Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Να μάθει τί ειπώθηκε στην «κρυφή συνάντηση» στις τουαλέτες της Βουλής ζητά βουλευτής των ΑΝΕΛ


Αιχμηρό σχόλιο έκανε η αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφορικά με τα όσα κατήγγειλε στην Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Αφού η βουλευτής έκανε λόγο για «ακροδεξιά πολιτική της τουαλέτας», σε δήλωση της, υιοθετώντας εμμέσως τους ισχυρισμούς του χρυσαυγίτη βουλευτή,  υποστήριξε πως :«ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, του εκδήλωσε τα θερμά του αισθήματα για τους Χρυσαυγίτες σε «κρυφή συνάντηση» που είχαν οι δυο τους στις τουαλέτες της ΒουλήςΟ κ. Γεωργιάδης που διακρίνεται για τον πολιτικό ανδρισμό του θα πρέπει να μας πει δημόσια τι ακριβώς αισθάνεται για την Χρυσή Αυγή. Τέτοιες σημαντικές πολιτικές εκμυστηρεύσεις δεν θα πρέπει να γίνονται μόνο μέσα σε τουαλέτες». ...Σημειώνεται πάντως πως νωρίτερα, όταν ο Χρήστος Παππάς υποστήριξε οτι ο Άδωνις Γεωργιάδης του είπε πως προτιμά ο γιός του να είναι χρυσαυγίτης παρά συριζαίος ο ίδιος ο Υπουργός αντέδρασε φωνάζοντας «ντροπή σου» στον βουλευτή της Χ.Α.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.