Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μεγάλη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά: Δυναμική νίκης του ΣΥΡΙΖΑ...

Τρεις διεκδικητές για τον δεύτερο γύρο με μικρή διαφορά
Δημοσκόπηση ανατροπή για τα μέχρι τώρα δεδομένα που γνωρίζαμε σχετικά με τα ποσοστά των υποψηφίων στην Αθήνα, στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.  
Τα ενδιαφέροντα στοιχεία που έφερε στο φως η έρευνα του καθηγητή Ε. Πανά και την παρουσιάζει το kontranews απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που σχεδόν όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει και έχει κατανοήσει:

Την ανοδική τροχιά στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τη δυναμική νίκης που καταγράφεται στην Αθήνα και την στασιμότητα ή την πτωτική πορεία του κυβερνητικού μπλοκ. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει διεξαχθεί σε μεγάλο δείγμα ερωτώμενων, η εκλογική μάχη έχει τρεις διεκδικητές για τον δεύτερο γύρο και μάλιστα πολύ κοντά. Το γεγονός αυτό ανατρέπει την μέχρι τώρα εικόνα που μας είχαν δώσει οι δημοσκόποι περί μεγάλης διαφοράς του πρώτου Καμίνη από τον δεύτερο. Επίσης, στην έρευνα αποτυπώνεται αυτό που είχε καταγγείλει πρόσφατα ο υποψήφιος δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης: η υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου απλώς διασπά το μπλοκ των νεοδημοκρατών, το οποίο προφανώς εκμεταλλεύεται ο εν ενεργεία δήμαρχος και διατηρεί την πρωτιά. Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι ότι στις γυναίκες στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενώ στους άνδρες τη δεύτερη θέση έχει ο υποψήφιος της «Εθνικής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
Καμίνης Γιώργος                  23,6%
Σακελλαρίδης Γαβριήλ          19,9%
Κασιδιάρης Ηλίας                 18,0%

Σπηλιωτόπουλος Άρης          11,9%
Κακλαμάνης  Νικήτας            8,4%
Σοφιανός Νίκος                    5,9%
Καπερνάρος Βασίλης             4,8%

Κοντούλη Ιωάννα                 0,6%
Κωνσταντίνου Πέτρος           0,6%
Αβραμίδης Νίκος                   0,5%
Βιδάλης Σταύρος                  0,3%
Στρόφαλης Μάριος                0,3%
Σακκάς Ιωάννης                    0,1%

Άλλον                                 0,9%
Δεν έχω αποφασίσει               2,8%
ΔΓ/ΔΑ                                 1,6%
Πατήστε εδώ να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά
kontranews
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.