Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Εκπομπή αφύπνισης είναι αυτή που ακολουθεί... .μια διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζοντας την μεγάλη δημοσκοπική έρευνα του καθηγητή Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Επαμεινώνδα Πανά για τις ευρωεκλογές: πάρτε τις τύχες στα χέρια σας

Σχετικό:ΒΙΝΤΕΟ – Στέφανος Χίος για πολλά ΟΣΚΑΡ! - "Σηκωθείτε ρεμάλια απ΄τις καφετέριες! - Πάρτε τις τύχες στα χέρια σας! - Έχετε τη δύναμη… ΤΣΑΚΙΣΤΕ_τους!!!”


[ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ(ΒΙΝΤΕΟ)]
Διαδικτυακό Μακελειό | 23-05-2014 

Την Παρασκευή το βράδυ στις 10 και μέχρι τις 12, είχαμε την τεχνική τηλεοπτική δυνατότητα να

κάνουμε μια διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζοντας την μεγάλη δημοσκοπική έρευνα του καθηγητή Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Επαμεινώνδα Πανά για τις ευρωεκλογές.

Κάποιοι από εσάς που μπαίνετε καθημερινά αλλά και περιστασιακά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και διαβάζετε το site, εκφράσατε αντιρρήσεις, κάποιοι άλλοι δυσπιστία, κάποιοι τρίτοι δώσατε άλλα αποτελέσματα που προφανώς σας υπαγόρευσαν από κομματικά γραφεία και κάποιοι άλλοι εγκάθετοι τσόγλανοι και καλοπερασάκηδες που έχετε μάθει να αρπάζετε το χαρτζιλίκι από το παντελόνι του γερο-πατέρα σας, είπατε ότι εμείς τα αρπάξαμε για να βγάλουμε την Ελιά στο 9%, τη Χ.Α μόνον στο 9.1% , τη ΝΔ στο 23 και κάτι άλλες μπούρδες που απελπιζόμαστε όταν αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά τα λόγια προέρχονται από Έλληνες πατριώτες και όχι από Ραγιάδες από τους οποίους γεμίσαμε και δεν ξέρουμε αν πρέπει να τους πετάξουμε στο ποτάμι ή από την πρώτη ταράτσα που θα βρούμε μπροστά μας.

Η έρευνα είναι αυτή που δημοσιεύσαμε. Αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει να πάτε να ...
βρείτε και να διαβάστε άλλη. Κυκλοφορούν πολλές αυτές τις μέρες, κοστολογημένες σε εργολαβίες, δανεικά, χρωστούμενο μαύρο χρήμα και χιλιάδες ευρώ κάτω από το τραπέζι είτε με τη μορφή γραμματίων είτε συμψηφισμών από συμφωνίες μπράβων και εντεταλμένων γκάγκστερ του κομματικού και επιχειρηματικού υποκόσμου. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και πολύ καιρό έχει πάρει τα ρίσκα του και έχει αναλάβει να δημοσιοποιεί τις έρευνες του καθηγητή Πανά επειδή θεωρεί ότι είναι ανεξάρτητος και δίνει τις έρευνες του σε ανεξάρτητο μέσο χωρίς δεσμεύσεις και κομματικές αγκυλώσεις.

Η έρευνα παρουσιάζει μία και μοναδική χρησιμότητα. Ότι ακόμα και στο παραπέντε κηφήνες, χασομέρηδες, βαρεμένοι, νέοι άνθρωποι του μεροκάματου και της απελπισίας έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στις κάλπες και να ανατρέψουν τις τάσεις που επικρατούσαν μέχρι τις 21 Μαΐου που ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση. Κυριακή 25 Μαΐου, κόσμος που συνήθιζε να περνάει τη μέρα του σε παραλίες, καφετέριες, ψησταριές και μπυραρίες, μπορεί να πεταχτεί μέχρι την κάλπη και να τους μαυρίσει. Να τους ξεθεώσει.

Εκπομπή αφύπνισης είναι αυτή που ακολουθεί. Εαν θέλετε πάρτε τις τύχες στα χέρια σας και ανατρέψτε οποιαδήποτε έρευνα που δείχνει ψηλά τους αλήτες που μας κατέστρεψαν. Εαν όχι, τότε είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας. Καλό βόλι στους αφυπνισμένους. Στους υπόλοιπους, δεν έχουμε πια να ευχηθούμε τίποτα. Στα χαμένα κορμιά, χαμένα είναι και τα λόγια μας…

Σ.Χ



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.