Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ Τάραξε τα νερά με τις αποκαλύψεις της η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, στην Κέρκυρα


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: «Αποτελεί για μένα, πρώτιστο ιερό καθήκον και υποχρέωση, όσοι σκοπίμως αλλοίωσαν τα οικονομικά στοιχεία, και έβαλαν την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, να πάνε φυλακή»!


Γράφει η Πόπη Σουφλή


Θες η ατρόμητη στάση της στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου της αλλοίωσης των στοιχείων του δημοσίου χρέους από τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και την συμμορία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνησης, που αποτέλεσαν την βίαιη, ύπουλη και προδοτική ένταξη της πατρίδας μας στην μέγγενη του ΔΝΤ, θες η μαχητικότητά της, θες η απλότητά της και η αίσθηση που σκορπίζει γύρω της, ότι δεν διαφέρει από έναν καθημερινό άνθρωπο, από έναν εργαζόμενο, έναν άνθρωπο του μόχθου, το όνομα της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, έχει απλωθεί από άκρου εις άκρον σ’ όλη την Ελλάδα.

Έτσι, όταν για δυο μέρες βρέθηκα μαζί της στην Κέρκυρα, έζησα από κοντά, την άδολη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της, αλλά και τον ανυπόκριτο θαυμασμό των Κερκυραίων γι αυτή την τόσο ξεχωριστή γυναίκα.

Με την βοήθεια του ...
κοινού αγαπητού φίλου  και συναγωνιστή Σπύρου Παγιάτη, που είχε προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια την επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή συνεργαζόμενης με τους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στην Κέρκυρα, με την άφιξή μας, η πρώτη σημαντική συνάντηση, έγινε με τον Αερολιμενάρχη της Κρατικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Γεωργούση και υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι της εξέθεσαν τα τεράστια προβλήματα του αεροδρομίου και την ξενάγησαν στους χώρους του.
Η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ μ ε τον Αερολιμενάρχη Κέρκυρας

Προβλήματα που χρονίζουν για δεκαετίες, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των πτήσεων, μελέτες που στοίχισαν  εκατομμύρια στους έλληνες φορολογούμενους και σκάνδαλα μεγατόνων, που έμειναν στα συρτάρια πολιτικών και τοπικών παραγόντων για…. περίεργους και ανεξήγητους λόγους, χρηματοδοτήσεις από το 1ο και 2ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (ΚΠΣ), μειώσεις προσωπικού  που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των εκατομμυρίων επιβατών που κατακλύζουν το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, έσοδα εκατομμυρίων η διαδρομή των οποίων χάνεται κατά περίεργο τρόπο από το Υπουργείο Οικονομικών στο οποίο καταλήγουν,  έργα υποδομών τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν λόγω αδιαφορίας τοπικών παραγόντων και πολιτικών αποφάσεων, τεράστια έλλειψη υποδομών και μια κατάσταση τριτοκοσμικής χώρας, για ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή αεροδρόμια της Ελλάδας. 
Η κ. Γεωργαντά με τον Διευθυντή του Αερολιμένα (δεξιά) και τον Σπύρο Παγιάτη (κέντρο),

Στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου, αλλά και στο  Τμήμα των ηλεκτρονικών μηχανημάτων, οι υπάλληλοι, αγωνίζονται πέραν των δυνάμεών τους, για να εξυπηρετήσουν τα εκατομμύρια των επιβατών, κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες υποδομών και ελλείψεις στοιχειωδών εργαλείων.
Η κ. Γεωργαντά με τους τεχνικούς του αερολιμένα

Είναι ν’ απορεί κανείς, πως ένα αεροδρόμιο, που θα έπρεπε να είναι το στολίδι της δυτικής Ελλάδας υφίσταται, χάριν στον αλτρουισμό των διευθυντικών στελεχών και των υπάλληλων της Κρατικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Η κ. Γεωργαντά, στον πύργο ελέγχου με τον υπεύθυνο κ. Αλέξη Αν.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ζήτησε πλήρη στοιχεία για το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και δεσμεύτηκε στον Αερολιμενάρχη, τον Διευθυντή κ. Δρούγκα και τους υπαλλήλους, ότι είτε εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο, είτε όχι, το θέμα του αεροδρομίου, θα έλθει και στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες, ώστε να αποδοθούν ευθύνες για την υποβάθμιση του χώρου και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, ενημέρωσαν την κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, για την προώθηση πώλησής του, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, αποκαλύπτοντας ότι όλη η υποβάθμιση δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής αδιαφορίας, αλλά και ξεπουλήματος σε μειωμένη τιμή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά και όχι μόνο συμφέροντα.. 

«Η Πατρίδα μας πωλείται κομμάτι κομμάτι και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές. 

Πωλείται η περιουσία των Ελλήνων πολιτών, που την πλήρωσαν με τον ιδρώτα τους, από μια κυβέρνηση που αποτελεί πιόνι στα χέρια αδίστακτων διεθνών οικονομικών και τραπεζικών συμφερόντων.

Οι Έλληνες, πρέπει να αφυπνισθούν, γιατί σε λίγο, δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

Το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπως και όλα τα αεροδρόμια της Πατρίδας μας, που έγιναν με χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων,  πωλούνται και κάποιοι θησαυρίζουν και εγκληματούν εις βάρος του ελληνικού λαού», τόνισε η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ  στην διοίκηση και στους υπαλλήλους του αεροδρομίου και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους, δίνοντας μάχη στο Ευρωκοινοβούλιο.


Δηλώσεις της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

σε τοπικά κανάλια


«Αποτελεί για μένα, πρώτιστο ιερό καθήκον και υποχρέωση, όσοι σκοπίμως αλλοίωσαν τα οικονομικά στοιχεία, και έβαλαν την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, να πάνε φυλακή»!


Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης της υποψήφιας Ευρωβουλευτή ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ήταν η επίσκεψή της στην τοπική οργάνωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στην οποία παραβρέθηκαν ο Γραμματέας της Οργάνωσης Γιάννης Ζήκος και πολλά μέλη του κόμματος, ενώ έκανε και δηλώσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Αποδεικνύοντας ότι δεν μασάει τα λόγια της, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα του αεροδρομίου για τα οποία είχε πριν λίγο ενημερωθεί, που λιμνάζουν από το 2000, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σ’ αυτό, στην ύποπτη διαδρομή των εσόδων που κανείς δεν ξέρει που καταλήγουν και δεσμεύτηκε, ότι ως Ευρωβουλευτής, θα ζητήσει να γίνει διαχειριστικός οικονομικός έλεγχος!


«Τα επί μέρους προβλήματα κάθε τόπου,  προτίθεμαι ως Ευρωβουλευτής να τα φέρω στο Ευρωκοινοβούλιο και να συνεργαστώ προς τούτο, με όλους τους Ευρωσκεπτικιστές που θα εκλεγούν, ούτως ώστε όχι μόνο να αναδειχθούν, αλλά και να δοθούν λύσεις.

Όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης , φέρνουν στο Ευρωκοινοβούλιο κοινωνικά και άλλα μείζονα προβλήματα των χωρών τους;, εκτός από τους έλληνες βουλευτές, με ελάχιστες εξαιρέσεις,  που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Τώρα όμως, τα εθνικά αλλά και τα τοπικά προβλήματα, θα αναδειχθούν από εμένα και τους ΑΝ.ΕΛ.», τόνισε η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΓΑΝΤΑ.

Αναφερόμενη στο τεράστιο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και της αλλοίωσης των στοιχείων του δημοσίου χρέους που μεθοδεύτηκε από την συμμορία του πρώην πρωθυπουργού  (η έκφραση είναι δική μου προσωπική επιλογή και όχι της κ. Γεωργαντά) Γιώργου Παπανδρέου, του πρ. υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ήταν σαφής και κάθετη!

«Αποτελεί για μένα, πρώτιστο ιερό καθήκον και υποχρέωση, όσοι σκοπίμως αλλοίωσαν τα οικονομικά στοιχεία, και έβαλαν την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, να πάνε φυλακή»!

Στη συνέχεια η υποψήφια Ευρωβουλευτής, ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, συνοδευόμενη από τον Γραμματέα της Οργάνωσης των ΑΝΕΛ, περιηγήθηκε στην πόλη της Κέρκυρας, όπου πολλοί κάτοικοι της εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στο πρόσωπό της.

Ήταν συγκινητικό, πως πολλοί την αποκαλούσαν «Μπουμπουλίνα» και της εξέθεταν προβλήματα της Κέρκυρας, ζητώντας της να τα φέρει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που ακόμα και στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, την συνάντησαν, προκειμένου να της καταθέσουν φακέλους με σκάνδαλα και προβλήματα του τόπου.

Την πρώτη μέρα της παραμονής της στην Κέρκυρα, η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, έδωσε συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ το βράδυ, συναντήθηκε με πολίτες που είχαν έλθει από την Ήπειρο, για να την συναντήσουν, να μιλήσουν μαζί της και να της εκφράσουν την στήριξη προς το πρόσωπό της και τον αγώνα της.


Συνάντηση με τα Σώματα Ασφαλείας
Η κ. Γεωργαντά με τον Διοικητή Ιονίων Νήσων..

Την δεύτερη μέρα της παραμονής της στην Κέρκυρα, η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, συναντήθηκε με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και στην συνέχεια με τον Διοικητή της Ασφάλειας, οι οποίου της εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής, τα οποία δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας.
....και με τον Διοικητή της Ασφάλειας

Ακολούθησε συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ενώ η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, συνομίλησε και με τους πυροσβέστες, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, «αποτελούν για την κοινωνία, το πιο αγαπητό κομμάτι των Σωμάτων Ασφαλείας».

«Πηγαίνουμε να σβήσουμε φωτιές και βρίσκουμε πολυτελέστατες  βίλες μέσα στο δάσος», αποκάλυψαν στην κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, οι πυροσβέστες!
Αλήθεια, ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ.... ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ;;

Στην συνομιλία που είχε με τους πυροσβέστες, οι οποίοι σημειωτέον έδειχναν να κατέχουν πολύ καλά το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, είχε μια εκτενή συζήτηση, στην οποία αναφέρθηκε όχι μόνο στην σφηκοφωλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της COMMISSION, αλλά και στον ρόλο της Δικαιοσύνης στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που δεν προχωρά με τους ρυθμούς που όφειλε να προχωρήσει, αλλά κωλυσιεργεί για…. περίεργους λόγους.

«Σκοπός μου είναι αν εκλεγώ, να προωθήσω και να αγωνιστώ  για τα εθνικά και τοπικά προβλήματα της Πατρίδας μας και θέλω την βοήθειά σας για να γνωρίζω και να τα προβάλω», τόνισε η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Ιδιαίτερα στάθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, επισημαίνοντας πως «όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται μέσω ΤΑΙΠΕΔ… σε λίγο θα ξεπουληθούν μέσω αυτού και τα παιδιά μας»!

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην ιδιωτικοποίηση των μαρινών, των παραλιών, αλλά και ιστορικών κτιρίων σε ξένους επενδυτές και μάλιστα σε… τούρκους!

Οι πυροσβέστες έθεσαν στην κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ πλήθος ερωτήσεων για θέματα πολιτικά και κοινωνικά και η συζήτηση που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Ακολούθησε επίσκεψη και περιήγηση της υποψήφιας Ευρωβουλευτή στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος της εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει… αν και είναι καινούργιο!

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα, η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ έδωσε μια ακόμη συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι και στον οικονομολόγο – διεθνολόγο κ. Κώστα Βέργο, από την οποία ξεχωρίσαμε το τελευταίο 10’ λεπτο  που αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει προσεκτικά, αν και όλη η συνέντευξη έχει ενδιαφέρον, τα τελευταία αυτά λεπτά, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι έλληνες.


Επίλογος
Η Ζωή Γεωργαντά, με τον οικονομολόγο Κ. Βέρεγο, τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης των ΑΝΕΛ στην Κέρκυρα κ. Γ, Ζήκο και την σύζυγό του, ο Σπ. Παγιάτης και η δημοσιογράφος Π. Σουφλή

Στην διήμερη αυτή επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στην Κέρκυρα, είχα την τιμή να προσκληθώ να την συνοδεύσω και την δυνατότητα να ζήσω για μια ακόμη φορά  για 48 ώρες από κοντά αυτή τη σπάνια γυναίκα που η ψυχή της έχει την καθαρότητα ενός παιδιού και την δύναμη μιας ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω προσωπικά, την αγάπη και κυρίως τον σεβασμό του Κερκυραϊκού λαού στο πρόσωπό της.

Και είναι σπάνιο το φαινόμενο αυτό, καθώς η απλότητά της, μα περισσότερο απ’ όλα η αποφασιστικότητα και η γενναιότητά της, την καθιστούν στα μάτια των ανθρώπων, ως τη ΕΛΛΗΝΙΔΑ που η τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι το πρώτο μεγάλο βήμα εμπιστοσύνης που αξίζει να τύχει.

Στο ταξείδι μου με την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στην Κέρκυρα, μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω, πως αυτή η χιλιοπροδομένη Πατρίδα, έχει ευκαιρία να σωθεί….

Αρκεί ο ελληνικός λαός να στηρίξει καθαρές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ, όπως αυτή της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.


Υ.Γ. Κλείνοντας αυτό το οδοιπορικό, θα ήταν παράλειψή μου, αν δεν αναφερθώ 
1. Στην δυνατότητα που μου δόθηκε να πληροφορηθώ για σκάνδαλα σε Φορείς της Κέρκυρας, και μου κατατέθηκαν στοιχεία, τα οποία θα δημοσιεύσω σύντομα, και
2. στην πρόσκληση που μου έγινε από τηλεοπτικό κανάλι της Κέρκυρας να δώσω συνέντευξη, η οποία όμως, όπως με ενημέρωσαν… δεν θα μεταδοθεί γιατί…

α.  ήταν πολύ αιχμηρή καθώς έθιγε την επικείμενη νοθεία των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών(γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών), 

β. Αναφέρθηκα στην τεράστια διαφθορά της τοπικής αυτοδιοίκησης (χωρίς ονόματα φυσικά, που είναι καταγεγραμμένη στις Ετήσιες Εκθέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και του Συνηγόρου του Πολίτη) 

γ. Και κυρίως γιατί έκανα το… λάθος να μιλήσω για τους εβραίους και τον σιωνισμό, που αποτελούν την μάστιγα και την  μεγάλη τραγωδία που ζουν εξ αιτίας τους όλοι οι λαοί  της γης και κυρίως ο ελληνικός λαός, και μάλιστα στην καρδιά του  Σιωνισμού που κατοικεί ο εκ των πατέρων του σιωνισμού, λόρδος Ροτσιλντ.

Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία των συναδέλφων να βγάλουν στον αέρα την συνέντευξη...


ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


 Την ώρα που ολοκλήρωνα το ρεπορτάζ, και ετοιμαζόμουν να το αναρτήσω, κτύπησε το κινητό μου.
Στο καντράν του τηλεφώνου, το όνομα της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ...
Η φωνή όμως δεν ήταν η συνηθισμένη γλυκιά φωνή της ΖΩΗΣ, αλλά μιας γυναίκας που έκλαιγε με λυγμούς...

Όταν κατάφερα να την ηρεμήσω, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, μου αποκάλυψε πως δέχεται εκατοντάδες τηλέφωνα απεγνωσμένων ελλήνων, που έχουν χάσει τα πάντα και βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και ο πόνος τους δεν μπορεί να την αφήσει αδιάφορη.

Η δημοσιογραφία, με έφερε δίπλα σε εκατοντάδες πολιτικούς...και είδα το σκοτεινό τους πρόσωπο πίσω από τα ψεύτικα χαμόγελα...

Μου έδωσε όμως και την δυνατότητα να γνωρίσω  ελάχιστους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, που μπήκαν στην πολιτική, αλλά ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΩΒΗΤΗ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ!

Μια από αυτές,  είναι η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.