Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παρακρατικό Βλακ Χιούμορ> Έστειλαν λέει: Απειλητικό δέμα με σημείωμα και σφαίρες (απεστάλη) στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου


"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Το χειρόγραφο σημείωμα ήταν ανυπόγραφο, ενώ ο φάκελος δεν είχε συγκεκριμένο παραλήπτη.


Ένας φάκελος, που περιείχε σημείωμα και τρεις σφαίρες των 7,62 χλστ. από Καλάσνικοφ, απεστάλη μέσω των ΕΛΤΑ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Αποστολέας φέρεται άτομο με το επώνυμο «Αλεπουδέλη», πραγματικό επώνυμο του Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος καταγόταν από τη Μυτιλήνη, ιδιαίτερη πατρίδα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.
Το σημείωμα που περιεχόταν στο φάκελο είχε αόριστες αναφορές κατά συγγενών εισαγγελέων, αντεισαγγελέων και υπουργών, που έχουν εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις, χωρίς όμως να αναφέρεται σε ποιες ακριβώς. Επιπλέον, με το σημείωμα ο άγνωστος αποστολέας ζητεί αποφυλακίσεις, χωρίς επίσης να αναφέρει για ποια πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, στο σημείωμα αναγράφεται:
«Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σε αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός, είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας
Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες».
Ο φάκελος πέρασε από έλεγχο (ακτίνες) και διαπιστώθηκε η ύπαρξη των τριών σφαιρών. Στη συνέχεια ο φάκελος ανοίχτηκε από την ασφάλεια της εισαγγελέως και διαπιστώθηκε η ύπαρξη της απειλητικής επιστολής και των τριών σφαιρών, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής η οποία παρέλαβε το φάκελο.
Για προβοκάτσια έκανε λόγο η Χρυσή Αυγή.

Εμείς σημειώνουμε: 


1. Το χειρόγραφο σημείωμα ήταν ανυπόγραφο, ενώ ο φάκελος δεν είχε συγκεκριμένο παραλήπτη.

2. Ο Άρειος Πάγος έδωσε το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές, παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση στην ανακριτική διαδικασία, καθώς η υπόθεση, που άνοιξε με τη δολοφονία του νεαρού Παύλου Φύσσα και συνεχίστηκε με πληθώρα άλλων αιματηρών περιστατικών, δεν έχει φτάσει στο ακροατήριο για να εκδικαστεί.

3. Τη διερεύνηση της υπόθεσης με το απειλητικό σημείωμα έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

4. Τώρα που το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε και έχει συνθλιβεί σε ελιά, όταν η ΝΔ παραπαίει... κάποιοι μας κάνουν πλάκα με σφαίρες και μάλιστα ταχυδρομικά εν-φακελωμένους!!! 

5. ...και τους πιστέψαμε και τους φοβηθήκαμε και θα ψηφίσουμε για σταθερότητα... τους ίδιους;  χμ!!!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.