Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πέρασε τα τεστ της τρόικα και... Αναβαθμίζεται ο Θεοχάρης από τελώνης σε φαρισαίο; - Το σύστημα επιβραβεύει τα ενεργούμενά του!!!



"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Παραιτήθηκε λένε ο Θεοχάρης; ...και είχα μια φαγούρα!!!  λέμε εμείς, αλλά είναι έτσι; ΔΕΝ νομίζουμε γιατί αφού πέρασε τα τεστ της τρόικα και... τον έστυψαν σαν λεμονόκουπα, στα μάτια των συμπολιτών του, ήρθε η ώρα της αναβάθμισης του. Το ερώτημα ρητορικό προς το παρόν, μέλει να αποδειχθεί και θα αποδειχθεί στο μέλλον:
Αναβαθμίζεται ο Θεοχάρης από τελώνης σε φαρισαίο; - Το σύστημα επιβραβεύει τα ενεργούμενά του!!! Αυτό είναι το μόνο αδιάψευστο και σίγουρο. Εδώ βολεύουν όλους τους αποτυχημένους σε κρατικές και κυβερνητικές θέσεις τον Θεοχάρη θα αφήσουν αβόλευτο;

Τα συστημικά ΜΜΕ, αναπαράγουν την είδηση, ότι:
"Ο Υπουργός Οικονομικών ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης, για προσωπικούς λόγους, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Θεοχάρη Θεοχάρη, «τον οποίο», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο Υπουργείο Οικονομικών».

Όπως σημειώνει το ΥΠΟΙΚ, «Ο κ. Θεοχάρης ανέλαβε την ηγεσία της ΓΓΔΕ, η οποία ήταν ακέφαλη για χρονικό διάστημα πλέον του έτους, στην κρισιμότερη χρονική στιγμή και στο αποκορύφωμα της δημοσιονομικής κρίσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Ο Υπουργός Γιάννης Στουρνάρας, απο την πλευρά του δήλωσε ότι «Οκ. Θεοχάρης με τις προσπάθειές του στήριξε καθοριστικά τη φορολογική μεταρρύθμιση και τους στόχους της Κυβέρνησης κατά την τελευταία διετία με ήθος, αίσθημα ευθύνης και ακεραιότητα. Κλήθηκε να ανορθώσει τη φορολογική και τελωνειακή διοίκηση εκ του μηδενός, ξεκίνησε ριζικές μεταρρυθμίσεις θέτοντας τις βάσεις για μία σύγχρονη, ανεξάρτητη και αποτελεσματική λειτουργία της.

Το σημαντικότερο, τα έκανε όλα αυτά επιδεικνύοντας σταθερά αποτελέσματα, υπερβαίνοντας συστηματικά όλους τους τεθέντες στόχους, πράγμα που αποτυπώθηκε στα θετικά αποτελέσματα του προϋπολογισμού. Τον ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Σημειωνεται ότι περίπου στις 11:20 το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Θεοχάρης πέρασε την πύλη του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα. 
Στο δια ταύτα: Η συνέχεια θα δείξει ποιος έχει δίκαιο ... Εμείς όμως επιμείνουμε ότι του επιφυλάσσετε αναβαθμισμένη θέση Φαρισαίου, εδώ βολέψανε τον "Τοτόμη" τον Θεοχάρη θα αφήσουνε που έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.