Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του προέδρου της βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του αντιπροέδρου της βουλής Γιάννη Δραγασάκη - VIDEO

Ο κος Μεϊμαράκης, άφησε υπονοούμενα στην ομιλία του, πως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε συνειδητά την ώρα που εκείνος απουσίαζε από την έδρα προκειμένου να καταθέσει την πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα την ώρα που προήδρευε ο Γιάννης Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ). Παράλληλα, αναφερόμενος στον κ. Δραγασάκη, είπε κατ' επανάληψη έχει συμπεριφερθεί από την έδρα με τρόπο ευνοϊκό προς την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά "δεν του κάναμε πρόταση μομφής".

(Δείτε εδώ την τοποθέτηση του προέδρου της βουλής)

Οι αναφορές του κου Μεϊμαράκη προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Δραγασάκη, χωρίς ωστόσο να του δοθεί ο λόγος, καθώς ο προεδρεύων, Γιάννης Τραγάκης, είχε δώσει το λόγο στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην κίνηση αυτή του κου Τραγάκη, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρώντας από τη συνεδρίαση. ...

Ο ίδιος ο κος Δραγασάκης, πριν αποχωρήσει και ο ίδιος, διαπίστωσε ανακρίβειες στην ομιλία του προέδρου της Βουλής και δήλωσε πως ο ίδιος είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής για την ώρα για την οποία θα μιλούσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. "Επιφυλάσσομαι να μελετήσω την ομιλία σας, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τη θεωρία των δύο ταυτοτήτων. Και κατηγορίες για κομματική χρήση της έδρας, έχω δεχθεί μόνον από μία παράταξη" είπε:

"Πώς φαντάζεστε ότι μπορείτε να συνυπογράφετε την πρόταση μομφής εναντίον μου ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και να είστε και αντιπρόεδρος της Βουλής" ανταπάντησε ο Β. Μεϊμαράκης.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.