Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γλέζος για Γρηγοράκο: "Θα γίνει εμφύλιος πόλεμος εδώ; Ανάμεσα σε ποιούς;"

 
"Θα γίνει εμφύλιος πόλεμος εδώ, ανάμεσα σε ποιούς;" διερωτήθηκε ο Μανώλης Γλέζος σχολιάζοντας το νέο εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αν η "Ελιά" καταψηφιστεί η Ελλάδα θα γίνει Ουκρανία.
Μιλώντας στο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο", ο ιστορικός αγωνιστής της Αριστεράς και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε όλα τα κόμματα της Αριστεράς σε συντονισμό και συνεργασία "εφόσον πραγματικά θέλουν να πέσει το καθεστώς αφανισμού του ελληνικού λαού και του τόπου". Μάλιστα, είπε, πως "ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την απόλυτη πλειοψηφία στις εθνικές εκλογές, θα καλέσει ξανά τα κόμματα της Αριστεράς να εκφράσουν στην πράξη τη βούληση του ελληνικού λαού με απεξάρτηση από τα δάνεια, την πολιτική υποταγή και οποιοδήποτε πολιτικό και οικονομικό παράγοντα, με ανεξαρτησία της χώρας".
Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας "εκφράζει το καινούργιο και τον πόθο του ελληνικού λαού και των αγωνιστών που επιζητούν τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους να τα κάνουμε πράξη".

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.