Τρίτη 13 Μαΐου 2014

KAΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΤΑΣΗ
ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, φίλες, σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνες κοπιώδεις προσπάθειες και διαβούλευση με την κοινωνία καταφέραμε με επιτυχία να φέρουμε σε πέρας τη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών Αθήνας «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». Με διαδικασίες βάσης ολοκληρώσαμε  τη στελέχωση της κίνησης μας και καταθέσαμε συνδυασμό στο πρωτοδικείο Αθηνών, ως ορίζει ο νόμος. Μετά από τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου της υποψηφιότητας μας από τον πρωτοδίκη η υποψηφιότητα μας έγινε αποδεκτή.

Ως εκ τούτου, μετά την πρώτη αυτή επιτυχία της πλήρους συγκρότησης σε σώμα της πολιτικής δημοτικής μας οντότητας προχωράμε πλέον με εντατικούς ρυθμούς στην τελική φάση της εκλογικής αναμέτρησης.
Στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» συμμετέχουν πολλοί φίλοι και φίλες από τα κινήματα της πλατ. Συντάγματος.

ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή, που είναι κατάκτηση όλων μας. ...
Η ενεργή συμμετοχή όλων μας και όχι μόνο η ψήφος στις «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» είναι απαραίτητη και πριν αλλά, πολύ περισσότερο και μετά τις δημοτικές εκλογές για να καταδίξουμε στην πράξη ότι υπάρχει ό άλλος δρόμος της Δημοκρατίας χωρίς την κομματοκρατία. Και ο δρόμος αυτός είναι ο δρόμος της ενότητας, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. Της ανιδιοτελούς συμμετοχής, της αυτοδιάθεσης και της προσφοράς στα κοινά.

Καταθέτουμε το εγώ στο εμείς και συμμετέχουμε στο όραμα μιας νέας κοινωνίας, μιας νέας Αθήνας, μιας νέας Ελλάδας του πολιτισμού και της προόδου.  Σπάμε τα δεσμά και τις εξαρτήσεις του παρελθόντος, διαλύουμε τις ψευδαισθήσεις μας, βγαίνουμε από το ΜΑΤRIX που ζούσαμε μέχρι τώρα. Γινόμαστε οι πρωτοπόροι για την ελευθερία, την αλήθεια και την αξιοπρέπεια ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Καλό αγώνα, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Καλή λευτεριά στον καθένα ξεχωριστά, σε όλους μας μαζί και στην πατρίδα μας συνολικά. Για να μπορέσουμε να κάνουμε την Αθήνα μας ξανά της γης το δαχτυλίδι.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΤΑΣΗ
ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΜΙΧΑΛΗΣ  ΟΚΤΑΠΟΔΑΣ

ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ  Γραφικές Τέχνες
ΔΙΣΤΟΜΟΥ 74,  ΚΟΛΩΝΟΣ 104 44
ΤΗΛ. / FAX  210 5714830

==========================

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.