Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Το μεταπολιτευτικό δόγμα της διαπλεκόμενης κομματικής λογικής και αμετροέπειας: "Απέτυχα να εκλεγώ, άρα δικαιούμαι να γίνω υπουργός ή έστω κάπου Γενικός Γραμματέας Υπουργείου... Πρώτος θα είμαι ή ο τελευταίος... (δημοσιογραφικός Γκρουέζας γαρ) για το κόμμα αγωνίζομαι, τίμιε και ανυποψίαστε ψηφοφόρε μου"


Ψάχνεται για υπουργοποίηση ο Παντελής Καψής
"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Το νέο σταθμό του στην πολιτική αναζητά ο Παντελής Καψής. Ο δημοσιογράφος δεν τα κατάφερε στη μάχη της Ευρωβουλής αφού οι ψηφοφόροι δεν τον επέλεξαν. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η φημολογία ότι θα προταθεί από τον Ε. Βενιζέλο για κάποια θέση υπουργού στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Για παράδειγμα:

Ο γνωστός διανοούμενος, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Ανατολάκης προσελήφθη στο... Υπουργείο Παιδείας (διαβάζουμε στο tribune)

Ο γνωστός διανοούμενος και άνθρωπος των γραμμάτων, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Ανατολάκης έχει διοριστεί στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Η είδηση που μοιάζει για...εξωφρενική τρολλιά- αλλά δεν είναι- αποκαλύφθηκε κατ' αρχήν από την εφημερίδα "Δημοκρατία", αλλά επιβεβαιώθηκε και από πηγές προσκείμενες στη Νέα Δημοκρατία...

Σε άλλες ειδήσεις τώρα: 
Συνεχίζεται η ανάπτυξη και το φωτεινό μέλλον είναι κοντά...

Θέλετε να απαριθμήσουμε και άλλα τέτοια φωτεινά παραδείγματα; 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.