Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πανευρωπαϊκή η σύγχυση για το τι είδους “αριστερά” είναι ο Τσίπρας... δωσίλογο τον αποκαλεί ο D. Fusaro

Από "sibilla"
Βίαια επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αποδέκτες τη «λίστα Τσίπρα» στην Ιταλία, με αφορμή την εμφάνιση και καθημερινή προβολή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ από τα ιταλικά μνημονιακά ΜΜΕ της διαπλοκής και των σιωνιστών (βλ. Repubblica, Spinelli…).
O Diego Fusaro, επισημαίνει σε δήλωσή του:
 «Ο Τσίπρας που είδε τη γενοκτονία του λαού του από το ευρώ… και θέλει να διατηρήσει το ευρώ! Οι δούλοι του κεφαλαίου είναι άφθονοι! Μπορείς να “αναμορφώσεις (εκσυγχρονίσεις)” το καθεστώς των ευρωκρατών; 
Όχι. Αυτό μπορείς μόνον να το γκρεμίσεις. 
Ο Τσίπρας είναι δωσίλογος κι ως τέτοιος είναι εχθρός των εργαζομένων και του λαού. Αγωνίσου πάντα εναντίον του κεφαλαίου! 
Υπερασπίσου τους λαούς και τους καταπιεσμένους του πλανήτη! 
Με τον Μάρξ και τον Γκράμσι κι όχι τους δούλους του κεφαλαίου!
O Τσίπρας κι η Spinelli: η αριστερά που αγωνίζεται για το κεφάλαιο. Με μια λέξη: η αριστερά που πρόδωσε...»
Tsipras, un greco che ha visto il genocidio del suo popolo ad opera dell'euro...e vuole mantenere l'euro!!! i servi del capitale abbondano! si può "riformare" il regime eurocratico? no. lo si può solo abbattere. Tsipras è un collaborazionista e, in quanto tale, è nemico dei lavoratori e del popolo. lotta contro il capitale, sempre! in difesa dei popoli e degli offesi del pianeta! con Marx e Gramsci, non con i servi del capitale!
Tsipras e Spinelli: la sinistra che lotta per il capitale. In una parola: la sinistra che ha tradito...
Σχετικά με τη λίστα Τσίπρα στην Ιταλία:
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.