Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΕΛΟΣ! Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ LIVE ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR “ΦΩΤΙΣΕ” ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ “ΜΑΥΡΟΥ” ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ ″-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΑΝΑ(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ)

Σε ζωντανή σύνδεση από το makeleio.gr ο Στέφανος Χίος  και οι συνεργάτες του έσπασαν το “δύσοσμο” κλοιό αποκλεισμού της ελεύθερης φωνής μας από τους τηλεοπτικούς δέκτες . Ακολουθεί η εκπομπή που βγήκε στον αέρα το βράδυ του Σαββάτου.
Σύντομα το επόμενο Live του Στέφανου Χίου. Θα συνεχίσουμε ελεύθερα. Το είχαμε υποσχεθεί. Δεν έχουμε πια κανέναν ανάγκη. Από εδώ ΟΛΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ.



Σχετικό:Το αυτονόητο που όμως δεν θέλουν να δουν κάποιοι, επιβεβαιώνει το BBC. “Kρύβει εκπλήξεις η νύχτα των εκλογών στην Αθήνα…”
"Κρύβουν εκπλήξεις" οι διπλές εκλογές στην Ελλάδα, υπογραμμίζει σε άρθρο του το BBC Νews, προσεγγίζοντας την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα στο κατώφλι των αυτοδιοικητικών και ευρωκοινοβουλευτικών εκλογών.

Ο αρθρογράφος υπογραμμίζει πως η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν ήταν ποτέ τόσο απρόβλεπτη και ”το μόνο βέβαιο είναι πως το παλιό δικομματικό σύστημα που κυριαρχούσε στη χώρα για χρόνια, έχει καταρρεύσει. Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα ως οικογενειακή υπόθεση, έχει πολλά προβλήματα, ενώ η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τα πηγαίνει ακόμα καλά επειδή λίγο ως πολύ προβάλλει ως η μόνη θεσμική λύση, γράφει ο ανταποκριτής του BBC”.
Όπως αναφέρει, αυτό συμβαίνει όταν περάσουν χρόνια οικονομικής κατάρρευσης, ενώ εκτιμά πως
οι αυτοδιοικητικές εκλογές αυτής της Κυριακής αλλά και οι ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη βδομάδα, κρύβουν εκπλήξεις.

Ο έγκυρος, όμως, ειδησεογραφικός Οργανισμός, δεν αφήνει στο απυρόβλητο και τα κόμματα που δεν κυβέρνησαν. ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το αγόρι της αφίσας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς που τίθεται κατά της λιτότητας, τον Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσε να κερδίσει αυτές τις εκλογές. Αν το κάνει, ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα απαιτήσει νέες εθνικές εκλογές. Μπορεί κανείς να τον σταματήσει; Η ΝΔ πιστεύει ότι μπορεί.”

Το δημοσίευμα αυτό του BBC, επισφραγίζει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τις πολιτικές εκτιμήσεις δημοσιευμάτων μας, για τρελές εκπλήξεις το βράδυ και των δύο εκλογικών αναμετρήσεων!!!

Όπως αναφέρει, αυτό συμβαίνει όταν περάσουν χρόνια οικονομικής κατάρρευσης, ενώ εκτιμά πως
οι αυτοδιοικητικές εκλογές αυτής της Κυριακής αλλά και οι ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη βδομάδα, κρύβουν εκπλήξεις.

Ο Μόρις αναφέρει πως το μόνο βέβαιο είναι ότι το παλιό δικομματικό σύστημα, που κυριαρχούσε στη χώρα για χρόνια, έχει καταρρεύσει.

Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα ως οικογενειακή υπόθεση, έχει πολλά προβλήματα, ενώ η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τα πηγαίνει ακόμα καλά επειδή λίγο ως πολύ προβάλλει ως η μόνη θεσμική λύση, γράφει ο ανταποκριτής του BBC.

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, πέρα απ’ αυτό, όλοι περιμένουν ως άρπαγες:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το αγόρι της αφίσας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς που τίθεται κατά της λιτότητας, τον Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσε να κερδίσει αυτές τις εκλογές. Αν το κάνει, ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα απαιτήσει νέες εθνικές εκλογές. Μπορεί κανείς να τον σταματήσει; Η ΝΔ πιστεύει ότι μπορεί.



Σχετικό:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗ “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ”

Κασιδιάρης: 27%
Καμίνης: 21%
Σακελλαρίδης: 18%

Θριαμβευτική επικράτηση της «Ελληνικής Αυγής» προβλέπει η μόνη αξιόλογη πανεπιστημιακού επιπέδου δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, από τον Καθηγητή Επαμεινώντα Πανά, μεταξύ των ενεργών πολιτών του Δήμου της Αθήνας, για όποιον έχει μάτια να την διαβάσει σωστά και αυτιά για να ακούσει τις παρατηρήσεις του ίδιου του καθηγητή (χθες 16 Μαΐου στο ΚΟΝΤΡΑ). Εξάλλου, οι πιέσεις που ασκήθηκαν και ασκούνται στον Καθηγητή από το παρακράτος της εξουσίας, είναι γνωστές στο πανελλήνιο, όμως η αλήθεια είναι πλέον αδύνατον να αποκρυβεί.
Η σαρωτική επικράτηση του Ηλία Κασιδιάρη μεταξύ των νέων (ηλικίας 18-29 ετών) και των ωριμότερων σε ηλικία (30-44 ετών) ενεργών πολιτών, οι οποίοι διαχειρίζονται την τύχη της πόλης των Αθηνών και της πατρίδας μας γενικότερα, προδιαγράφει τον εκλογικό θρίαμβο των εθνικών δυνάμεων στη χώρα μας.
Οι ψηφοφόροι μεγαλύτερων ηλικιών, που λόγω κακής εμπειρίας του παρελθόντος, διακατέχονται ακόμη από το «σύνδρομο φοβίας» να απαντήσουν με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της δημοσκόπησης, ή και να συμμετάσχουν σε αυτήν, μπορεί να δημιούργησαν, για τους μη γνωρίζοντες να αναγνώσουν σωστά την δημοσκόπηση και το υπόβαθρο της διεξαγωγής της, την ψευδαίσθηση «ντέρμπυ» για την πρώτη θέση, μεταξύ των τριών προαναφερθέντων υποψηφίων, όμως η αλήθεια των αριθμών είναι πλέον θέμα ολίγων ωρών…

από τον Χρίστο Γούδη
Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο
με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.