Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

O ευκολότερος Αντίπαλος είναι οι τράπεζες!!!...Τα τραύματα των Ελλήνων πως θα επουλωθούν;



Συνέντευξη του Δημητρίου Αντωνίου, δόθηκε στη Σπάρτη 26 Απριλίου 2014, στον Δημοσιογράφο του Notos press.gr κ.Μπόνο Ηλία.
Ο Κύριος Αντωνίου ως Ιδρυτής του πολιτικού κινήματος ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και ως υποψήφιος ευρωβουλευτής για τις Ευρωεκλογές του Μαίου 2014 είχε προγραμματίσει ομιλία με τους συνυποψήφιους ευρωβουλευτές του συνδυασμού κ. Κώστα Δάρρα και Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή στη Σπάρτη.
Κατόπιν της άρνησης της Δημοτικής αρχής να παρέχει ρεύμα για την μικροφωνική εγκατάσταση, η ομιλία δεν πραγματοποιήθηκε.
Αντί αυτής η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ γνώρισε από κοντά αρκετούς από τους πολίτες της Σπάρτης και ο Δημ . Αντωνίου έκανε δηλώσεις απευθυνόμενος στους πολίτες της Σπάρτης(παρακολουθείστε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=c3uKYC...)
και έδωσε την παραπάνω συνέντευξη.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.