Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Σαμαρά, μέσα από τις καταγεγραμμένες πράξεις μετατροπής της κοινοβουλευτικής λειτουργίας σε μηχανισμό ξεπλύματος σκανδάλων.

Σχετικό: Ευρωεκλογές 2014 - Έρχεται η μαύρη βίβλος της ντροπής!
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σήμερα στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας τη σκοτεινή πλευρά της κυβέρνησης Σαμαρά.
Σήμερα στις 14:00 η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει το βιβλίο η «Μαύρη Βίβλος της Ντροπής της διακυβέρνησης Σαμαρά», όπου στην ουσία πρόκειται για έναν ογκώδη τόμο με τον οποίο η Κουμουνδούρου επιχειρεί να καταγράψει όλα τα ύποπτα νομοσχέδια και τις σκανδαλώδεις τροπολογίες που πέρασε η κυβέρνηση.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου μαζί με άλλα στελέχη της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΕΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να συλλέξει όλα τα «ύποπτα» νομοσχέδια, τις «αμαρτωλές» διατάξεις και τις σκανδαλώδεις τροπολογίες που πέρασαν από την Ολομέλεια τα τελευταία χρόνια.
Όπως λένε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης η βίβλος της ντροπής θα περιέχει υλικό που έγινε νόμος του Κράτους και διάφορες τρανταχτές απόπειρες κοινοβουλευτικού ξεπλύματος που είτε καταψηφίστηκαν ή αποσύρθηκαν υπο την γενική κατακραυγή.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αποδομήσει το πολυδιαφημιζόμενο success story της κυβέρνησης και να αποδείξει ότι πρόκειται για παταγώδη αποτυχία. Η παρουσίαση θα γίνει στις 14.00 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Μαύρη Βίβλος» που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα περιλαμβάνει τα εξής κεφάλαια:
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.