Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Άδωνις σε πανικό: «Τι λες ρε Δημητράκη; Δεν ξέραμε ότι είσαι μνημονιακός» (VIDEO) «Μνημόνιο ήθελε ο Παπαδημούλης; Ήταν μνημονιακός τόσο καιρό και μας το έκρυβε; Ντροπαλός ήταν ο Παπαδημούλης; Να καταλάβει ο κόσμος ποιος ψήφισε μνημόνιο τώρα. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης»

"Οι παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν μπροστά σε όλα όσα άκουσαν από τον υπουργό Υγείας"

Τον πανικό της κυβέρνησης Σαμαρά για την επικείμενη εκλογική συντριβή της στις εκλογές της Άνοιξης φανέρωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές μια μόλις ημέρα πριν επισκεφτεί την Ελλάδα η Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια προσπάθεια να κάνει το άσπρο – μαύρο, άρχισε στο γνωστό του ύφος, να λέει ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Παπαδημούλης είναι …μνημονιακός! Το …«λογικό» συμπέρασμα του υπουργού Υγείας προέκυψε από το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά βγήκε στις αγορές με επιτόκιο 5%, ενώ το ισχύον επιτόκιο είναι στο 1,5%. Λίγες βέβαια ημέρες πριν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας είχε πει ότι η χώρα δεν θα βγει στις αγορές για πολιτικούς λόγους, καθώς δεν χρειάζεται τα χρήματα και είναι καλυμμένη για έναν χρόνο. ...

«Μνημόνιο ήθελε ο Παπαδημούλης; Ήταν μνημονιακός τόσο καιρό και μας το έκρυβε; Ντροπαλός ήταν ο Παπαδημούλης; Να καταλάβει ο κόσμος ποιος ψήφισε μνημόνιο τώρα. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας ακόμα και τους παρουσιαστές της εκπομπής να γελάσουν. Ο υπουργός Υγείας όμως δεν έμεινε εκεί νομίζοντας ότι αυτά που έλεγε ήταν καλά, ξέφυγε λέγοντας «Τι λες ρε Δημητράκη, δεν μας το είπες ότι είσαι τόσο μνημονιακός.Σε είχαμε παρεξηγήσει. Έλα στην παρέα μας». Το γεγονός βέβαια ότι τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνουν την πάγια θέση ότι χωρίς κούρεμα του ελληνικού χρέους δεν υπάρχει βιωσιμότητα πέρασε απαρατήρητο (;) από τον υπουργό Υγείας.

Προφανώς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η κυβέρνηση Σαμαρά βλέπουν και οι ίδιοι ότι ο πολιτικός τους χρόνος εκπνέει και είναι ικανοί να μεταχειριστούν κάθε μέσο, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Το να κατηγορεί όμως η κυβέρνηση Σαμαρά τον ΣΥΡΙΖΑ ως μνημονιακό ξεπερνά και κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνει ένας θαυμαστής της τρόικα και του Πολ Τόμσεν.

Δείτε το video:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.