Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποδοκίμασαν τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, πρώην συναγωνιστή τους, με έναν συμβολικό πλην με πολλά υπονοούμενα πρωτότυπο τρόπο

 Ανέμιζαν χαρτονομίσματα των 10 και 20 ευρώ, λέγοντας του:
"Είναι πολλά τα λεφτά, Βαλάντη. Καλοφάγωτα!".
.

Όπως φαίνεται, τα χαρτονομίσματα επιδεικνύουν με προσβλητικό τρόπο η Ελένη Ζαρούλια,
ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρτονομίσματα τα επιδεικνύουν στον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.
Κουνώντας επιδεικτικά χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ και φωνάζοντας «λαδώθηκες, λαδώθηκες» "χαιρέτισαν" σήμερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελενη Ζαρούλια και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τον άλλοτε αγαπημένο συναγωνιστή και πλέον ανεξάρτητο βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, όταν ο τελευταίος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.

Προφανώς τα δύο στελέχη της ΧΑ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους όταν ο κ.Αλεξόπουλος είπε πως ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος...
Η.Κασιδιάρης είχε κρυφή ατζέντα που απέκρυπτε από όλους και σημείωσε ότι η δράση της Χ.Α «αμαυρώνει τις αξίες του πατριωτισμού», γι αυτό και αντί για χειροκροτήματα και αγκαλιές όπως του έκαναν παλιά, τον ειρωνεύτηκαν με τα λεφτά!.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, (αναλυτικά στο star), αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και δήλωσε: «Ουδέποτε είχα σχέση με τις εγκληματικές ενέργειες που συνδέθηκαν με τη δράση της Χρυσής Αυγής».
Παράλληλα τόνισε ότι ούτε μπορούσε να σταματήσει ούτε να ελέγξει τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς ο ίδιος, όπως είπε, ήταν απλό μέλος και δεν συμμετείχε στο Πολιτικό Συμβούλιο ή την Κεντρική Επιτροπή που λάμβαναν τις αποφάσεις.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.