Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο “Μακελειό” για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη - VIDEO

Συνεχίζει τον προκλητικό του λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μίλησε ξανά για «χούντα» Σαμαρά εμπλέκοντας και το όνομα της Εισαγγελέως, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Ο υπόδικος βουλευτής, αναφορικά με την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία θα συλλαμβάνονται οι βουλευτές που στο μέλλον επαναλάβουν την χρήση παρανόμως ληφθέντος υλικού, ανέφερε ότι η Ευτέρπη Κουτζαμάνη είναι «ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι απειλές της Κουτζαμάνη ότι θα συλλάβει όποιον βουλευτή αποκαλύψει την αλήθεια, επιβεβαιώνουν 100% τον Μπαλτάκο.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά.

Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα και εν εν ονόματι του ελληνικού λαού θα τον πάει μέχρι το τέλος, μέχρι να πάνε στην φυλακή όσοι καταλύουν το Σύνταγμα των Ελλήνων».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην εκπομπή του Στέφανου Χίου Μακελειό για την αποκάλυψη της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου ώστε να διερευνηθούν τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της εσχάτης προδοσίας.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.