημοσκοπήσεις - Δώστε την απάντηση σας κατευθείαν στις κάλπες"
Έχει να πέσει πολύ γέλιο την επομένη των εκλογών και κάνουμε και μια μαντεψιά.
Οι "δημοσιογράφοι" και οι δημοσκόποι θα...

δικαιολογηθούν λέγοντας ότι η πλειοψηφία του κόσμου άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή. Δεν θα γίνετε πιστευτοί όμως...


Λαζόπουλος για "Μπαλτακιάδα", δημοσιοκάφρους και Χ.Α


Ή μόνη αξία των κατ εντολήν δημοσκοπήσεων της GPO: 
 Έτσι μαθαίνουμε πως θέλει τα αποτελέσματα ο εντολοδόχος ....

Εκτός από την πάγια θέση που έχουμε για τις δημοσκοπήσεις , είναι επίσης, πολύ συζητήσιμο τι βασιμότητα μπορεί να δώσεις σε μια δημοσκόπηση όταν μόνο το 38% των ερωτώμενων είναι πολύ σίγουροι για την απόφαση τους ποιο κόμμα θα ψηφίσουν, όπως ακούσαμε τον δημοσκόπο από την εταιρεία GPO να μας λέει.

Το ουσιαστικό είναι, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση, ότι το πολιτικό τοπίο είναι εντελώς ρευστό. Είναι ελάχιστα τα ποσοστά ως προς την πρόθεση ψήφου που χωρίζουν Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ (στις ευρωεκλογές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και στις βουλευτικές η Ν.Δ). Σημαντική άνοδο παρουσιάζει το ΚΚΕ, καθηλωμένο στο μισό της δύναμης του που είχε στις προηγούμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, πτώση για το κόμμα Καμένου, με προβληματική την είσοδο του στην νέα βουλή της ΔΗΜΑΡ. Το ναζιστικό μόρφωμα φαίνετε να διατηρεί τις δυνάμεις του στις ευρωεκλογές, παρουσιάζοντας όμως πτώση ως προς την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.