Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Έτοιμοι να τα παρατήσουν και να φύγουν με το ελικόπτερο!

 Το Μνημόνιο τελείωσε μαζί με το καλοκαίρι, λεφτά δεν υπάρχουν κούρεμα του χρέους δεν έρχεται, η χώρα και η οικονομία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.
Αφήνουν πίσω του 3 εκ συνταξιούχους μόλις 900 χιλιάδες εργαζόμενους και 1,5 εκ άνεργους και μια χώρα βιώνει την χλεύη των ηττημένων στην ΕΕ Αιφνίδιες εκλογές ξανά στο κάδρο.
Οι επόμενες δύο εβδομάδες και η ΔΕΘ θεωρούνται καθοριστικές για το μέλλον της κυβέρνησης, λόγω των παραπάνω που δημιουργούν κλίμα νευρικότητας ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους.
Το ενδεχόμενο των αιφνίδιων εκλογών προβάλλει για άλλη μία φορά στην κυβέρνηση, όχι όμως σαν φόβητρο για τον πειθαναγκασμό των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, Αυτό πλέον δεν έχει κανένα νόημα.
Οι επόμενες δύο εβδομάδες θεωρούνται καθοριστικές για το μέλλον του κυβερνητικού σχήματος, με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευάγγ. Βενιζέλο να εκπέμπουν πλέον αντιφατικά μηνύματα και τους βουλευτές των δύο κομμάτων να αντιπαρατίθενται σε όλα τα ανοιχτά κυβερνητικά θέματα οδηγώντας τα πράγματα στο μη παρέκει.
Η ατζέντα του πρωθυπουργού είναι κολλημένη στη σελίδα του ΕΝΦΙΑ και κάπου εκεί τελειώνει.
Οι στενοί συνεργάτες του μελετούν όλα τα σενάρια που επεξεργάζεται ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης σε ανοιχτή γραμμή με την τρόικα και περιμένουν κάποιο θετικό νέο.
 Όλες οι προτάσεις που έχουν συζητηθεί έως τώρα υπολείπονται των προσδοκιών που είχαν ...
δημιουργηθεί από την προαναγγελία των διορθώσεων.
Οι βουλευτές της Ν.Δ., μετά τις κοινωνικές διαμαρτυρίες που δέχτηκαν στην περίοδο των διακοπών της Βουλής, επιμένουν σε δραστικές αλλαγές πολιτικης που θα σηματοδοτούν το τέλος των Μνημόνιων, ειδάλλως πολλοί από αυτούς έχουν ήδη διαμηνύσει στο μέγαρο Μαξίμου ότι θα κινηθούν με γνώμονα την επανεκλογή τους
μοντάζ Γρέκι
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.