Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τι άλλο θα ακούσουμε από την "πολιτισμένη" Ευρώπη; - Φρίκη: Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν στη Γερμανία οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες


Οχι… δεν μπορεί. Είναι ψέμα. Είσαστε πράκτορες της δραχμής. 
Οι Γερμανοί ιστορικά είναι από τους πιο επικίνδυνους λαούς. Παρ’ όλα αυτά δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο τον 21ο αιώνα. Ανατριχιάζω επίσης όταν σκέφτομαι πως μπορεί σύντομα να γίνουμε τα πειραματόζωα τους. Τώρα παίρνει διαφορετική διάσταση η υποταγή μας σε αυτούς. Με επιστημονική στήριξη ίσως να μας μετατρέπουν σε γουρούνια (Βλέπε Κίρκη... ίσως γίνει πραγματικότητα σύντομα) για να ικανοποιούν την ανωμαλία τους.

Περίπου 100.000 Γερμανοί εκτιμάται ότι συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα.
Στη Γερμανία η κτηνοβασία επιτρέπεται και ανοίγουν και οίκους ανοχής με ζώα!
Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η είδηση από την «πολιτισμένη» και «συντηρητική» Γερμανία όπου οι κάτοικοί της ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλο οίκους ανοχής για κτηνοβάτες!
Όμως, πρέπει να υπογραμμιστεί πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρει η γερμανική κυβέρνηση που με σχετικό νόμο κατέστησε νόμιμη την κτηνοβασία. Μοναδικός περιορισμός είναι ο μη
τραυματισμός του ζώου. Φοβερά πράγματα στην κατά τα άλλα «συντηρητική» Γερμανία των ψευτοπουριτανών πολιτικών την ώρα που οι οίκοι ανοχής, παράνομοι και μη, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.
Σύμφωνα με δηλώσεις της ακτιβίστριας για την προστασία των ζώων, Μαντελίν Μάρτεν, στην Frankfurter Rundschau, κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα. Μάλιστα, έκανε λόγο για «ερωτικούς ζωολογικούς κήπους» τους οποίους οι… ενδιαφερόμενοι μπορούν ναν επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα.

Η είδηση για δημιουργία οίκων ανοχής για κτηνοβάτες έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη αφού καθημερινά οι φιλοζωικές οργανώσεις και απλός κόσμος δίνουν μεγάλη μάχη για τα δικαιώματα των ζώων. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της Μέρκελ νομιμοποιεί τη διαστροφή του κάθε λογής ψυχικά διαταραγμένου και καθαγιάζει την «παρά φύση» επαφή ανθρώπου και ζώου επειδή «μυρίζεται» ότι υπάρχει ζήτηση.
Στη Γερμανία, ίσως να μην το γνωρίζετε, η ερωτική πράξη μεταξύ ανθρώπου και ζώου δεν τιμωρείται εκτός εάν το ζώο τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Με άλλα λόγια, στην «πολιτισμένη» Γερμανία, που θέλει να κάνει κουμάντο στην Ευρώπη, η κτηνοβασία είναι ελεύθερη και ατιμώρητη (κι ύστερα όταν τους λένε «βάρβαρους» προσβάλλονται…).
Επειδή, λοιπόν, στη Γερμανία οι κτηνοβάτες αντιμετωπίζονται ως… φυσιολογικοί άνθρωποι, το νέο «επάγγελμα» που γνωρίζει άνθηση είναι οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, δηλαδή οίκοι ανοχής που πάνε οι ανώμαλοι και συνουσιάζονται με ζώα!
Αν και οι φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας διαμαρτύρονται και καλούν την κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία και να κλείσει τους οίκους ανοχής με εκδιδόμενα ζώα, η κυρία Μέρκελ κάνει ότι δεν ακούει. Το γιατί προκαλεί εντύπωση και συνάμα απέχθεια σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, που βλέπει στην ατμομηχανή της Ευρώπης να αντιμετωπίζονται ως…
φυσιολογικές τέτοιες ανωμαλίες και διαστροφές.
Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει τις ερωτικές επαφές με ζώα, δηλαδή να απαγορεύσουν (απίστευτα ακούγονται αλλά έτσι είναι) τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως «μαστροποί» ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση». Όμως δεν το έκανε…
Όπως δήλωσε πάντως η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, Μαντελίν Μάρτεν, στην εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.
Από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα (εδώ τρελαινόμαστε όλοι), προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Μίκαελ Κιόκ «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα (sic) που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.
Αυτά τα νέα από την «πολιτισμένη» Γερμανία και τα «δικαιώματα» της «μειονότητας» των «κτηνοβατών»…

Βίντεο: Tαινία – σοκ δείχνει άνδρες να κάνουν σεξ με γαϊδάρους!

Σάλο έχει προκαλέσει η ταινία «Donkey Love» που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Underground Ταινιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η ταινία ασχολείται με την παράδοση της κτηνοβασίας στην Κολομβία, όπου άνδρες κάνουν απροκάλυπτα σεξ με γαϊδάρους.

Η ταινία περιλαμβάνει σκηνές κτηνοβασίας και το περιεχόμενό της έχει προκαλέσει σάλο.

Η ταινία αρχίζει σαν... τελετουργικό όπου οι πατεράδες μυούν τους γιους τους στο πέρασμα προς την ενηλικίωση, οπότε οι άνδρες είναι συνηθισμένο να απατούν τις γυναίκες τους με γαϊδάρους.

Οι Κολομβιανοί πιστεύουν πως είναι καλό για τους γιους τους να κάνουν σεξ με γαϊδάρους επειδή τους προετοιμάζει για τις γυναίκες, κάνει το πέος τους μεγαλύτερο και τους απομακρύνει από την ομοφυλοφιλία.

Δείτε το τρέιλερ:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.