Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ "πλακώθηκε" στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Απ. Γκλέτσος - ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμηρά σχόλια αντάλλαξαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επισήμανε: «Χθες, έγιναν οι εκλογές. Αφήστε να πούμε την άποψή μας. Τι καταλάβαμε και, αν δεν το καταλάβαμε σωστά, θα το δει ο κόσμος».

Από την πλευρά του, ο κ. Γκλέτσος διερωτήθηκε: «Δεν το έχετε καταλάβει εδώ και 40 χρόνια, θα το καταλάβετε από χθες μέχρι σήμερα;».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν έντονος.

«Σας εύχομαι να μπορέσετε να βγείτε και να μην γίνει το κόμμα σας τελεία και παύλα. Να ξέρετε ότι τα κόμματα δεν είναι θίασοι», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Γκλέτσο, υπογράμμισε με έντονο ύφος: «Νομίζετε ότι είστε ο νέος σωτήρας της χώρας που θα κρίνετε τους πάντες και τα πάντα, επειδή βγήκατε δήμαρχος στη Στυλίδα;».

Ο κ. Γκλέτσος απάντησε: «Έχετε φαντασιοπληξίες μαζί μου. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με το δικό σας κόμμα, που συρρικνώνεται με γεωμετρική πρόοδο και το τι θα κάνει το δικό μου κόμμα».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το enikos.gr:



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.