Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Παναγούλης: Στο ειδικό δικαστήριο όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια – Αντίδραση Κεδίκογλου

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή στη συζήτηση που γίνεται για το Μεσοπρόθεσμο. Αφορμή τα όσα είπε ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος απείλησε με ειδικό δικαστήριο όσους βουλευτές ψήφισαν το Μνημόνιο.

“Κομψά το είπε ο Πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες, ότι θα λογοδοτήσουν αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, στη φτώχεια, στην ανεργία, στις χιλιάδες αυτοκτονίες. Εγώ επειδή δεν είμαι τόσο ευγενής όσο πρόεδρος θα σας το πω ωμά. Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε” ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε σε ανακοίνωσή του:


“Στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας παραπέμπουν οι άθλιες απειλές βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα από το βήμα της Βουλής. Εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον, κατά δήλωση του «τρομοκράτη» κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα.
Να είναι βέβαιοι πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει”.
«Ξεδιάντροπα βγήκε ο κ. Σαμαράς και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τρομοκράτες. Ναι είμαι τρομοκράτης. Επί χούντας δύο χρόνια πηγαινοέρχονταν στην Αμερική και εγώ στη φυλακή. Ναι λοιπόν είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ, καθημερινά», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, από το βήμα της Βουλής.

«Θα λογοδοτήσουν όσοι οδήγησαν τον λαό στην εξαθλίωση, στη φτώχεια. Εγώ δεν είμαι τόσο ευγενής και θα το πω ωμά: αυτοί που έβαζαν υπογραφές στα μνημόνια αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου, τελεία και παύλα» ανέφερε ο κ. Παναγούλης και πρόσθεσε ότι «ο Πρωθυπουργός και ο συνεταίρος ή καλύτερα ο ιπποκόμος του, ρίχνουν λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το Βίντεο:



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.