Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Θα αναγνωρίζατε την αδερφή σας αν ήταν άστεγη; [video]



Οι ρυθμοί της ζωής είναι τόσο γρήγοροι, που κάποιες φορές νιώθουμε πως χάνουμε την ουσία και τις απλές, ωραίες στιγμές! Όσο όμως γρήγοροι κι αν είναι οι ρυθμοί αυτοί, και όσο κι αν οι υποχρεώσεις κυριολεκτικά μας πνίγουν, υπάρχουν πάντα οι ευκαιρίες να προσέξουμε το συνάνθρωπο και να σταθούμε στο πρόβλημά του!

Αν είστε από εκείνους που πιστεύουν, ότι δίνετε τη δέουσα προσοχή και σημασία, καθίστε και αναλογιστείτε, πόσες φορές έχετε περάσει μπροστά από έναν άστεγο, χωρίς καν να γυρίσετε το βλέμμα σας!

Τι θα γινόταν όμως αν ο άστεγος τον οποίο προσπερνάτε με αδιαφορία, ήταν ο αδερφός ή η σύζυγός σας; Μία συγκλονιστική καμπάνια για τη στήριξη των αστέγων, έκανε ένα πείραμα, του οποίου τα αποτελέσματα δεν είναι μόνο συγκλονιστικά αλλά και άκρως συγκινητικά!

Δείτε το video και έχετε μαζί σας ένα πακέτο χαρτομάντιλα...


In this social experiment, unsuspecting people walked by relatives pretending to be homeless. Would they notice their family members? Or have the homeless become invisible? http://MakeThemVisible.com

To find out more about the New York City Rescue Mission visit http://nycrescue.org/

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.