Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ομολογία ΣΟΚ, Νικήτα Κακλαμανη, ότι έκανε "πουστιά"!!!

"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Τίμιε αναγνώστη μας δεν είναι προσβλητικός ο τίτλος, ούτε υπαινίσσομαι την ομολογία Βαλλιανάτου, κάθε άλλο, δεν με αφορά η σεξουαλική "ιδιαιτερότητα"  κανενός, αλλά η ανερυθρίαστη κυνική δήλωση της πράξη εξαπάτησης των ψηφοφόρων του εν λόγω κυρίου, διότι σύμφωνα με το έγκριτο slang "πούστη άντρα!" είναι μία "Φράση που συνήθως απαντάται στην κλητική και θαυμάζεται. Κατά περίεργο τρόπο δεν αναφέρεται σε gay άνδρα, (που παρεμπιπτόντως είναι ο κατάλληλος και political correct ορισμός για ομοφυλοφίλους), αλλά σε άνδρα που κάνει πουστιές σε άλλους άνδρες, κάτι σαν τον κακό πούστη δηλαδή, αλλά και στον άνδρα που πηδιέται γενικώς με την κακή την έννοια" ...
ή με άλλα λόγια μας αποκάλυψε ότι "η υποψηφιότητά του ήταν σχεδιασμένη να λειτουργήσει ως ανάχωμα στην άνοδο της Χρυσής Αυγής"... δηλ παραπλάνησε εσκεμμένως τους ψηφοφόρους του!!!

Τώρα βέβαια το πως προκύπτει αυτό και τι ήθελε να πει, εκτός των άλλων και ως ποιητής ο κύριος αυτός, μάλλον ο ίδιος γνωρίζει και μάλιστα να δούμε ποιοι θα τα υιοθετήσουν αυτά που λέει και ποιοι αφελείς που τον ψήφισαν δεν θα επιστρέψουν στην Χρυσή Αυγή.

Εμένα όμως γιατί μου "φαντάζει" σαν έμμεση απολογία,  (μπορεί και παρακαταθήκη για υπουργική διαπραγμάτευση - βλέπε συναποτυχόντα Άρη) όλη αυτή η "πουστρολογία", για να δικαιολογήσει μάλλον μία δήθεν αντάρτικη πράξη  που δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος του εγχειρήματος και τώρα προσπαθεί με τα "δήθεν" και τα "άλλα" να την ηρωοποιήσει ανεπιτυχώς - κοινώς: βλακωδώς!!!

Κυριακή κοντή γιορτή και το ίδιο βράδυ θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί ο ίδιος από τους ψηφοφόρους που τον προτίμησαν...
  
Δεύτε ίδωμεν πιστοί!

Παρακάτω σημειώστε τα ποσοστά για να έχουμε τα συγκρίσιμα νούμερα:



Υποψήφιος%Εδρες
ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ21,065
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ20,005
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ16,924
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ16,124
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ7,412
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ7,102
ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΗΛΙΑ3,561
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΡΙ2,911
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ1,971
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ1,36
ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ0,94
ΒΙΔΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ0,66

Περιφέρεια Αττικής

Ενημέρωση: Ενσωμάτωση:
19-05 22:21 6.490/6.490   100,00 %
Υποψήφιος%Εδρες
ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ23,8012
ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ22,1111
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ14,087
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ11,136
ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ10,665
ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ7,174
ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΓΛΑΥΚΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ2,972
ΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ2,241
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ2,091
ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ2,001
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ1,761

Ακολουθεί ασχολίαστο το σχετικό δημοσίευμα από το makeleio
Ν.Κακλαμάνης:”Ήμουν το ανάχωμα για να μην περάσει ο Κασιδιάρης στο Β’ γύρο”!
Δήλωση-έκπληξη είχαμε απόψε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος αποκάλυψε ότι η υποψηφιότητά του ήταν σχεδιασμένη να λειτουργήσει ως “ανάχωμα στην άνοδο της Χρυσής Αυγής κάτι που επιτεύχθηκε αφού “εμπόδισε τον Ηλία Κασιδιάρη να περάσει στον β΄γύρο”!
Συγκεκριμένα ο Νικήτας Κακλαμάνης σύμφωνα με το adiakritos.com δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: “Ήμουν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Μέσα στο κόμμα χρειάζονταν κάποιον που να πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών. Αν δεν υπήρχα οι ψήφοι μου θα πήγαιναν στον Ηλία Κασιδιάρη και θα πέρναγε στον β΄ γύρο”!
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο της Αθήνας. Συγκεκριμένα είπε:
“Είναι λάθος να αθροίζεται αυτό το ποσοστό το 7-7,5% που πήρα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ενα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή αφού η υποψηφιότητά μου αφορούσε την “καθαρή” δεξιά που δεν θα ψήφιζε Σπηλιωτόπουλο. Στέρησα τον β’ γύρο στην Χρυσή Αυγή. Η υποψηφιότητα μου ήταν ένα ανάχωμα στον Ηλία Κασιδιάρη κάτι που φυσικά το γνώριζαν στο κόμμα”
Και συνέχισε: “Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού, δυστυχώς θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Αυτός που έβλαψε τη Χρυσή Αυγή, ήμουν εγώ. Δεν φοβήθηκα να κοντραριστώ στα ίσια μαζί τους γιατί έχουμε το ίδιο εκλογικό ακροατήριο, αυτό της “καθαρής” δεξιάς. Είναι ένα ποσοστό το οποίο το πήραμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι ένα μασίφ κομμάτι το οποίο πολλοί θα θελήσουν μελλοντικά να το έχουν πλάι τους”, πρόσθεσε.
«Δεν θα πάρω θέση στην νέα εκλογική μάχη. Η ΝΔ πήρε θέση υπέρ του κ.Καμίνη γιατί αυτός ήταν ο αρχικός στόχος και επειδή εγώ δεν υποχώρησα στη μη υποψηφιότητά μου, μη αποδεχόμενος τα όποια ανταλλάγματα. Κατά πόσο ευνοεί αυτή η ξεκάθαρη δήλωση, πρωί-πρωί, του κ. Κεδίκογλου, δεν είμαι σίγουρος», ξεκαθάρισε ο κ. Κακλαμάνης αποστασιούμενος σαφώς από την στήριξη Καμίνη. Για την ακρίβεια είναι σαφές ότι ΔΕΝ στηρίζει Καμίνη.
Και τόνισε ότι “στην αρχή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν κατάλαβε γιατί χρησιμοποιήθηκε, εγώ το είχα πει ξεκάθαρα, πρώτη φορά ηγέτης ενός κόμματος διασπά την παράταξη για να ευνοηθεί υποψήφιος ενός άλλου κόμματος” εννοώντας τον Γ. Καμίνη και το ΠΑΣΟΚ!

Σχετικές εικόνες: 



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.