Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Φτηνός λαϊκισμός Βενιζέλου με επίκληση στην...κόρη του για το δημοψήφισμα

Ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον κίνδυνος για τη χώρα-> Βενιζέλος: Μου έστειλε μήνυμα η κόρη μου λέγοντας «μπαμπά ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα» ! Δημόσιος ψυχίατρος δεν υπάρχει να διαφυλάξει την κοινωνία και τη χώρα;
από "σίβυλλα"

Σε σημερινή του συνέντευξη στην Πόπη Τσαπανίδου, ο υπό εξαΰλωση πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απολογείται για την αποστασία του στις Κάννες, απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, το κόμμα του και τη χώρα, χρησιμοποιώντας το ίδιο του το παιδί!
Χαρακτηριστικά, ο Βενιζέλος αναφέρει: 
έπρεπε να κάνω κάτι αμέσως μετά τις Κάννες! στις 4 τα ξημερώματα βρήκα ένα... μήνυμα που έλεγε "μπαμπά ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα''! 
Ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον κίνδυνος για τη χώρα 
Από epikairo

Βενιζέλος: Η κόρη μου, μου είπε "μπαμπά ό,τι είναι να κάνεις κάντο τώρα"!
"Με κατέλαβε εξαπίνης ο Παπανδρέου για το δημοψήφισμα" 
Τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε το δημοψήφισμα ανέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως τόνισε: "Η ευθύνη μου ήταν τεράστια και για αυτό δεν άφησα να γίνει το δημοψήφισμα. Είχα ευθύνη απέναντι στις καταθέσεις σας και στη χώρα" και πρόσθεσε: "Με κατέλαβε εξαπίνης ο κ. Παπανδρέου. Έπρεπε να μιλήσω για να κρατήσω τη χώρα όρθια".

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι πήγε με κίνδυνο ζωής στις Κάννες για τη συνάντηση, ενώ τονίζοντας το βάρος που έχει αναλάβει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ", χωρίς όμως να θέλει να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα που φυγομάχησαν ή φυγομαχούν.

Μάλιστα επεσήμανε πως "για οτιδήποτε κακό φταίει ο Βενιζέλος και για ό,τι καλό πρωθυπουργός".

Για το παρασκήνιο των Καννών και τη δήλωση του τα χαράματα μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο της επιστροφής είπε:
"Δε θα υπήρχαν τράπεζες στις 9 αν στις 5 δεν έκανα τη δήλωση. Ξέρετε ποιος με επηρέασε. Με επηρέασε η κόρη μου. Όταν γύρισα βρήκα ένα e-mail. Μου είπε μπαμπά, ότι είναι να κάνεις κάντο τώρα".

Μάλιστα σχετικά με το δημοψήφισμα είπε ότι: "Η ευθύνη μου ήταν τεράστια και για αυτό δεν άφησα να γίνει το δημοψήφισμα" και πρόσθεσε: "Με κατέλαβε εξαπίνης ο κ. Παπανδρέου. Έπρεπε να μιλήσω για να κρατήσω τη χώρα όρθια. Όλοι ήταν κατά για το δημοψήφισμα, η κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Χρυσοχοΐδης, μέχρι και ο κ. Ραγκούσης στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου".

Όπως σημείωσε: "Η πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα είχε μια λογική. Δεν συμφωνούσα με αυτή τη λογική" και τόνισε για όσα είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος: "Είπα λυτρωτική ιστορία στη Βουλή. Είπα θα λυτρωθεί η χώρα τώρα. Και έτσι και έγινε. Έχω πει γραπτά τις απόψεις μου. Η ευθύνη μου ήταν τεράστια και για αυτό δεν άφησα να γίνει το δημοψήφισμα".

Χαρακτήρισε αστειότητα το δημοσίευμα των Financial Times ότι ο Μπαρόζο επέβαλε αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα. "Ο Παπανδρέου διάλεξε τον πρωθυπουργό που ήθελε" ανέφερε.

"Προσωπικά αναλαμβάνω την πρώτη ευθύνη, θα κάνω τα πάντα, δεν πρόκειται κανείς να κρυφτεί σε σχέση με τις ευθύνες του. Αναλαμβάνω όλο το βάρος. Το πρόβλημα δεν είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Εναποθέτω την ευθύνη για τον τόπο στο λαό" τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στο STAR αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει κακό αποτέλεσμα για την Ελιά στις ευρωεκλογές.

"Πιστεύω οι πολίτες θα κινηθούν με σοβαρότητα. Βάζω ένα δίλημμα που βάζουν όλοι. Λέμε στο κόσμο ότι η ψήφος του θα ερμηνευθεί πολιτικά. Εγώ μπορώ να κάθομαι να βλέπω το στοίχημα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ;" υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε κάθε περίπτωση.

Από news.gr, μέσω "Το Γρέκι"

Σχόλιο αναγνώστη μας:
Συνειδητοποιώντας ότι φτάνει το τέλος κάθε «πράσινου» απο-κόμματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αιφνιδίασε ακόμη και τους πιο στενούς του συνεργάτες, με την πρόσφατη και ριψοκίνδυνη απόφασή του, να θέσει θέμα μη συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αν η Ελιά (;), το απαλλαγμένο από χρέη νέο ΠΑΣΟΚ, αποδοκιμαστεί στις επερχόμενες εκλογές.
Ποιός είσαι επιτέλους βρε Βαγγέλη, που απειλείς ανοιχτά και απροκάλυπτα
όλους τους κυβερνητικούς συνοδοιπόρους της ΝΔ και ιδιαίτερα τον/την σύζυγό σου, Αντώνη Σαμαρά;
Πού βρήκες τόσο θάρρος, ή θράσος, να μην λογαριάζεις ούτε Μέρκελ, ούτε Σόϊμπλε, ούτε Ντάϊσελμπλουμ και όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αφεντικά σου, προς τα οποία ορκίστηκες ενυπόγραφα, πίστη, υποταγή και απόλυτη υπακοή, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος»;
Με ποιά σοβαρότερα επιχειρήματα, εκτός από την πτώση της συγκυβέρνησης, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να συγκρατήσεις τη σίγουρη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς, που εσύ δημιούργησες στην απελπισία σου με Σημίτηδες, Λοβέρδους και τους άλλους ρέστους;
Ποιός εχέφρων Έλληνας πολίτης νομίζεις ότι θα πειθαρχήσει σε οιεσδήποτε κομματικές εντολές υποστήριξής σου και δεν θα σε στείλει μαζί με τον Γ.Α.Π. και τους αμετανόητους βουλευτές σας στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα και μετά θα σου φταίει ο Σαμαράς;
Αγαπητέ Βαγγέλη δύο τινά συμβαίνουν. Ή καβάλησες καλάμι, ή μπλοφάρεις άσκοπα….
Διότι αν ρίξεις την συγκυβέρνηση, αρχικά σε βλέπω αγκαλιά με τον Μιχαλολιάκο και τα «παιδιά» του, που τόσο σε αποθύμησαν και δευτερευόντως μπορείς να βρεις και μόνος σου, τη νομολογία όσων κατέστρεψαν και ξεπούλησαν τη χώρα και να δεις τι σε περιμένει…
Επίσης θα πρέπει να ανατρέξεις και στις ευρωπαϊκές νομολογίες και να θυμηθείς τί προβλέπουν για πολιτικούς, που αθετούν την υπογραφή και τις υποχρεώσεις τους και τότε…
Βέβαια πρέπει να σου αναγνωρίσω ότι ο εκφοβισμός σου άρχισε να πιάνει τόπο, αφού είναι «τοις πάσοι» γνωστή η προτροπή Σαμαρά και των κατά τόπους υποτακτικών του, οι οποίοι παροτρύνουν ανερυθρίαστα και ξετσίπωτα τους ψηφοφόρους της ΝΔ, να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και κυρίως στο νομό καταγωγής σου, δηλαδή την Θεσσαλονίκη, ώστε να μην γίνεις ρεζίλι…
Έτσι οι εκλεκτοί σου υποψήφιοι Δήμαρχοι, κ.κ. Μπουτάρης Θεσ/νίκης, Δανιηλίδης Συκεών και Παπαδόπουλος Θέρμης, νομίζουν ότι υπάρχουν άμυαλοι και ανόητοι νεοδημοκράτες, που θα πειθαρχήσουν στις εντολές του ξεπουλημένου και προσκυνημένου αρχηγού τους και θα ξεχάσουν το γενικό ποσοστό ανεργίας του 30% και 65% στους νέους, τη φυγή 300.000 και πλέον νέων Ελλήνων μεταναστών, τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το κλείσιμο επιχειρήσεων, τα χαράτσια, τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, τους διπλούς και τριπλούς φόρους, το χειμωνιάτικο κρύο και κυρίως τον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν απελπισμένοι, μη αντέχοντας την οικονομική κρίση και θα τους ψηφίσουν.
Πλανώνται πλάνην οικτράν… Γι’ αυτό ξοδεύουν τεράστια ποσά, στέλνοντας τα ΚΑΠΗ τους σε εκδρομές, ή στρώνοντάς τους δωρεάν τραπέζια, με την παραμικρή γιορτή, ή το απίστευτο, τους στέλνουν ομάδες γιατρών στα ΚΑΠΗ, να τους εξετάσουν και να τους συμβουλεύσουν!!!
Και αν κάποιοι λίγοι απελπισμένοι και εξαπατημένοι, πιστέψουν στα δημαρχιακά ψέματα, ότι θα βρουν τρίμηνη ή πεντάμηνη απασχόληση, για 300 ή 400 ευρώ το μήνα, το κάνουν γιατί δεν τους απέμεινε άλλη επιλογή και είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να ζήσουν…
Μπορεί να μην βλέπουν την οικονομική καταιγίδα που έρχεται μετά τις εκλογές, ή να το ξέρουν και να αναφωνήσουν το γνωστό «αποθανέτω η ψυχή μου, μετά των αλλοφύλων».
Όπως και να έχει το πράγμα Βαγγέλη μου, θα γίνεις ελαιοχρωματιστής, δηλαδή σίγουρα «την έβαψες» και άσε τους εκβιασμούς και τις απειλές, διότι μόνο τον Σαμαρά φοβίζουν…
Σου υπενθυμίζω ότι και τα ελικόπτερα του στρατού στερούνται καυσίμων, οπότε…

Ν.Μ.

Στο δια ταύτα:
Είσαι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι Financial Times, μια από τις πιο σημαντικές εφημερίδες στον κόσμο, σε κατηγορεί ότι εκτέλεσες ένα οργανωμένο σχέδιο ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού της χώρας σου, του οποίου μάλιστα ήσουν υπουργός.

Ακόμα κι αν κάποιοι δεν θυμούνται τι είχε τότε συμβεί, υπάρχουν video που υποστηρίζεις με πάθος το δημοψήφισμα, το οποίο στη συνέχεια κατήγγειλες ως κάτι το διαβολικό. Και πρέπει κάτι να απαντήσεις σε αυτές τις κατηγορίες. Πρέπει κάτι να πεις.

Και λες το παρακάτω;

Ξέρετε ποιος με επηρέασε; Η κόρη μου. Γιατί όταν γύρισα και κατέβηκα από το αεροπλάνο, βρήκα ένα e-mail που έλεγε «Μπαμπά, ό,τι είναι να κάνεις κάντο τώρα». Στις 4 η ώρα! Κανένας Μπαρόζο.

Όσο σιχαίνομαι εκείνους που χρησιμοποιούν τις οικογένειες των πολιτικών για να χτυπήσουν τους πολιτικούς, τόσο και ίσως παραπάνω σιχαίνομαι εκείνους που επικαλούνται την οικογένεια τους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Η πολιτική καριέρα του εθνικού μας τυχοδιώκτη έχει ακριβώς το θλιβερό τέλος που της αναλογεί.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.