Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ανεξάρτητη (κατ' εντολή Σαμαρά) Δικαιοσύνη - Ναι μεν αλλά... έχει και ο καιρός γυρίσματα εάν και όποτε επιστρέψουμε στην πολιτική και συνταγματική ομαλότητα... από την "δικαιοσύνη" της αποικίας της Μέρκελ!

Σχετικό: Προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη: O Γραμματέας της Κυβέρνησης λέει ότι σας δίνουν παράνομα εντολές και δεν μπορεί να καταγγείλει εσάς στον εαυτό σας... κι οι εισαγγελείς τον καλούν τη Δευτέρα για διερεύνηση (μάρτυρα κατηγορίας του φίλου του Κασιδιάρη) συνθηκών καταγραφής του βίντεο! 
Όσο κι αν προσπαθούν να σκεπάσουν το βόθρο σχέσεων νεοναζί και δεξιάς ΟΛΑ τα κρατικά κανάλια (mega, ant, sky και σια...) κι οι έγκυροι δημοσιογράφοι (πριν λίγο η έγκυρη κα Μάνδρου φώναζε στον ΣΚΑΙ: δεν θα κάνει μήνυση σε απλό πολίτη η εισαγγελέας... λες κι ο Γραμματέας της Κυβέρνησης είναι σαν εμάς που μας δικάζουν για χρέη στην εφορία ή τις τράπεζες... 1.000 ευρώ και θέλουν να μας πάρουν με τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ τα σπίτια), ο πολίτης γνωρίζει τι είδους "δικαιοσύνη" έχει η αποικία της Μέρκελ!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.