Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Γιώργος Δελαστίκ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και Μάκης Παπαδόπουλος (ΚΚΕ) στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου (2 Βίντεο)

Παραθέτουμε δυο βίντεο από την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.

Στο πρώτο παρακολουθούμε την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση που έκανε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Δελαστίκ.
«Για πρωτοφανή ευρωπαϊκό σεισμό» που θα ζήσουμε με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στις χώρες της Ευρώπης έκανε λόγο το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ όσο αφορά την Ελλάδα, αφού τόνισε ότι δεν λαμβάνει σοβαρά τα αποτελέσματα που παρουσιάζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων υπογράμμισε ότι μετά της ευρωεκλογές το πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας θα είναι εντελώς διαφορετικό υπογραμμίζοντας ότι στις 7 ευρωεκλογές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα το άθροισμα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ήταν από 70 μέχρι 80% ενώ τώρα προβλέπετε να πάρουν ποσοστό κάτω από 30%, κάτι που θα έχει σύμφωνα με τον ίδιο σοβαρότατες πολιτικές συνέπειες.

Η απόλυτη πεποίθηση του Γ. Δελαστίκ είναι ότι μετά της ευρωεκλογές η κυβέρνηση θα καταρρεύσει μετά το αποτέλεσμα -ακούστε τον τρόπο που το αιτιολογεί- και θα οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές τέλη Ιούνη ή αρχές Ιούλη:


Στο επόμενο βίντεο παρακολουθούμε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μάκη Παπαδόπουλο να διατυπώνει τις θέσεις του κόμματος του για το πώς διαμορφώνεται διαχρονικά το πολιτικό σκηνικό εκτιμώντας πως θα παραμείνουμε στο καθεστώς μιζέριας, εξαθλίωσης και φτώχειας αν οι εργαζόμενοι στις επερχόμενες εκλογές εγκλωβιστούν στο δίλημμα ποιος θα έρθει πρώτος, ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, σημείωσε το στέλεχος του ΚΚΕ και στις 26 του μήνα το πραγματικός αντίπαλος της ελληνικής κοινωνίας, που είναι οι μονοπωλιακοί όμιλοι που κρατούν τα κλειδιά της οικονομίας θα εξακολουθεί να είναι εδώ, και είτε είναι πρώτο κόμμα η Ν.Δ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους εργαζόμενους δεν θα έχει καμιά ουσιαστική διαφορά.

Χρειάζεται άλλος δρόμος ανάπτυξης με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες που είναι ο δρόμος της αποδέσμευσης από την Ευρωπαϊκή Ενωση και της κοινωνικοποίησης των μονοπωλιακών ομίλων, τόνισε μεταξύ άλλων το στέλεχος του ΚΚΕ.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.