Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παρέμβαση Ρουπακιώτη: "Ο Μπαλτάκος εξέφραζε μια συνολική άποψη" - "Κάτι μου θυμίζουν αυτοί... είναι τα ΔΥΟ ΑΚΡΑ ηλίθιε!"

Σχετικό: ΟΙ «πονηρές» και «ασυνάρτητες» αφέλειες Ρουπακιώτη
Είναι προφανές ότι δεν μπορούν οι φασίστες να αναπτύσσουν αντιφασιστικό λόγο ούτε οι βιαστές του συντάγματος και της δημοκρατίας να καμώνονται τους θεματοφύλακες της δημοκρατίας και τους στρατιώτες των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου 
Αυτό που θέλουν να κάνουν, και απο εμάς θα εξαρτηθεί αν θα το καταφέρουν, είναι να δημιουργήσουν εκείνες τις θολές συνθήκες που υπήρχαν το 44, ώστε να μπορέσουν για άλλη μιά φορά να επιβληθούν μια και έξω, με την βοήθεια πάλι των ξένων εντολέων τους. Να ανέβουν δηλαδή ακόμα ένα σκαλί στην κλίμακα του αυταρχισμού και να καθίσουν για τα καλά στον σβέρκο μας, σαν καβαλάρηδες - ιππότες της "ευνομίας" και "ευταξίας".

Αν λοιπόν την ώρα που γύρω μας πεθαίνουν σωματικά και ψυχικά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, την ώρα που οι δυνάμεις των χορτασμένων του "συνταγματικού τόξου" στέλνουν για το "καλό της πατρίδας" ακόμα περισσότερους στα κρεματόρια της τρόικας και του κεφαλαίου, εμείς χαυνωθούμε με το reality show του καθεστώτος, τότε το επόμενο που θα δούμε θα είναι ο αναβαπτισμός του φασισμού και η ολοκληρωτική επικράτησή του παντού.
 

«Μην απομονώνουμε τον κ. Μπαλτάκο. Πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη του κόμματος της Ν.Δ.» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον Σκάι.

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «θέμα ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής και όχι θέμα Μπαλτάκου» αφού όπως τόνισε «συνδιαμόρφωνε και εξέφραζε μια συνολική άποψη» ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Η συνολική αντίληψη του κόμματος, σύμφωνα πάντα με τον κ. Ρουπακιώτη, ήταν ότι η Ν.Δ. θα πάρει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. «Δεν είναι ποτέ δυνατόν στέλεχος της κυβέρνησης να συνδιαλέγεται με μια εγκληματική οργάνωση», είπε σχολιάζοντας το επίμαχο βίντεο που οδήγησε στο «Μπαλτάκος-gate».

Όσο για τις επαφές του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης, υποστήριξε ο κ. Ρουπακιώτης ότι «ο κ Μπαλτάκος ήταν η συνεχής παρεμπόδιση σε οποιοδήποτε μέτρο θέλησε να λάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Δείτε τα βίντεο από τον Σκάι:  Ρουπακιώτης για Μπαλτάκο(1/2)


Ρουπακιώτης για Μπαλτάκο(2/2)

Την αντίθετη άποψη από αυτή που μας έχει δώσει η κυβέρνηση έρχεται να «καταθέσει» ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Σύμφωνα με τον κ. Ρουπακιώτη ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος «συνδιαμόρφωνε και εξέφραζε μια συνολική άποψη» ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει πως δρούσε ανεξαρτήτως και αυτοβούλως με προσωπική ατζέντα στο θέμα της Χρυσής Αυγής
Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ρουπακιώτης έκανε λόγο για «θέμα ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής και όχι θέμα Μπαλτάκου», υποστηρίζοντας ότι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εξέφραζε μια συνολική αντίληψη, η οποία ήταν πώς η Νέα Δημοκρατία θα πάρει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή.
«Μην απομονώνουμε τον κ. Μπαλτάκο… Πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.
«Δεν είναι ποτέ δυνατόν στέλεχος της κυβέρνησης να συνδιαλέγεται με μια εγκληματική οργάνωση», σχολίασε.
Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης στο διάστημα που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Ρουπακιώτης επισήμανε ότι «η αντίληψη την οποία εξέφραζε και ο κ Μπαλτάκος ήταν η συνεχής παρεμπόδιση σε οποιοδήποτε μέτρο θέλησε να λάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης».


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.