Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Έγκλημα σε βάρος του λαού και του Έθνους διέπραξε η αμαρτωλή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, παραδίδοντας την τεράστια ρωσική αγορά στην Τουρκία


Υπόλογη απέναντι στο λαό και το έθνος η κυβέρνηση των τροϊκανών

Έγκλημα σε βάρος του λαού και του Έθνους διέπραξε η αμαρτωλή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, παραδίδοντας την τεράστια ρωσική αγορά στην Τουρκία, η οποία θα αποκτήσει πλέον προνομιακή σχέση με την Μόσχα, με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για τις γεωπολιτικές ισορροπίες στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου.

Στην εναγώνια προσπάθειά της να υπηρετήσει πιστά την τρόικα και τους αμερικανούς, η κυβέρνηση αδιαφόρησε για τα εθνικά συμφέροντα και γκρέμισε μια στρατηγικής σημασίας συμμαχία, που είχε οικοδομηθεί με πολλή δουλειά και μεθοδικότητα τις τελευταίες δεκαετίες. Δικαιολογημένα πανηγυρίζει ο Ερντογάν στην Τουρκία για το νέο θρίαμβο που πέτυχε, αφού η χώρα του θα εξασφαλίσει εξαγωγές δισεκατομμυρίων και θα αναβαθμιστεί γεωπολιτικά και στρατηγικά, ενώ παράλληλα θα βλέπει την ελληνική οικονομία να στραγγαλίζεται και την Αθήνα να μένει χωρίς συμμάχους...

Οι κινήσεις του Ερντογάν στη διεθνή σκακιέρα δεν είναι τυχαίες. Όλες οι αποφάσεις του λαμβάνονται με γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και του έθνους και γιαυτό έφτασε σε σημείο να συγκρουστεί με τους αμερικανούς αλλά και το ντόπιο στρατιωτικό κατεστημένο.

Βέβαια ο λαός τον δικαίωσε και τον εξέλεξε στο αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας με πρωτοφανές ποσοστό, που δεν έχει προηγούμενο σε καμιά άλλη χώρα. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα το ανίκανο και επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό, έχει περιπέσει σε ολοκληρωτική ανυποληψία, αφού δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το πρόβλημα με τα ροδάκινα που σαπίζουν στις νταλίκες.

Η διάρρηξη των σχέσεων με την Ρωσία, εκτός από τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει στον ...
τουρισμό, τη γεωργία και στη βιομηχανία, υποβαθμίζει την Ελλάδα σε μια χώρα Μπανανία, αφού δεν μπορεί να χαράξει εθνική στρατηγική. Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της Τουρκίας, θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ακεραιότητα της χώρας. Γιατί οι δυσμενείς εξελίξεις για τη χώρα μας, διαδραματίζονται σε μια περίοδο γενικής ανάφλεξης, που αναγκαστικά θα οδηγήσει σε νέες ισορροπίες και αλλαγές συνόρων. Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία η χώρα μας, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στηριχτεί στους αμερικανούς. Το επιχείρησε το ΙΡΑΚ με αποτέλεσμα να κατακερματιστεί η χώρα. Στην Λιβύη η… Άνοιξη που προκάλεσαν οι αμερικανοί, είχε σαν εξέλιξη να περάσει ο έλεγχος της χώρας στις συμμορίες και στην Αλ Κάιντα. Οι Ουκρανοί πίστεψαν τους αμερικάνους και σε λίγο δεν θα υπάρχουν όχι ως κράτος, αλλά ούτε ως επαρχία. Αντίθετα ο Ερντογάν που στηρίχτηκε στις πατριωτικές δυνάμεις της Τουρκίας, είναι ο θριαμβευτής σε όλα τα επίπεδα και οι προβοκάτσιες που οργάνωσαν σε βάρος του οι αμερικανοί κατέληξαν σε μπούμεραγκ.

Τι θα γίνει με S - 300 και TOR - M1

Η διαρρηξη των σχέσεων με την Ρωσία, έχει τεράστιες επιπτώσεις και στην Εθνική Άμυνα της χώρας. Οι S - 300 που είναι εγκατεστημένοι στην Κρήτη και τα αυτοκινούμενα συστήματα πυροβόλων TOR - M1, δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά από τις ρωσικές εταιρείες οπλικών συστημάτων. Πρόκειται για οπλικά συστήματα, που τρέμει η Τουρκία και γι αυτό πίεζε το ΝΑΤΟ να μην τεθούν σε λειτουργία. Μόλις πρόσφατα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε βολή με ρωσικούς πυραύλους και αποτέλεσε το μεγάλο γεγονός και σύσσωμος ο διεθνής τύπος αναφέρθηκε στη μεγάλη ισχύ που διαθέτουν αυτά τα οπλικά συστήματα.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Α. Λοβέρδος: Για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρέπει να γίνουν νέες απολύσεις και μειώσεις συντάξεων Ελεύθερος με όρους ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής »
επιστροφή στην κορυφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Βυθισμένο" στο πένθος ολόκληρο το Χόλυγουντ Τρίτη 12/08/14 - 12:14
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από τα μηνύματα θλίψης μεγάλων αστέρων…
Διαβάστε περισσότερα...
Τι είδε ο πρωθυπουργός στην Αμφίπολη Τρίτη 12/08/14 - 11:57
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών. Χωρίς να…
Διαβάστε περισσότερα...
Πέθανε η 48χρονη που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Κρήτη Τρίτη 12/08/14 - 11:49
Η 48χρονη βγήκε στο μπαλκόνι ενός δωματίου του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου…
Διαβάστε περισσότερα...
Απίστευτες συμπτώσεις: Κάθε φορά που σκοράρει ο Ράμσεϊ ένας διάσημος πεθαίνει Τρίτη 12/08/14 - 11:21
Με αφορμή το θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς επανήλθε στην επικαιρότητα η απίθανη…
Διαβάστε περισσότερα...
Εντοπίστηκε η Γιάφκα του Μαζιώτη Τρίτη 12/08/14 - 11:16
Μετά από έρευνες πολλών ημερών εντοπίστηκε το διαμέρισμα – γιάφκα του Νίκου…
Διαβάστε περισσότερα...
Όνειρο «θερινής νυκτός» η αποχώρηση της τρόικας πριν το 2016 Τρίτη 12/08/14 - 11:04
Δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine εξηγεί τους λόγους που η τρόικα θα…
Διαβάστε περισσότερα...
Β. Κεγκέρογλου: Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών Τρίτη 12/08/14 - 10:53
Με πόρους του υπουργείου Ανάπτυξης δεν θα μείνει κανένα παιδί εκτός των…
Διαβάστε περισσότερα...
Εμφανίστηκε το πρώτο φιδάκι της Παναγίας! Τρίτη 12/08/14 - 10:47
Επαφή με το πρώτο φιδάκι της Παναγίας, που έχει εμφανιστεί φέτος, είχαν…
Διαβάστε περισσότερα...
Ποιες περιοχές βρίσκονται στο… «κόκκινο» για την εκδήλωση πυρκαγιάς Τρίτη 12/08/14 - 10:24
Ιδιαίτερα υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την…
Διαβάστε περισσότερα...
Το συγκινητικό αντίο της Ζέλντα Ουίλιαμς στον πατέρα της Τρίτη 12/08/14 - 10:19
Δείτε τι έγραψε στο "twitter" η κόρη του διάσημου ηθοποιού.«Εσύ- εσύ μόνο…
Διαβάστε περισσότερα...


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.