Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γιατί η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Zoom Tv αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ZOOM TV ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ “ΚΟΨΕΙ” ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4- ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕNΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR-ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ
Σχετικό: ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Energa και Hellas Power: Εγκληματική ανευθυνότητα και ύποπτη στάση από Στουρνάρα και Καμίνη!

Όπως ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς το μεσημέρι της Πέμπτης, η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Zoom Tv αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 η οποία μεταδιδόταν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ στις 11.00.

Σε λίγο περισσότερα για το θέμα καθώς και ανάρτηση για όλο το παρασκήνιο των όσων προηγήθηκαν αλλά και των όσων ακολουθούν…

Σ.Χ

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Α’ ΜΕΡΟΣ
ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 | 14-5-2014 | Α ΜΕΡΟΣ


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ:



υ.γ : Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι και θα είναι για πάντα εδώ απέναντι σε δοσιλόγους, ρουφιάνους και προδότες…

Δείτε επίσης: Ο Αθανασίου αθωώνει τους καταχραστές του Δημοσίου
Όταν ένας κομματικός συνδικαλιστικής και μάλιστα δικαστικός διορίζεται Υπουργός Δικαιοσύνης, από μία κυβέρνηση ενδοτικών και δοσίλογων, τότε η δικαιοσύνη βρίσκεται στο απόσπασμα και λιθοβολείται. Τα ποσοστά των εντίμων δεν θα πρέπει να καταμετρούνται στους ενεργεία, αλλά σε όλους αυτούς που αποχωρούν για λόγους συνείδησης και δημοκρατίας!!!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.