Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Παραιτήθηκε για λόγους αξιοπρέπειας η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου από τον ΣΚΑΙ


Την παραίτησή της υπέβαλε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η γνωστή δημοσιογράφος, 
Κατερίνα Ακριβοπούλου, στέλνοντας μια επιστολή – καταπέλτη προς τον Γιάννη Αλαφούζο, 
κάνοντας λόγο για «αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό» 

[VIDEO - 25 Οκτ 2012: Η Κατερίνα Ακριβοπούλου σχολιάζει τα γεγονότα (δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ 24/10/12), μετά την κατάθεση του Γ. Παπακωνσταντίνου στην εξεταστική της Βουλής και των γραπτών υπομνημάτων των πρώην διευθυντών του ΣΔΟΕ (Καπελέρη & Διώτη), σχετικά με την γνωστή "Λίστα Λαγκάρντ).]

Την παραίτησή της υπέβαλε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η γνωστή δημοσιογράφος, Κατερίνα Ακριβοπούλου, στέλνοντας μια επιστολή – καταπέλτη προς τον Γιάννη Αλαφούζο, κάνοντας λόγο για «αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό».
Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης της δημοσιογράφου, Κατερίνας Ακριβοπούλου, από τον ΣΚΑΪ:
«Αγαπητέ Γιάννη,
Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε, τον περασμένο Αύγουστο, να μου αφαιρέσει το κεντρικό μαγκαζίνο, το οποίο υπηρέτησα επί 13 χρόνια, και να με μεταθέσει στη 1 το μεσημέρι, επέλεξα να παραμείνω στο Σκάι, σεβόμενη όχι μόνο τους κανόνες του επαγγελματισμού, αλλά κυρίως την επί 22 χρόνια θητεία μου στον όμιλο, που συνοδεύτηκε από άριστη μεταξύ μας σχέση».
«Την Μεγάλη Παρασκευή όμως, πληροφορήθηκα εξωδίκως και αναρμοδίως, ότι η εκπομπή μου μετατίθεται για τις 7 το απόγευμα. Λίγες ημέρες μετά, μου προτάθηκε, επίσης αναρμοδίως, να μετατεθώ για τις 8 το βράδυ στο ραδιόφωνο, προκειμένου να συμμετάσχω στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Μάλλη».
«Κατόπιν όλων αυτών, αποχωρώ από το Σκάι για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού. Ευχαριστώ για την πολύχρονη συνεργασία και εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.