Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΑΝΕΛ: Μπλόκο στις αποστασίες (χρήσιμοι ηλίθιοι) επιχειρεί ο Καμμένος, έτοιμος να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας δηλώνει ο Καπερνάρος

Σχετικό: Η μνημονιακή κυβέρνηση και οι χρήσιμοι ηλίθιοι

Ο όρος ‘’χρήσιμοι ηλίθιοι’’ επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και αφορά τους στρατολογημένους από το σύστημα, επιφορτισμένους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το επίσημο κράτος και το επιχειρηματικό κατεστημένο.

Την ώρα που Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αποδύονται σε μια ύστατη προσπάθεια να βρουν «πολιτικά δεκανίκια» προκειμένου να αποφύγουν την κατάρρευση, ο ανεξάρτητος πλέον, Β. Καπερνάρος δήλωσε σήμερα ότι πιθανότατα θα ψηφίσει υπέρ υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Μάρτιο ου 2015. Στον αντίποδα, ο Π. Καμμένος κάλεσε βουλευτές που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν υπέρ προεδρικού υποψηφίου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί, ο Π. Καμμένος κάλεσε τους βουλευτές οι οποίοι εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, να μην παραβιάσουν τη λαϊκή εντολή που έλαβαν και να μην ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό ώστε να διατηρηθεί έμμεσα η συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Π. Καμμένος, απαντώντας στον Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος τον είχε καλέσει να τοποθετηθεί εν όψει της προεδρικής εκλογής.

Εξάλλου, το Σάββατο, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε θα γίνουν «Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά το ΄94» και δεν πρόκειται να συνδράμουν τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ο Β. Καπερνάρος, πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, είπε σήμερα ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί και από τα πρόσωπα που θα προταθούν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και από τη συγκυρία, δηλαδή τον αντίκτυπο που θα έχει το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την πορεία της χώρας. Υποστήριξε, δε, ότι θα συμβουλευτεί και τους ψηφοφόρους του, προσπαθώντας να μεταφέρει τη δική τους θέση και άποψη για το θέμα εντός της Βουλής.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.