Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Υπέρ της Άρσης ασυλίας για τους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τάχθηκε η πλειοψηφία της Βουλής: Οι επεισοδιακές ομιλίες των 4ων κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής (Τα κροκοδείλια κλάματα του Μπούκουρα δεν έπεισαν VIDEO)

Σχετικό: Τα κροκοδείλια κλάματα του Μπούκουρα δεν έπεισαν VIDEO


Δείτε πως ψήφισε η Ολομέλεια. Γερμενής και Μπούκουρας επέστρεψαν στις φυλακές Κορυδαλλού και Ναυπλίου

Δεκτές έγιναν και οι τέσσερις αιτήσεις άρσης ασυλίας (πρώην και νυν) βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 220 βουλευτές και ψήφισαν:


Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: 183 ναι, 25 όχι, 12 παρών.

Νίκος Μίχος: 197 ναι, 16 όχι, 7 παρών.

Γιώργος Γερμενής: 197 ναι, 16 όχι, 7 παρών.

Στάθης Μπούκουρας: 182 ναι, 26 όχι, 12 παρών.

Οι κ. Γερμενής και Μπούκουρας που ήταν παρόντες στη διαδικασία μετήχθησαν στις 12:12 στη Βουλή υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού και Ναυπλίου, όπου κρατούνται.

Ο κ. Αλεξόπουλος, που παραιτήθηκε από την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής και ο κ. Μπούκουρας που διεγράφη, κάθισαν στα έδρανα των ανεξάρτητων βουλευτών. Ο κ. Γερμενής κάθισε στα έδρανα της Χρυσής Αυγής. Εκεί τον πλησίασε και τον φίλησε η βουλευτής και σύζυγος του γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Ο Στ. Μπούκουρας τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια με κλάματα και αναφιλητά, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε: «Λυπάμαι γιατί ενώ στη Χρυσή Αυγή έδωσα τίμιο και δημοκρατικό αγώνα, κάποιοι πρώην συναγωνιστές γελάνε και με χλευάζο

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.