Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στην Ιταλία ξέρουν να παρουσιάζουν Αθλητική Κυριακή (2 VIDEO)

Τα ιταλικά τηλεοπτικά κανάλια ξέρουν πώς να κάνουν το ποδόσφαιρο ενδιαφέρον. Εμπλουτίζουν τα πάνελ των αθλητικών εκπομπών τους με εντυπωσιακά μοντέλα και βλέπουν την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο…
Καλεσμένη σε αθλητική εκπομπή ιταλικού καναλιού ήταν πριν από λίγο καιρό η Μαρίκα Φούσιο και αφού κατάλαβε ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αποφάσισε να δώσει στο κοινό αυτό που θέλει. ...





Η Ιταλίδα μοντέλα εμφανίστηκε στην οθόνη με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα επιδεικνύοντας τα πλούσια ελέη της, αυτά που όλοι οι άντρες θαυμάζουν και οι γυναίκες φθονούν.

Δεν έφευγε η κάμερα από πάνω της. Και να τα ζουμ στο στήθος με την ίδια να ελέγχει τάχα μου δήθε μου αν το φόρεμα είναι στη θέση του. Πάντως η κυρία συμμετείχε στο σχολιασμό των αγώνων της Serie A - έδειξε ότι το κατέχει το αντικείμενο και μπράβο της!



Η Μαρίκα έχει κάνει στο παρελθόν και γυμνή φωτογράφηση. Μια χαρά…



Ποια "Αθλητική Κυριακή" και ποια Άννα… Αυτές είναι αθλητικές εκπομπές!


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.