Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ



ΑΞΙΟΤΙΜΟ  κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ- ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ
        Ιωάννας Πετρ. Καστραντά, Δικηγόρουπολιτικού Α.Μ.Δ.Σ.Α. 18590, δ/νση γρ.: Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα, τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
        Κατέθεσα ενώπιον των ελεγκτών δημοσίας διοίκησης την κάτωθι αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου:
«...αναφορά ελεγκτές δημόσιας διοίκησης κύριον Ρακιντζή
(προς την εισαγγελία Αθήνας συγκοινοποιήμενη ελεγκτές δημοσίας διοίκησης και οπου δει).
Αίτηση αναφορά υπόμνημα
Ιωάννας Πέτρ. Καστραντά Δικηγόρου Α.Π πολιτικού υποψιν  Ευρωβουλ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ κατοίκου Αθήνας γρ Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα, τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
        Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ BIS ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ν. 4022/2011, Ν. 3849/2010, Ν. 4057/2012, ΑΡ. 45β και 263β ΠΚ.
        Εξεδόθη ερήμην του κ. Δημοσθένη Βεργή – Έλληνες Οικολόγοι -  η υπεραυστηρή απόφαση ΕφΚαΚαθ με αρ. 2682/2014 κατά την ταπεινή μας άποψη εξοντωτική γιατί 38 σχεδόν χρόνια αποτρέπουν και την αναστολή σε έναν 73 χρονο καρδιοπαθή – στεφανιαία- αντιβαίνουσα,  οράτε και την επισυναπτομένη εξουσιοδότηση – δήλωση Βέργη προς εμέ, – στη με αρ. 3333/2013 απ. Γ Τριμ.Εφ.Κακ.Αθ. που διέτασσε έρευνα της αξίας του αντικείμενου.
        Επομένως ολίσθησε η διαδικασία αφού και ΕΡΗΜΗΝ ουσιαστικά διότι φαίνεται ότι ή δεν ελήφθη υπόψιν ή δεν την εμφάνισε ο πληρεξούσιος. ...

        Επειδή «ανέβασα τον πήχη» των ψήφων του κόμματος ως υποψηφία του Βεργή στις Ευρωεκλογές του 2014 και επειδή δεν δύναμαι να φέρω το βάρος της αρχηγείας που μου προτείνεται αλλά υποχρεούμαι ως εν τοις πράγμασιν αναπληρώτρια αρχηγός να εξιχνιάσω το μυστήριο της ΔΩΡΙΑΛΩΣΕΩΣ της περιοχής του Σουλτανάτου των ΟΘΩΜΑΝΩΝ, και πως θα γίνει; Αν αφαιρέσουμε τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας αδιάκοπης διαδοχής από την αρχική κάτοχο του Χοτζέτικου ΤΑΠΙ, ΝΑΖΙΦΕ ΧΑΝΟΥΜ, και αν καταλήξουμε ότι δεν ανήκουν στο Δημόσιο, τότε ποίοι έρχονται; ..ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ;
        Διότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να ελεγχθεί αν πραγματοποίησε ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ της περιοχής, με τι τίτλους διεκδικεί τα κτήματα αυτά εάν είναι υπο πώληση η ΕΥΔΑΠ (ώστε την επαύριο με την ιδιωτικοποίηση να κινδυνεύσουν να βρεθούν ιδιοκτητες των κτημάτων Γερμανοί, Τούρκοι, ΠΕΡΣΕΣ).
Άρα αφού οι Πέρσες δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τον Μαραθώνα με πόλεμο δια των όπλων, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μπορεί να βρεθούν κύριοι του ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,    ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!
Επιπλέον περιήλθαν σε γνώση μας και έτερα φίλων του ίντερνετ στοιχεία (αφού ο Βεργής δεν μας έδωσε ούτε το συμβόλαιο της δωρεάς, αφού «πιέζεται» πανταχώθεν ορ. Έλλειψη ψηφοδελτίων στις εκλογές που μου στέρησε πολλαπλάσιες ψήφους ενώ σφυροκοπούσαν τον ίδιο με 15 τουλάχιστον δίκες πάνω στο αυτό θέμα – ne bis in idem- και νομιμοποίησε σχεδόν προ των εκλογών ο Α.Π και την προεκλογική μου των 2 ημερών – «με τόξα και με βέλη» 5.800 ψήφους σχεδόν- Υπ Εσωτερικών )  όπως ότι η ΕΥΔΑΠ ενώ δεν φέρει τα στοιχεία των απαλλοτριώσεων δήθεν εν τούτοις αναζητά εάν δηλώθηκαν τα κτήματα σε μία ΕΠΙΤΡΟΠΗ αφού έφυγε ο Σουλτάνος χαρίζοντάς τα, ενώ φέρει την υποχρέωση απόδειξης η ίδια η ΕΥΔΑΠ αφού ισχυρίζεται ότι είναι –εν μέρει- δημόσια ή δια των απαλλοτριώσεων υπέρ της.
Ρητορική ερώτηση όμως που ακούστηκε περιουσία δημοσίου δια απαλλοτριώσεων - από ιδιώτη- μηδέποτε πραγματοποιηθήσας ως μη ολοκληρωθήσας.
Με αυτά ολισθαίνουν οι δίκες;
Η μάχη που γίνεται γύρω από όλα τούτα εμένα με δυσφημίζει προσωπικά και πολιτικά γιατί απέδειξα σε όλη μου τη ζωή ότι ήμουν πρόμαχος των ιδέων.
        Επειδή κανένα κανάλι tv σχεδόν δε δέχθηκε τη δήλωση που έκανα τηλεφωνικά ότι δεν εξαντλήθηκαν τα ένδικα μέσα και ότι θα λάμψει η αλήθεια ακόμη και με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  καθώς και με πίεσαν να την κάνουμε σαν κόμμα – αν είναι δυνατόν υπο τις συνθήκες αυτές- ενώ συνεχίζουν προ του αμετακλήτου εμμέσως να δίνουν παραπληροφόρηση σε βαθμό τρομερής συκοφαντικής δυσφήμισης για την πολιτική μου persona και εξερράγην με απειλές μηνύσεων και αγωγών – αφού δεν έχω ούτε τον πλήρη φάκελο.
Επειδή εγώ τουλάχιστον θα ζητήσω την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  αφού έχει απαγόρευση δόμησης λόγω υδροφόρου ορίζοντα άρα άνευ εμπορικής αξίας  αφού δεν επιτρέπεται μεταβίβαση για ανοικοδόμηση.
Επειδή πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ τα ... «χρυσόβουλα» απαλλοτριώσεων ΕΥΔΑΠ που δεν τα εμφανίζουν επιμελώς στις δίκες αλλά επικαλούνται ότι έχουν γίνει και θα πρέπει να ΕΝΣΚΥΨΕΤΕ για να λάμψει η αλήθεια και να προστατέψετε στο φως ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ αυτά τα αρχεία.
Σας ζητώ την παρέμβαση, την προστασία, την γνωμοδότηση και ΜΗΝΥΩ κάθε υπεύθυνο για τα ανωτέρω ΖΗΤΩ να λάμψει η αλήθεια για την ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Νο. 2 στην Ιστορία Ελλάδας.
Μάρτυρες εγώ, ο καθηγητής Κουτσούκος Αναστάσιος του Παν/τη κατοίκου Πεύκης Κολοκοτρώνη 7, τηλ. 6936369714, τον Γεωργιο Λυσίμαχος Ρόζο, Ραγκαβή 98 τηλ. 6937243725., Αθανάσιος Μήτσης του Κοσμά δ/νση Πειραιώς 1, τηλ 6945772112. Δικηγόροι αντίκλητοι εγώ και ο Πρ. Δ.Σ.Α. Ρίξτε φως βοηθήστε με να βρω τα στοιχεία. (και για τη μη απολογία Βεργή αρ. 6 ΕΣΔΑ). Ζητώ και την προστασία μου ως μάρτυρα ήδη μου χτυπούν κουδούνι και τηλέφωνα. Ζητώ αντίγραφο παρούσας επισυνάπτεται εξ/ση Βεργή σελ. 1-3 πλέον εξουσιοδότησης.
Αθήνα 12-8-2014
Μετά Τιμής
Η Προσφεύγουσα
Ιωάννα Καστραντά...».
Στο σάιτ της ΕΥΔΑΠ θεωρείται απαγορευμένη ζώνη η περιοχή. Πρέπει να ερευνηθεί εάν νομιμοποιείται η ΕΥΔΑΠ σαν δημόσιο και πως εκπροσωπείται, δυνάμει ποίων τίτλων ιδιοκτησίας καθώς και οι ενέργειες της δασικής υπηρεσίας. Επισυνάπτεται και το χειρόγραφο κείμενο της ομοίας της παρούσης κατατεθειμένης ενώπιον των Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης καθώς και της εξ/σης Βεργή.
Παρακαλείσθε για τα νόμιμα ομοίως όπως αναφέρομαι και στην Αρχή Ελέγχου Δημοσίας Διοίκησης ως ανωτέρω.
Εάν η καταδίκη Βεργή είχε απαραίτητη προϋπόθεση την διενέργεια της πραγματογνωμοσύνης που διέτασσε προηγούμενη απόφαση ισόβαθμου δικαστηρίου τότε η καταδικαστική απόφαση πάσχει σοβαρα και θα πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση υπερ του πολιτικού κόμματος και στην ήδη εκκρεμούσα πολιτική δίκη των διακυβευομένων δωρηθέντων στο κόμμα ενώ ταυτόχρονα βάλλεται και διακυβεύεται και η πολιτική θέση του πρόμαχου και πολιτικού αρχηγού του κόμματος καθώς και η θέση και στάση και φιλοσοφία του ιδίου του κόμματος υπάρχοντος εώς σήμερα και ως αρχηγικού και ονομαστικού κόμματος. Θα πρέπει να γνωμοδοτήσει και ο Άρειος Πάγος για την αποβολή της ΕΥΔΑΠ ως πολιτικής αγωγής ένεκα της ιδιωτικοποίησης της  και για το λόγο παρέμβασης του κόμματος ως δωρεοδόχου στην εκκρεμή δίκη ώστε να γίνει η πραγματογνωμοσύνη περί του αν έχουν αξία και για όλα τα ανωτέρω τα διακυβευόμενα ενώ παράλληλα αυτός ο λόγος αναβολής είναι και λόγος επαναλήψεως της διαδικασίας κάθε δίκης που τυχόν έγινε πάνω σ’ αυτό χωρίς τη διαταχθείσα εκκρεμή πραγματογνωμοσύνη που ήδη είχε διαταχθεί προ πάσης άλλης δίκης ne bis in idem και ακόμη επαναλαμβάνω δεν εγινε ενώ και ο Βεργής διατείνεται ότι και δεν απολογήθηκε και ουσιαστικά και πραγματικά ερήμην του η δίκη αφού πράγματι όποιος τον εκπροσώπησε δεν γνώριζε τα στοιχεία πλήρως γιατί θα είχε προσκομίσει την απόφαση που διέταζε η πραγματογνωμοσύνη για την αξία των διακυβευομένων ώστε δεν θα ηταν σε βαθμό ούτε κακουργήματος ενώ εκκρεμεί και η μήνυση κατά των δασικών και το αίτημά του προστασίας μάρτυρα
Αθήνα 13-8-2014
Μετά τιμής
Η προσφεύγουσα
Ιωάννα Καστραντά
Δικηγόρου – πολιτικού
Α.Μ.Δ.Σ.Α. 18590,
δ/νση γρ.: Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα,
τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
Υ.Γ. Η παρούσα κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας με αρ. πρωτ. 3567/13-8-2014
Υ.Γ. Η παρούσα κατατέθηκε στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με αρ. πρωτ. 20796/12-8-2014

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.