Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Εφτασε στη Βουλή η καυτή δικογραφία για τον Α. Πάλλη και τον Γ. Μιχελάκη

 Σύμφωνα με πληροφορίες του E-fimerida.com, διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη στην οποία εμπλέκεται και το όνομα του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
 
Ο σχετικός φάκελος έφτασε πριν από μερικές ημέρες αλλά δεν έχει δοθεί ακόμη στους βουλευτές, ούτε τους έχει επιτραπεί η πρόσβαση. Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση να γίνει από Δευτέρα στην Ολομέλεια και στη συνέχεια να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες.
 
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το περιοδικό HOT DOC αποκάλυψε ότι στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την εισαγγελία Αθηνών υπάρχει μαρτυρία με βάση την οποία ο κ. Μιχελάκης χρηματιζόταν ως βουλευτής από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία για να υποβάλει στην Βουλή ερωτήσεις υπέρ των συμφερόντων του.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.