Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΤΑΙΠΕΔ : ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ [Θέμα: Πώληση τμημάτων της Ελλάδας μέσω ΤΑΙΠΕΔ, πώληση Ελληνικού, πώληση παραλιών, αθλητικών χώρων, νοσοκομείων, καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, πωλήσεις ακτών, δασικών εκτάσεων, διαφθορά, μη διώξεις πραγματικών καταπατητών, ή ψευδείς διώξεις δήθεν καταπατητών για να μεταπωληθεί η Ελληνική γη σε ξένους! κλπ… ]


ΑΙΤΗΣΗ - ΑΝΑΦΟΡΑ- ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Προς
Κύριο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Κύριο Πρωθυπουργό
Κύριο Υπουργό Οικονομίας, Δικαιοσύνης
ΣΔΟΕ, Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης,
ΜΜΕ
 
Θέμα: Πώληση τμημάτων της Ελλάδας μέσω ΤΑΙΠΕΔ, πώληση Ελληνικού, πώληση παραλιών, αθλητικών χώρων, νοσοκομείων,  καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, πωλήσεις ακτών, δασικών εκτάσεων, διαφθορά, μη διώξεις πραγματικών καταπατητών,  ή ψευδείς διώξεις δήθεν καταπατητών για να μεταπωληθεί η Ελληνική γη σε ξένους! κλπ…
 
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ   ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ … ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΑΛΙΦΑΤΑ!!
ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ… ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ…ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα των ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΝΗΣΙΩΝ και των  ενεργειών του ΤΑΙΠΕΔ, αν η διαδικασία είναι αδιάβλητη και αν τα προς πώληση ακίνητα κλπ… είναι εναντίον της εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδας, εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Οικονομίας, αν γίνεται ξέπλυμα χρημάτων μέσω ξένων οίκων κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα πώλησης του Αεροδρομίου Ελληνικού, την καταστροφή ενός ήδη έτοιμου αεροδρομίου, αν η πώληση αντιβαίνει στην Εθνική Οικονομία και Εθνική Ασφάλεια, την τιμή πώλησης 7 ευρώ το τμ.???
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την ανεξέλεγκτη πώληση οικοπέδων αρχαιολογικών περιοχών και θα μπορούσαν να είχαν «πωληθεί με αυτήν την λογική» εκτάσεις του τύμβου της Αμφίπολης ή παρόμοιας αρχαιολογικής αξίας.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει αν ο χειριστής του ιστοτόπου www.e-publicrealestate.gr γνωρίζει εκ των προτέρων την τιμή προσφοράς για κάθε ακίνητο και μπορεί να «διαρρεύσει» την πληροφορία στα «κοράκια» που περιφέρονται μεταξύ Κολοκοτρώνη 3 και 7 υπουργείου Οικονομίας και γνωστών «οίκων ή τραπεζών, ή γραφείων αγοραπωλησιών
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει αν σκοπίμως διώκονται Έλληνες πολίτες ως δήθεν «μεγαλο- καταπατητές», (ενώ οι πραγματικοί καταπατητές έχουν ειδική ασυλία, όπως λένε), για να περάσει μετά η έκταση αυτή μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ή άλλων πωλήσεων σε ξένους…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα των ενεργειών της ΕΥΔΑΠ, κατά του κ. Βεργή, πως ήδη έχει ζητήσει η κ. Καστραντά, και να συγκριθεί η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο της καταπάτησης στον Μαραθώνα και της τιμής πώλησης του Αεροδρομίου Ελληνικού, (7 ευρώ το τμ.???) στη εταιρεία κ. Λάτση που είχε και την παραλίγο πτωχυμένη τράπεζα Eurobank και πώς αφού η τράπεζα πτώχευε ο κ. Λάτσης έπαιρνε 60 δις βοήθεια από την υποθήκευση της Ελλάδας στην τρόικα και προχώρησε στην αγορά -  καταστροφή ενός ήδη έτοιμου αεροδρομίου, αν η πώληση αντιβαίνει στην Εθνική Οικονομία και Εθνική Ασφάλεια και ποιος από τους δύο προξένησε ποιο μεγάλη ζημιά στην Εθνική Οικονομία.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την περίπτωση ΕΝΦΙΑ,  οικόπεδο στην Παλλήνη, φορολογείται με 190  ευρώ ενώ η πώληση του Ελληνικού φέρεται στα επτά ευρώ!
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει πώς η περίπτωση Μαραθώνα είναι κακούργημα και η περίπτωση π.χ.  Ελληνικού δεν είναι… κλπ… όπως και την περίπτωση του The Mall Athens στο Μαροούσι.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει γιατί Δημόσιες Υπηρεσίες π.χ. Παιδείας, στεγάζονται σε ιδιωτικά κτήρια με μεγάλο ενοίκιο ενώ τα Δημόσια κτήρια μέσω ΤΑΥΠΕΔ  χαρίζονται σε ιδιώτες που κανείς δεν γνωρίζει σε ποιους θα μεταπωληθούν και γιατί όχι σε Τούρκους, Σκοπιανούς κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει γιατί σε ακίνητα π.χ, της Πλάκας μένουν φτωχές οικογένειες που τα προσέχουν ως νέοι «Ακρίτες», ενώ αυτά προσφέρονται θήραμα σε πάμπλουτους ξένους, ενώ η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη θα έπρεπε να απαγορεύεται να πωληθεί σε ξένους, όπως και τα Αθλητικά κέντρα Αγίου Κοσμά κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει τον ρόλο των λεγόμενων «οίκων αξιολόγησης» στην «στημένη δήθεν»,  πτώχευση της Ελλάδας και να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη κατά παντός σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας της Κυριακή 24-8-2014 της «Οικονομικής Καθημερινής σελ. 2., που επισυνάπτω.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την πιθανότητα πώλησης γαιανθράκων ή κοιτασμάτων ουρανίου π.χ. στην Θράκη και άλλων πολύτιμων μετάλλων, σε ξένους σε εξευτελιστική τιμή για να σωθεί δήθεν η Ελλάδα από την δήθεν κρίση.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει αν από την πώληση τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας βρεθούν τα χρήματα για να πάρουν οι ένστολοι και οι Δικαστές τα «αναδρομικά» τους αι αν είναι νόμιμη και ηθική η παραλαβή χρημάτων από ένστολους και Δικαστικούς λειτουργούς, από την πώληση τμημάτων της Ελλάδας.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει γιατί δεν εισπράττονται τα χρήματα από  τα πρόστιμα που έχουν επιβάλλει το δασαρχείο και άλλοι δημόσιοι φορείς σε συγκεκριμένους μεγαλο-οφειλέτες.
Αιτούμαστε το «πάγωμα των πωλήσεων ή δωρητηρίων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ με καταγέλαστο αντίτιμο»,  ώσπου να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα,
To ΤΑΙΠΕΔ., Κολοκοτρώνη 3 Αθήνα, έχει ήδη πωλήσει το πρώτο χαρτοφυλάκιο, και προωθεί την πώληση του δεύτερου χαρτοφυλακίου ακινήτων μέσω της διαδικασίας του E-Auction και του ιστοτόπου www.e-publicrealestate.gr
Ο ιστότοπος www.e-publicrealestate.gr είναι ένα νέο εργαλείο που αναπτύσσεται από την ΕΤΑΔ και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην ελληνική αγορά ακινήτων και είναι ιδανικό για την πώληση αστικών ακινήτων καθώς και μικρών προς μεσαίων εκτός σχεδίου ακινήτων. Τα βασικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι:
·         Διαφάνεια
·         Ευκολία των Αγοραστών
·         Εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο
·         Εξοικονόμηση χρόνου
Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα ακίνητα και τη διαδικασία πώλησης μπορείτε να επιστεφθείτε την ιστοσελίδα www.e-publicrealestate.gr
Downloads 
 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΤΗ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ
Στο ΤΑΙΠΕΔ 168 ακίνητα-«φιλέτα» προς αξιοποίηση
Το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά. Μπορεί να παραχωρηθεί σε ιδιώτες αλλά δεν μεταβιβάζεται η κυριότητά του
Το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά. Μπορεί να παραχωρηθεί σε ιδιώτες αλλά δεν μεταβιβάζεται η κυριότητά του
Τα εγκαταλελειμμένα και πλήρως απαξιωμένα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Μαρκόπουλο, τον Σχινιά και το Γαλάτσι, τα «Προσφυγικά» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, 15 παλαιά κτίρια στην Πλάκα, παραλίες και εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα, περνούν στον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ και οδεύουν προς πώληση ή αξιοποίηση με μακροχρόνιες μισθώσεις. Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων έδωσε το «πράσινο φως» για τη μεταβίβαση κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή στο ΤΑΙΠΕΔ συνολικά 168 ακινήτων του Δημοσίου καθώς και για το δικαίωμα παραχώρησης του Κωπηλατοδρομίου στον Σχινιά. Πλέον, το Ταμείο καλείται να προχωρήσει σε διαγωνισμούς για την πώληση μεγάλου μέρους του χαρτοφυλακίου της ή στην παραχώρησή τους με πολυετείς συμβάσεις ώστε να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από τον στόχο για τα έσοδα του 2014. Μεταξύ των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ είναι το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου, το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά, το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, το Ξενία Πλαταμώνα, 137 διαμερίσματα από τα προσφυγικά της Λεωφ. Αλεξάνδρας που ανήκουν στο Δημόσιο, κτίρια και οικόπεδα στη «Συνοικία των Θεών» αλλά και αρκετά ακίνητα του ελληνικού δημοσίου στο εξωτερικό.
Μεγάλο ενδιαφέρον
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το μεγάλο αυτό χαρτοφυλάκιο έχουν τρία «πακέτα» ακινήτων και συγκεκριμένα:
Η τεράστια έκταση με κτίρια στο Μαρκόπουλο. Με το πέρασμα των ετών ο Ιππόδρομος απαξιώνεται διαρκώς
Η τεράστια έκταση με κτίρια στο Μαρκόπουλο. Με το πέρασμα των ετών ο Ιππόδρομος απαξιώνεται διαρκώς
1 «Προσφυγικά». Πρόκειται για το ιστορικό συγκρότημα κτιρίων στη Λ. Αλεξάνδρας που αποτελείται από 8 πολυκατοικίες και 228 διαμερίσματα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων απαλλοτριώθηκε πριν από μερικά χρόνια από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Τα κτίρια αυτά οικοδομήθηκαν μεταξύ των ετών 1933 και 1935, με σχέδια των αρχιτεκτόνων Κίμωνος Λάσκαρι και Δημητρίου Κυριακού και στέγασαν επί δεκαετίες πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής. Εγιναν πεδίο μαχών στα Δεκεμβριανά του 1944 και μπορεί ακόμη και σήμερα να δει κανείς τις τρύπες από τα βλήματα που έπεσαν από αντάρτες του ΕΛ.ΑΣ. και Βρετανούς και Ελληνες στρατιώτες. Τη δεκαετία του '90, με στόχο να διατηρηθούν μόνο δύο εκ των κτιρίων, το ΥΠΕΧΩΔΕ και η ΚΕΔ, απαλλοτρίωσαν σταδιακά τα τέσσερα πρώτα προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η αντίδραση από την Αρχιτεκτονική του Πολυτεχνείου, κατοίκους και φορείς των Αμπελοκήπων οδήγησαν σε ανατροπή αυτών των σχεδιασμών και κήρυξη των κτιρίων ως διατηρητέων από το υπουργείο Πολιτισμού το 2008. Εκτοτε στα διαμερίσματα μένουν άστεγοι και αλλοδαποί οι οποίοι αρνούνται να φύγουν. Τώρα το ΤΑΙΠΕΔ έχει τη δύσκολη αποστολή να βρει επενδυτές για τα 137 διαμερίσματα.
Τα ιστορικά κτίρια στη Λ. Αλεξάνδρας που κτίστηκαν το 1933-1934, στέγασαν πρόσφυγες και «λαβώθηκαν» στα Δεκεμβριανά
Τα ιστορικά κτίρια στη Λ. Αλεξάνδρας που κτίστηκαν το 1933-1934, στέγασαν πρόσφυγες και «λαβώθηκαν» στα Δεκεμβριανά
2 Ολυμπιακά Ακίνητα. Το πρώτο είναι ο Ιππόδρομος στη θέση «Μερέντα» στο Μαρκόπουλο που έχει έκταση 1.029.279,62 τ.μ. και στην οποία υπάρχουν διάφορα κτίρια. Στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες παραχώρησής του αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το δεύτερο είναι το Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο στο Γαλάτσι εκτάσεως 91.101 τ.μ. με όλα τα υφιστάμενα κτίρια, εγκαταστάσεις κ.λπ. Το ακίνητο είχε παραχωρηθεί σε κοινοπραξία για την κατασκευή εμπορικού κέντρου αλλά το σχέδιο ναυάγησε εξαιτίας των αντιδράσεων των κατοίκων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έχουν ζητήσει η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός για να στεγάσουν τα ερασιτεχνικά τμήματά τους, καθώς και ο επιχειρηματίας Κ. Ζυγουράκης για την κατασκευή παγοδρομίου. Το τρίτο Ολυμπιακό ακίνητο είναι το Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά για το οποίο αναφέρεται ότι θα μεταβιβαστεί το δικαίωμα παραχώρησης κι όχι η κυριότητα μέσω σύμβασης εκμετάλλευσης της έκτασης των 2.000 στρεμμάτων.
3 Τα ακίνητα στην Πλάκα. Πρόκειται για οικόπεδα με παλαιά κτίρια που ανήκουν κατά κύριο λόγο στο υπουργείο Πολιτισμού. Το ΤΑΙΠΕΔ φιλοδοξεί να προσελκύσει επενδυτές οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν σπίτι ή γραφεία στην ομορφότερη συνοικία της Αθήνας. Ορισμένα από αυτά βρίσκονται στις οδούς Μουσαίου, Διοσκούρων, Πολυγνώτου, Θρασυβούλου κ.λπ.
Στο εξωτερικό
Στο χαρτοφυλάκιο που θα αξιοποιηθεί ξεχωρίζουν επίσης ακίνητα στο εξωτερικό όπως: ακίνητο της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον (2211 Massachusetts Avenue), που αποκτήθηκε από το Δημόσιο το 1949, οικόπεδο της περιοχής Hatfield στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής, έκτασης 1.766 τ.μ. που αγοράστηκε το 1996, ακίνητο στο Ερεβάν της Αρμενίας, συνολικού εμβαδού 1.156,7 τ.μ.
Τέλος, το Ξενία Πλαταμώνα, έκταση 27 στρεμμάτων στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, οι παραλίες Αρκούδι Πηνειού Ηλείας (13 στρέμματα) και Πλύτρα- «Παχειά Άμμος» Μονεμβασιάς Λακωνίας (15 στρέμματα).
 
  1. Οι παραλίες και τα ακίνητα που θέτει προς πώληση το ΤΑΙΠΕΔ – Αναλυτική λίστα
  2. Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε η είδηση ότι το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων προς πώληση περιοχές ιδιαιτέρου αρχαιολογικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων οι παραλίες “Σίμος” και “Σαρακίνικο” στην προστατευόμενη Ελαφόνησο.
  3. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, το ΤΑΙΠΕΔ -συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο-εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα 19 Μαΐου με την οποία διευκρινίζει πως «αφενός η συγκεκριμένη έκταση δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα αξιοποίησης, αφετέρου το όποιο μελλοντικό σχέδιο αξιοποίησής της θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και ανοικτό διάλογο με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος».
  4. «Εξάλλου οι χρήσεις που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ είναι μόνο ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση αφορούν ιδιαίτερα ήπια και οικολογική ανάπτυξη, με ειδική μέριμνα για την προστασία των ευαίσθητων περιβαλλοντικά ή και προστατευόμενων δημοσίων ακινήτων. Επιπλέον η όποια αξιοποίηση παραθαλάσσιων εκτάσεων προβλέπει ρητά την ελεύθερη πρόσβαση των λουομένων στις παραλίες».
  5. Εκτός από τις δύο παραλίες της Ελαφονήσου, στο ίδιο «πωλητήριο», που ανήρτησε το ΤΑΙΠΕΔ, περιλαμβάνονται μεγάλες εκτάσεις, μεταξύ άλλων, στην Κορωνησία, στο Καλαμίτσι στη Χαλκιδική, τη Νέα Προποντίδα και τη Νέα Φώκαια, τη Γιάλοβα και την Καβάλα.
  6. Ωστόσο πέρα από παραλίες, στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβάνονται διάφορα φιλέτα ανά την ελληνική επικράτεια -η πλειονότητα των οποίων προορίζεται για τουριστική εκμετάλλευση-, αλλά και ακίνητα σε δημοφιλείς περιοχές του Κέντρου της Αθήνας (πχ Πλάκα), της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων.
  7. Ποιές είναι αυτές οι περιοχές;
  8. Στα δυο επόμενα links παρατίθενται τα ακίνητα που εκποιεί το ΤΑΙΠΕΔ
  9. ΤΑΙΠΕΔ Κτηματική Περιουσία προς Πώληση 01/02.
  10. ΤΑΙΠΕΔ Κτηματική Περιουσία προς Πώληση 02/02.

 
Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα,
 Παράλληλα με την «πώληση ή δωρεά» τμημάτων της Ελλάδας, έρχεται και ο διωγμός Ελλήνων πωλητών, ως μεγαλο-καταπατητών- ,όπως η περίπτωση του κ. Δημοσθένη Βεργή, Προέδρου του κόμματος Έλληνες Οικολόγοι. Σύμφωνα με το τύπο ο κ. Βεργής φέρεται να καταπάτησε έκταση 480 στρεμμάτων στην περιοχή Μαραθώνα.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα των ενεργειών της ΕΥΔΑΠ, κατά του κ. Βεργή, πως ήδη έχει ζητήσει η κ. Καστραντά, και να συγκριθεί η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο της καταπάτησης στον Μαραθώνα και της τιμής πώλησης του Αεροδρομίου Ελληνικού, (7 ευρώ το τμ.???) στη εταιρεία κ. Λάτση που είχε και την παρολίγο πτωχευμένη τράπεζα Eurobank πώς αφού η τράπεζα πτώχευες ο κ. Λάτσης έπαιρνε 60 δις βοήθεια από την υποθήκευση της Ελλάδας στην τρόικα και προχώρησε στην καταστροφή ενός ήδη έτοιμου αεροδρομίου, αν η πώληση αντιβαίνει στην Εθνική Οικονομία και Εθνική Ασφάλεια, και ποιος από τους δύο προξένησε ποιο μεγάλη ζημιά στην Εθνική Οικονομία.  
Βλέπετε κατωτέρω  την Αναφορά της κ. Καστραντά
ΑΞΙΟΤΙΜΟ  κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ- ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ
          Ιωάννας Πετρ. Καστραντά, Δικηγόρουπολιτικού Α.Μ.Δ.Σ.Α. 18590, δ/νση γρ.: Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα, τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
          Κατέθεσα ενώπιον των ελεγκτών δημοσίας διοίκησης την κάτωθι αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου:
«...αναφορά ελεγκτές δημόσιας διοίκησης κύριον Ρακιντζή
(προς την εισαγγελία Αθήνας συγκοινοποιήμενη ελεγκτές δημοσίας διοίκησης και οπου δει).
Αίτηση αναφορά υπόμνημα
Ιωάννας Πέτρ. Καστραντά Δικηγόρου Α.Π πολιτικού υποψιν  Ευρωβουλ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ κατοίκου Αθήνας γρ Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα, τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
          Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ BIS ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ν. 4022/2011, Ν. 3849/2010, Ν. 4057/2012, ΑΡ. 45β και 263β ΠΚ.
          Εξεδόθη ερήμην του κ. Δημοσθένη Βεργή – Έλληνες Οικολόγοι -  η υπεραυστηρή απόφαση ΕφΚαΚαθ με αρ. 2682/2014 κατά την ταπεινή μας άποψη εξοντωτική γιατί 38 σχεδόν χρόνια αποτρέπουν και την αναστολή σε έναν 73 χρονο καρδιοπαθή – στεφανιαία- αντιβαίνουσα,  οράτε και την επισυναπτομένη εξουσιοδότηση – δήλωση Βέργη προς εμέ, – στη με αρ. 3333/2013 απ. Γ Τριμ.Εφ.Κακ.Αθ. που διέτασσε έρευνα της αξίας του αντικείμενου.
          Επομένως ολίσθησε η διαδικασία αφού και ΕΡΗΜΗΝ ουσιαστικά διότι φαίνεται ότι ή δεν ελήφθη υπόψιν ή δεν την εμφάνισε ο πληρεξούσιος.
          Επειδή «ανέβασα τον πήχη» των ψήφων του κόμματος ως υποψηφία του Βεργή στις Ευρωεκλογές του 2014 και επειδή δεν δύναμαι να φέρω το βάρος της αρχηγείας που μου προτείνεται αλλά υποχρεούμαι ως εν τοις πράγμασιν αναπληρώτρια αρχηγός να εξιχνιάσω το μυστήριο της ΔΩΡΙΑΛΩΣΕΩΣ της περιοχής του Σουλτανάτου των ΟΘΩΜΑΝΩΝ, και πως θα γίνει; Αν αφαιρέσουμε τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας αδιάκοπης διαδοχής από την αρχική κάτοχο του Χοτζέτικου ΤΑΠΙ, ΝΑΖΙΦΕ ΧΑΝΟΥΜ, και αν καταλήξουμε ότι δεν ανήκουν στο Δημόσιο, τότε ποίοι έρχονται; ..ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ;
          Διότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να ελεγχθεί αν πραγματοποίησε ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ της περιοχής, με τι τίτλους διεκδικεί τα κτήματα αυτά εάν είναι υπο πώληση η ΕΥΔΑΠ (ώστε την επαύριο με την ιδιωτικοποίηση να κινδυνεύσουν να βρεθούν ιδιοκτητες των κτημάτων Γερμανοί, Τούρκοι, ΠΕΡΣΕΣ).
Άρα αφού οι Πέρσες δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τον Μαραθώνα με πόλεμο δια των όπλων, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μπορεί να βρεθούν κύριοι του ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,    ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!
Επιπλέον περιήλθαν σε γνώση μας και έτερα φίλων του ίντερνετ στοιχεία (αφού ο Βεργής δεν μας έδωσε ούτε το συμβόλαιο της δωρεάς, αφού «πιέζεται» πανταχώθεν ορ. Έλλειψη ψηφοδελτίων στις εκλογές που μου στέρησε πολλαπλάσιες ψήφους ενώ σφυροκοπούσαν τον ίδιο με 15 τουλάχιστον δίκες πάνω στο αυτό θέμα – ne bis in idem- και νομιμοποίησε σχεδόν προ των εκλογών ο Α.Π και την προεκλογική μου των 2 ημερών – «με τόξα και με βέλη» 5.800 ψήφους σχεδόν- Υπ Εσωτερικών )  όπως ότι η ΕΥΔΑΠ ενώ δεν φέρει τα στοιχεία των απαλλοτριώσεων δήθεν εν τούτοις αναζητά εάν δηλώθηκαν τα κτήματα σε μία ΕΠΙΤΡΟΠΗ αφού έφυγε ο Σουλτάνος χαρίζοντάς τα, ενώ φέρει την υποχρέωση απόδειξης η ίδια η ΕΥΔΑΠ αφού ισχυρίζεται ότι είναι –εν μέρει- δημόσια ή δια των απαλλοτριώσεων υπέρ της.
Ρητορική ερώτηση όμως που ακούστηκε περιουσία δημοσίου δια απαλλοτριώσεων - από ιδιώτη- μηδέποτε πραγματοποιηθήσας ως μη ολοκληρωθήσας.
Με αυτά ολισθαίνουν οι δίκες;
Η μάχη που γίνεται γύρω από όλα τούτα εμένα με δυσφημίζει προσωπικά και πολιτικά γιατί απέδειξα σε όλη μου τη ζωή ότι ήμουν πρόμαχος των ιδέων.
          Επειδή κανένα κανάλι tv σχεδόν δε δέχθηκε τη δήλωση που έκανα τηλεφωνικά ότι δεν εξαντλήθηκαν τα ένδικα μέσα και ότι θα λάμψει η αλήθεια ακόμη και με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  καθώς και με πίεσαν να την κάνουμε σαν κόμμα – αν είναι δυνατόν υπο τις συνθήκες αυτές- ενώ συνεχίζουν προ του αμετακλήτου εμμέσως να δίνουν παραπληροφόρηση σε βαθμό τρομερής συκοφαντικής δυσφήμισης για την πολιτική μου persona και εξερράγην με απειλές μηνύσεων και αγωγών – αφού δεν έχω ούτε τον πλήρη φάκελο.
Επειδή εγώ τουλάχιστον θα ζητήσω την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  αφού έχει απαγόρευση δόμησης λόγω υδροφόρου ορίζοντα άρα άνευ εμπορικής αξίας  αφού δεν επιτρέπεται μεταβίβαση για ανοικοδόμηση.
Επειδή πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ τα ... «χρυσόβουλα» απαλλοτριώσεων ΕΥΔΑΠ που δεν τα εμφανίζουν επιμελώς στις δίκες αλλά επικαλούνται ότι έχουν γίνει και θα πρέπει να ΕΝΣΚΥΨΕΤΕ για να λάμψει η αλήθεια και να προστατέψετε στο φως ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ αυτά τα αρχεία.
Σας ζητώ την παρέμβαση, την προστασία, την γνωμοδότηση και ΜΗΝΥΩ κάθε υπεύθυνο για τα ανωτέρω ΖΗΤΩ να λάμψει η αλήθεια για την ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Νο. 2 στην Ιστορία Ελλάδας.
Μάρτυρες εγώ, ο καθηγητής Κουτσούκος Αναστάσιος του Παν/τη κατοίκου Πεύκης Κολοκοτρώνη 7, τηλ. 6936369714, τον Γεωργιο Λυσίμαχος Ρόζο, Ραγκαβή 98 τηλ. 6937243725., Αθανάσιος Μήτσης του Κοσμά δ/νση Πειραιώς 1, τηλ 6945772112. Δικηγόροι αντίκλητοι εγώ και ο Πρ. Δ.Σ.Α. Ρίξτε φως βοηθήστε με να βρω τα στοιχεία. (και για τη μη απολογία Βεργή αρ. 6 ΕΣΔΑ). Ζητώ και την προστασία μου ως μάρτυρα ήδη μου χτυπούν κουδούνι και τηλέφωνα. Ζητώ αντίγραφο παρούσας επισυνάπτεται εξ/ση Βεργή σελ. 1-3 πλέον εξουσιοδότησης.
Αθήνα 12-8-2014
Μετά Τιμής
Η Προσφεύγουσα
Ιωάννα Καστραντά...».
Στο σάιτ της ΕΥΔΑΠ θεωρείται απαγορευμένη ζώνη η περιοχή. Πρέπει να ερευνηθεί εάν νομιμοποιείται η ΕΥΔΑΠ σαν δημόσιο και πως εκπροσωπείται, δυνάμει ποίων τίτλων ιδιοκτησίας καθώς και οι ενέργειες της δασικής υπηρεσίας. Επισυνάπτεται και το χειρόγραφο κείμενο της ομοίας της παρούσης κατατεθειμένης ενώπιον των Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης καθώς και της εξ/σης Βεργή.
Παρακαλείσθε για τα νόμιμα ομοίως όπως αναφέρομαι και στην Αρχή Ελέγχου Δημοσίας Διοίκησης ως ανωτέρω.
Εάν η καταδίκη Βεργή είχε απαραίτητη προϋπόθεση την διενέργεια της πραγματογνωμοσύνης που διέτασσε προηγούμενη απόφαση ισόβαθμου δικαστηρίου τότε η καταδικαστική απόφαση πάσχει σοβαρα και θα πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση υπερ του πολιτικού κόμματος και στην ήδη εκκρεμούσα πολιτική δίκη των διακυβευομένων δωρηθέντων στο κόμμα ενώ ταυτόχρονα βάλλεται και διακυβεύεται και η πολιτική θέση του πρόμαχου και πολιτικού αρχηγού του κόμματος καθώς και η θέση και στάση και φιλοσοφία του ιδίου του κόμματος υπάρχοντος εώς σήμερα και ως αρχηγικού και ονομαστικού κόμματος. Θα πρέπει να γνωμοδοτήσει και ο Άρειος Πάγος για την αποβολή της ΕΥΔΑΠ ως πολιτικής αγωγής ένεκα της ιδιωτικοποίησης της  και για το λόγο παρέμβασης του κόμματος ως δωρεοδόχου στην εκκρεμή δίκη ώστε να γίνει η πραγματογνωμοσύνη περί του αν έχουν αξία και για όλα τα ανωτέρω τα διακυβευόμενα ενώ παράλληλα αυτός ο λόγος αναβολής είναι και λόγος επαναλήψεως της διαδικασίας κάθε δίκης που τυχόν έγινε πάνω σ’ αυτό χωρίς τη διαταχθείσα εκκρεμή πραγματογνωμοσύνη που ήδη είχε διαταχθεί προ πάσης άλλης δίκης ne bis in idem και ακόμη επαναλαμβάνω δεν εγινε ενώ και ο Βεργής διατείνεται ότι και δεν απολογήθηκε και ουσιαστικά και πραγματικά ερήμην του η δίκη αφού πράγματι όποιος τον εκπροσώπησε δεν γνώριζε τα στοιχεία πλήρως γιατί θα είχε προσκομίσει την απόφαση που διέταζε η πραγματογνωμοσύνη για την αξία των διακυβευομένων ώστε δεν θα ηταν σε βαθμό ούτε κακουργήματος ενώ εκκρεμεί και η μήνυση κατά των δασικών και το αίτημά του προστασίας μάρτυρα
Αθήνα 13-8-2014
Μετά τιμής
Η προσφεύγουσα
Ιωάννα Καστραντά
Δικηγόρου – πολιτικού
Α.Μ.Δ.Σ.Α. 18590,
δ/νση γρ.: Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα,
τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
Υ.Γ. Η παρούσα κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας με αρ. πρωτ. 3567/13-8-2014
Υ.Γ. Η παρούσα κατατέθηκε στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με αρ. πρωτ. 20796/12-8-2014
 
         

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα,
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ   ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ… ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΑΛΙΦΑΤΑ!!
ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ… ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ…ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Διευρύνεται η λίστα με τα ελληνικά νησιά που βγαίνουν προς πώληση και τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και Αράβων κροίσων.

Στον κατάλογο βρίσκονται τουλάχιστον 20 «φιλέτα» που κοσμούν τις ελληνικές θάλασσες, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Για ακόμη μία φορά, όμως, τα γρανάζια της γραφειοκρατίας κρατούν κλειστές τις «πόρτες» των αγοραπωλησιών.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας προστέθηκε πρόσφατα το νησί «Χώρα», απέναντι από το Σούνιο, για το οποίο το ζητούμενο τίμημα φέρεται να αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ.

Σε ποια νησιά έχει μπει πωλητήριο

Από τις ελληνικές ομορφιές ξεχωρίζει ο «Πάτροκλος», ένα νησί που απέχει 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα και μόλις 1,5 ναυτικό μίλι από την Ανάβυσσο και για το οποίο οι ιδιοκτήτες του αναζητούν αγοραστή τουλάχιστον από το 2008. Έχει έκταση 2.700 στρέμματα και είναι από τα λιγοστά που διαθέτουν ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας. Πωλούνταν πριν από μία εξαετία έναντι 120 εκατ. ευρώ, ενώ ένας από τους αγοραστές που βρέθηκαν πιο κοντά στην αγοραπωλησία ήταν ο πολυεκατομμυριούχος Antoine Maaloof. Ωστόσο, το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας.
Ο σεΐχης σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι με τη δεύτερη σύζυγό του
Ο σεΐχης σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι με τη δεύτερη σύζυγό του
Ακόμη ένα νησί που βγαίνει στο σφυρί είναι το «Σοφία», έκτασης 176 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων. Η τιμή πώλησης διαμορφώνεται στα 5,5 εκατ. ευρώ και μέρος της αίγλης του οφείλεται και στην αγορά -πριν από έναν χρόνο- της Οξιάς από τον εμίρη του Κατάρ, τον σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι. Στις Εχινάδες βρίσκεται και το νησί «Μάκρη» που έχει περίμετρο 7,2 στρέμματα και πωλείται προς 13,5 εκατ. ευρώ, όντας κατάλληλο για την κατασκευή ξενοδοχείων και σουιτών.

Τη μεγαλύτερη προσφορά παρουσιάζει το Ιόνιο, όπου βρίσκεται το νησί «Όμφορι», που είναι και το ακριβότερο, καθώς διατίθεται προς πώληση έναντι 50 εκατ. ευρώ. Πάνω στη νησίδα βρίσκεται ένα μικρό κτίσμα, ενώ επιτρέπεται η δόμηση στο 20% της επιφάνειας.
H παραλία του νησιού Όμφορι
H παραλία του νησιού Όμφορι
Ένα μικρό εκκλησάκι στο νησί Όμφορι
Ένα μικρό εκκλησάκι στο νησί Όμφορι

Ένα από τα λίγα νησιά που πωλούνται κοντά στην Αττική και συγκεκριμένα στον Σαρωνικό Κόλπο είναι ο «Άγιος Θωμάς». Έχει έκταση 1.214 στρεμμάτων, από τα οποία μόνο για τα 200 υπάρχουν ξεκάθαροι τίτλοι ιδιοκτησίας και, επομένως, μπορούν να πωληθούν. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι απέχει με σκάφος περίπου 20 λεπτά από την Κόρινθο και 45 από την Αθήνα, ωστόσο η τιμή πώλησης ύψους 12 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να προσελκύσει λίγους.

Στην καρδιά του Αιγαίου ανάμεσα στη Φολέγανδρο και τη Σίκινο βρίσκεται η «Καρδιώτισσα», η οποία έχει έκταση 800 στρέμματα. Σύμφωνα με την αγγελία πώλησης, διαθέτει ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας, ενώ η ζητούμενη τιμή παραμένει άγνωστη.
Το νησί Καρδιτσιώτισσα
Το νησί Καρδιτσιώτισσα



Μολονότι το ενδιαφέρον για αγορά νησιών είναι μεγάλο, η τεράστια γραφειοκρατία κρατά μακριά τους αγοραστές. Όπως εξηγούν μεσίτες για την αγορά νησιού χρειάζονται αρκετοί μήνες γραφειοκρατικών διαβημάτων καθώς και πιστοποιητικά από πολυάριθμους και συναρμόδιους φορείς, όπως το τοπικό δασαρχείο, την αρχαιολογική υπηρεσία, το Λιμενικό, τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού και Ανάπτυξης.

Επίσης, πολλά από τα νησιά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Natura 2000 και ως εκ τούτου η πώλησή τους είναι αδύνατη.

Ωστόσο, εκτός από τη γραφειοκρατία υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες. Για παράδειγμα, το νησί θα πρέπει να διαθέτει αυτόνομη πηγή υδροδότησης (π.χ. πηγάδι) ή να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ από το κοντινότερο μέρος της στεριάς. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται η κατασκευή μαρίνας για να εξασφαλίζεται η πρόσβαση.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, τα ιδιωτικά νησιά απευθύνονται μόνο σε κροίσους, αφού το κόστος συντήρησής τους είναι υψηλότατο, ενώ απαιτείται μεγάλος αριθμός προσωπικού.

Στο πόδι η Κρήτη για την άφιξη του Σαουδάραβα επικεφαλής των «Four Seasons»

08/08/2014
saoudaravas1
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα αναμένεται την Παρασκευή ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, ο οποίος είναι και από τους βασικούς μετόχους στο όμιλο Four Seasons. Ηδη η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται στο νησί για να προετοιμάσει την επίσκεψη του μετόχου της διεθνούς αλυσίδας Four Seasons, που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Σημειώνεται Αλ Ουαλίντ, που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Σαουδική Αραβία και θεωρείται ο Αραβας με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, είχε συναντηθεί τον περασμένο Μάιο με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά παρουσία της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη και του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.
saoudaravas
Το τζάμπο του αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, απ΄όπου θα μεταβεί στην Ελούντα. Οι Ελληνικές αρχές ψάχνουν αν βρουν λύση στάθμευσης στο πολυτελές του αεροσκάφος, καθώς λόγω της αυξημένης κίνησης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι δύσκολο να βρεθεί χώρος για να σταθμεύσει.
«Τα στελέχη μας στη Four Seasons είναι ήδη σε σοβαρές επαφές και συζητήσεις προκειμένου να αναλάβουμε τη διαχείριση των δύο ξενοδοχείων του Αστέρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άραβας κροίσος στο πρόσφατο συνέδριο του «Economist» με τίτλο «Ευρώπη και Αραβικός Κόσμος: η προοπτική επενδύσεων για την αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας».
Το συγκρότημα του Αστέρα τελεί υπό διαδικασία μεταβίβασης από την Εθνική Τράπεζα και το Δημόσιο σε κοινοπραξία αραβικών και τουρκικών συμφερόντων που τον Δεκέμβριο κέρδισε τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ με τίμημα 400 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την Jermyn Street Real Estate Fund, θυγατρική της σαουδαραβικών συμφερόντων AGC Equity Partners, στην οποία συμμετέχουν δύο κρατικά funds από το Αμπου Ντάμπι και το Κουβέιτ, επενδυτές από οικογένειες της Μέσης Ανατολής, καθώς και ο πανίσχυρος τουρκικός όμιλος Dogus με 15%.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ο Αλ Ουαλίντ ενδιαφέρεται για ένα ακόμη παραθεριστικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αττική, και συγκεκριμένα για το Grand Resort Lagonissi, που ανήκει στον ΕΟΤ, ο οποίος και το έχει μισθώσει στον Ομιλο Μαντωνανάκη. Επίσης στην Ελούντα, αναμένεται να καταλύσει στο συγκρότημα του ομίλου Μαντωνανάκη, εκεί στο Elounda Beach.
Σημειώνεται ότι ο άραβας πρίγκιπας, εξετάζει επενδυτικές ευκαιρίες στον ξενοδοχειακό τομέα καις την αγορά real estate και τουρισμού. Στις 22 Αυγούστου 2013 ο Αλ Ουαλίντ είχε επισκεφθεί την Αθήνα και είχε συναντηθεί με τον Αντ. Σαμαρά, ενώ παράλληλα ΤΑΙΠΕΔ και Invest In Greece τού είχαν παρουσιάσει κατάλογο ακινήτων και ξενοδοχείων προς παραχώρηση – πώληση. Τότε δεν είχε υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την ελληνική πλευρά.
Ο 59χρονος δισεκατομμυριούχος είναι ιδρυτής του κολοσσού Kingdom Holdings που μέσω αυτού επενδύει σε ξενοδοχεία, ακίνητα και μετοχές, όπως το twitter. Οπως είχαν καταγράψει τα ΝΕΑ βρίσκεται στην 32η θέση της λίστας Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με προσωπική περιουσία 20,2 δισ. δολάρια. Έχει συμμετοχή σε εταιρείες όπως η Citigroup, η Apple, η News Corporation, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία έχει στα ξενοδοχεία. Ελέγχει μετοχικό ποσοστό στον όμιλο Four Seasons Hotels and Resorts και σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία όπως το George V στο Παρίσι και το Savoy στο Λονδίνο. Το 2012 η επενδυτική του εταιρεία εξαγόρασε μετοχές του twitter αξίας 300 εκατ. δολαρίων, οι οποίες κοστίζουν σήμερα πάνω από 1 δισ. δολάρια. Επιπλέον, κατέχει το 80% στη Rotana, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των media της Μέσης Ανατολής.
Το 2013, ο πρίγκιπας μήνυσε το Forbes με το επιχείρημα ότι η περιουσία του είναι πολύ μεγαλύτερη από 20 δισ. δολάρια καθώς επίσης ότι σε άρθρο του για τον ίδιο εμπεριείχε πολλές ανακριβείς πληροφορίες. To Βloomberg υπολογίζει την περιουσία του στα 30,9 δισ. δολάρια. Στην προσωπική του συλλογή υπάρχουν ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα, ιδιωτικά αεροσκάφη (ένα Boeing 747, ένα Airbus 321 κι ένα Hawker Siddeley 125) καθώς και δύο σούπερ γιοτ. Το ένα είναι μήκους 85,9 μέτρων και άλλαξε πολλά χέρια μέχρι να φθάσει στα δικά του: αρχικά ανήκε στον σαουδάραβα έμπορο όπλων Αντνάν Κασόγκι κι αφού έκανε ένα κινηματογραφικό πέρασμα από την ταινία «Ποτέ μη λες ποτέ» του Τζέιμς Μποντ μεταπωλήθηκε στον σουλτάνο του Μπρουνέι, έπειτα στον Ντόναλντ Τραμπ κι όταν εκείνος χρεοκόπησε το πήρε ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ. Το δεύτερο, μήκους 173 μέτρων, το απέκτησε το 2010, έναντι 500 εκατ. δολαρίων και το ονόμασε «New Kingdom 5KR».
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line "Η" Online 19/8 13:20
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ πωλούν την νήσο Ντία!
Αυτό είναι το ελληνικό νησί που θέλει να αγοράσει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας
Η νήσος Ντία
Η νήσος Ντία
Φούντωσαν οι φήμες ότι ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ, που έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη, θέλει να αγοράσει ελληνικό νησί. Και το νησί αυτό βρέθηκε, είναι 6 ναυτικά μίλια από το Ηράκλειο και ονομάζεται Δία ή Ντία.
Οι πληροφορίες από την Κρήτη λένε ότι ο Ταλάλ ρώτησε για το όμορφο νησάκι την υπουργό Πολιτισμού, Ο. Κεφαλογιάννη κι εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για να το αγοράσει και να το αξιοποιήσει. Αξιωματούχοι του Κατάρ φέρεται να έχουν ήδη εισηγηθεί θετικά για την αξιοποίηση της επένδυσης και υποστηρίζουν πως εφόσον μπορέσει να βρεθεί μια φόρμουλα για την Ντία, αυτό θα λειτουργήσει προσθετικά συνολικά για την οικονομία της Κρήτης.
Ωστόσο, τα προβλήματα είναι πολλά καθώς το νησάκι που ανήκει διοικητικά στο δήμο Γουβών, είναι προστατευόμενη περιοχή Natura, λόγω της πολύ σημαντικής βιοποικιλότητας
Αυτό είναι το ελληνικό νησί που θέλει να αγοράσει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας
Η Ντία έχει 5χλμ μήκος και 3 χλμ πλάτος και έχει έκταση 12 περίπου τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτείνεται από δυτικά προς τα ανατολικά. Βόρεια από την Ντία υπάρχουν δύο μικρά γλαρονήσια, το Παξιμάδι και το Πεταλίδι. Στην νότια μεριά του νησιού υπάρχουν 4 απάνεμοι κόλποι: ο κόλπος του Αγ Γεωργίου, όπου υπάρχει και το μοναδικό λιμανάκι και η πλαζ του νησιού, ο κόλπος της Κάπαρης, ο κόλπος της Παναγιάς και ο κόλπος της Αγριελιάς. Στα ανατολικά υπάρχει ο κόλπος της Αγκινάρας. Το νησί έχει μέγιστο ύψος τα 220 μέτρα και σε γενικές γραμμές είναι βατό, με σχεδόν μοναδικό τοπίο τις πέτρες και τους θάμνους. Υπάρχουν και περιοχές με άγριους γκρεμούς που φτάνουν τα 60 μέτρα.
Ιστορία
Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ναυσιπλοΐα κατά την αρχαιότητα, ιδιαίτερα στους μινωϊκούς χρόνους. και τους μεσαιωνικούς. Για τους πρώιμους ναυτικούς που έπλεαν στα ανοιχτά του Κρητικού Πελάγους αποτελούσε κάλλιστο φυσικό "σημάδι" για την προσέγγιση της ακτής και των φυσικών λιμανιών της Κρήτης και παράλληλα βοηθούσε στον ελλιμενισμό των σκαφών δημιουργώντας ένα "φράγμα" στους βόρειους ανέμους. Στους μινωικούς χρόνους το νησί κατοικούνταν και πλησίον του όρμου Αγ. Γεωργίου εντοπίσθηκε τειχισμένος λιμενικός οικισμός.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι έρευνες που πραγματοποίησε ο Γάλλος ωκεανογράφος Jacques-Yves Cousteau στα 1974-5 με ειδικό βαθυσκάφος αναζητώντας την χαμένη Ατλαντίδα ανάμεσα στην Κρήτη και τη Σαντορίνη. Εκτός από 7 αρχαία ναυάγια στη Ντία, ο Κουστώ, το 1976, ανακάλυψε στο βυθό, τετραγωνισμένους και ορθογώνιους βράχους, που συγκροτούσαν τεχνητό λιμενοβραχίονα και οι ερευνητές τα αποκάλεσαν Κυκλώπεια τείχη. Σύμφωνα με τον Κουστώ ήταν το μεγαλύτερο και σημαντικότερο λιμάνι της Κνωσού. Το λιμάνι φαινόταν ότι καταβυθίστηκε από τις καταστροφές που προκάλεσε το ηφαίστειο της Θήρας, το 1450 π.Χ. Αργότερα όμως διαπίστωθηκε ότι είναι πολύ πιο παλιό, οπότε οι μελετητές προβληματίστηκαν.
Ακόμη, λεπτομερείς αεροφωτογραφίες επεσήμαναν στην επιφάνεια του νησιού ίχνη αρκετής έκτασης οικισμών, κάτι που υποδηλώνει ότι σε παλαιότερες εποχές το νησί ήταν κατοικημένο. Ωστόσο αρχαιολογική έρευνα που να το επιβεβαιώνει δεν έχει ακόμη γίνει.
Στο νησί υπήρχε μικρή καλλιέργεια αμπελιού μέχρι και το 1937 που γίνονταν από ψαράδες.
Μυθολογία
Σύμφωνα με το μύθο το νησί δημιουργήθηκε από τον Δία: Κάποτε που ο Δίας εξουσίαζε τον κόσμο από τον θρόνο του στο Όλυμπο, κοίταξε προς την Γενέτειρα του την Κρήτη, και τότε είδε έκπληκτος τους πατριώτες του Κρητικούς να κυνηγούν με τόξα και ακόντια, αφανίζοντας τους αγαπημένους του αίγαγρους (κρι κρι), τα παιδιά της Αμάλθειας που τον έθρεψε με το γάλα της όταν κρύβονταν από τον πατέρα του τον Κρόνο στο σπήλαιο Δικταίον Άντρον. Θύμωσε λοιπόν τόσο πολύ που αποφάσισε να σκοτώσει όλους τους Κρητικούς. Αμέσως έριξε στο πέλαγος ένα κεραυνό και ένα τεράστιο τέρας αναδύθηκε με σκοπό να καταστρέψει τους Κρητικούς. Ωστόσο, οι υπόλοιποι θεοί προσπάθησαν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Τότε ο Ποσειδώνας, που από το βασίλειο του, τη θάλασσα, βγήκε το θηρίο, είπε στο Δία: «Πατέρα και βασιλιά μου πως μπορείς να αφανίσεις τους Κουρήτες, έτσι θα τους ξεπληρώσεις ότι καλό σου έκαμαν;». Οι Κουρήτες ήταν Κρητικοί που χτυπούσαν δυνατά της ασπίδες τους για να μην ακούσει ο πατέρας το ο Κρόνος το κλάμα του και τον φάει. Ο Δίας αμέσως άλλαξε γνώμη. Τότε πήρε δύο κομμάτια παξιμάδι και τα πέταξε ανοικτά της Κρήτης. Όταν, λοιπόν, πήγε το τέρας να τα φάει, αυτός με ένα κεραυνό το πέτρωσε μαζί με τα παξιμάδια. Έτσι, γεννήθηκε η Ντία και τα δύο νησάκια, το Παξιμάδι και το Πεταλίδι.
Επίσης, σύμφωνα με μια παραλαγγή του Μύθου, ο Θησέας, αδού σκότωσε τον Μινώταυρο διέφυγε στην Ντία μαζί με την Αριάδνη.
 
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΝΟΜΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4022/2011.
(ΦΕΚ Α' 219/03-10-2011)Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

Οι διατάξεις του νόμου αυτού εφαρμόζονται για:
α) κακουργήματα τα οποία δεν υπάγονται στις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 86 του Συντάγματος και διαπράττουν υπουργοί ή υφυπουργοί, καθώς και κακουργήματα που διαπράττουν βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ακόμη και αν οι υπαίτιοι έχουν παύσει να φέρουν την ιδιότητα αυτή, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου,
β) κακουργήματα τα οποία διαπράττουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, δημοσίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το κράτος, καθώς και αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου και
γ) κακουργήματα ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος, εφόσον υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου, ο δε χαρακτηρισμός της υπόθεσης ως ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος γίνεται με πράξη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
  1. Ο εισαγγελέας όταν λάβει τη μήνυση, την έγκληση ή την αναφορά, για την τέλεση πράξης του προηγούμενου άρθρου, ενεργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ασκεί την ποινική δίωξη παραγγέλλοντας ανάκριση. Μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση, η οποία διενεργείται αποκλειστικά από εισαγγελέα πρωτοδικών και ολοκληρώνεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών.
--------------
Άρθρο 354. Π.Κ. Διατάραξη οικογενειακής τάξης.
Άρθρο 361. Π.Κ. Εξύβριση
Άρθρο 362. Π.Κ. Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Συκοφαντική Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Εκβίαση
Άρθρο 386. Π.Κ. Απάτη
Άρθρο 389. Π.Κ. Απατηλή πρόκληση βλάβης
Άρθρο 216 Π.Κ. Πλαστογραφία  Πλαστογραφία πιστοποιητικού
Προσβολή προσωπικότητας
Ν. 3849/2010: Εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία
Άρθρο 263Β. Μέτρα προστασίας για όσους συμβάλουν στην αποκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς.
Εγκλήματα κατά της Εθνικής Οικονομίας
Παράβαση νόμων προστασίας «νατουρα»
Η πώληση περιοχών στρατηγικής σημασίας, κατά πολλούς, σημαίνει εθνική προδοσία. Οι ανωτέρω καταγγελλόμενες  ενέργειες οδηγούν στη κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα των ενεργειών του ΤΑΙΠΕΔ, αν η διαδικασία είναι αδιάβλητη και αν τα προς πώληση ακίνητα κλπ… είναι εναντίον της εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδας, εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Οικονομίας, αν γίνεται ξέπλυμα χρημάτων μέσω ξένων οίκων κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα των πωλήσεων νήσων, ακόμα της νήσου Ντία, απέναντι από το Ηράκλειο Κρήτης, πάνω από γαιάνθρακες, εντός βεληνεκούς πυραύλων και αν πολλά από τα νησιά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Natura 2000 και ως εκ τούτου η πώλησή τους,, είναι αδύνατη.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα πώλησης του Αεροδρομίου Ελληνικού, την σκόπιμη  καταστροφή ενός ήδη έτοιμου αεροδρομίου, αν η πώληση αντιβαίνει στην Εθνική Οικονομία και Εθνική Ασφάλεια, την τιμή πώλησης 7 ευρώ το τμ.???, και να σταματήσει την καταστροφή των διαδρόμων προσγείωσης και απογείωσης και τον περιβάλλοντα χώρο.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει αν ο χειριστής του ισοτόπου www.e-publicrealestate.gr  γνωρίζει εκ των προτέρων την τιμή προσφοράς για κάθε ακίνητο και μπορεί να «διαρρεύσει» την πληροφορία στα «κοράκια» που περιφέρονται μεταξύ Κολοκοτρώνη 3 και 7 υπουργείου Οικονομίας και γνωστών «οίκων ή τραπεζών, ή γραφείων αγοραπωλησιών
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει αν σκοπίμως διώκονται Έλληνες πολίτες ως δήθεν «μεγαλο- καταπατητές», (ενώ οι πραγματικοί καταπατητές έχουν ειδική ασυλία, όπως λένε), για να περάσει μετά η έκταση αυτή μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ή άλλων πωλήσεων σε ξένους…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα των ενεργειών της ΕΥΔΑΠ, κατά του κ. Βεργή, πως ήδη έχει ζητήσει η κ. Καστραντά, και να συγκριθεί η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο της καταπάτησης στον Μαραθώνα και της τιμής πώλησης του Αεροδρομίου Ελληνικού, (7 ευρώ το τμ.???) στη εταιρεία κ. Λάτση που είχε και την παραλίγο πτωχυμένη τράπεζα Eurobank και πώς αφού η τράπεζα πτώχευε, ο κ. Λάτσης έπαιρνε 60 δις βοήθεια από την υποθήκευση της Ελλάδας στην τρόικα και προχώρησε στην αγορά -  καταστροφή ενός ήδη έτοιμου αεροδρομίου, αν η πώληση αντιβαίνει στην Εθνική Οικονομία και Εθνική Ασφάλεια και ποιος από τους δύο προξένησε ποιο μεγάλη ζημιά στην Εθνική Οικονομία
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει πώς η περίπτωση Μαραθώνα είναι κακούργημα και η περίπτωση π.χ.  Ελληνικού δεν είναι…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει, γιατί Δημόσιες Υπηρεσίες π.χ. Παιδείας, στεγάζονται σε ιδιωτικά κτήρια με μεγάλο ενοίκιο ενώ τα Δημόσια κτήρια μέσω ΤΑΥΠΕΔ  χαρίζονται σε ιδιώτες που κανείς δεν γνωρίζει σε ποιους θα μεταπωληθούν και γιατί όχι σε Τούρκους, Σκοπιανούς κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει, γιατί σε ακίνητα π.χ, της Πλάκας μένουν φτωχές οικογένειες που τα προσέχουν ως νέοι «Ακρίτες», ενώ αυτά προσφέρονται θήραμα σε πάμπλουτους ξένους, ενώ η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη θα έπρεπε να απαγορεύεται να πωληθεί σε ξένους… ή ακόμα και τα αθλητικά κέντρα Αγίου Κοσμά κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει, την περίπτωση ΕΝΦΙΑ,  οικόπεδο στην Παλλήνη, φορολογείται με 190  ευρώ ενώ η πώληση του Ελληνικού φέρεται στα επτά ευρώ!
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει πώς η περίπτωση Μαραθώνα είναι κακούργημα και η περίπτωση π.χ.  Ελληνικού δεν είναι… κλπ… όπως και την περίπτωση του The Mall Athens στο Μαροούσι.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει γιατί Δημόσιες Υπηρεσίες π.χ. Παιδείας, στεγάζονται σε ιδιωτικά κτήρια με μεγάλο ενοίκιο ενώ τα Δημόσια κτήρια μέσω ΤΑΥΠΕΔ  χαρίζονται σε ιδιώτες που κανείς δεν γνωρίζει σε ποιους θα μεταπωληθούν και γιατί όχι σε Τούρκους, Σκοπιανούς κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει γιατί σε ακίνητα π.χ, της Πλάκας μένουν φτωχές οικογένειες που τα προσέχουν ως νέοι «Ακρίτες», ενώ αυτά προσφέρονται θήραμα σε πάμπλουτους ξένους, ενώ η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη θα έπρεπε να απαγορεύεται να πωληθεί σε ξένους, όπως και τα Αθλητικά κέντρα Αγίου Κοσμά κλπ…
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει τον ρόλο των λεγόμενων «οίκων αξιολόγησης» στην «στημένη δήθεν»,  πτώχευση της Ελλάδας και να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη κατά παντός σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας της Κυριακή 24-8-2014 της «Οικονομικής Καθημερινής σελ. 2., που επισυνάπτω.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει την πιθανότητα πώλησης γαιανθράκων ή κοιτασμάτων ουρανίου π.χ. στην Θράκη και άλλων πολύτιμων μετάλλων, σε ξένους σε εξευτελιστική τιμή για να σωθεί δήθεν η Ελλάδα από την δήθεν κρίση.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας,  να ερευνήσει αν από την πώληση τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας βρεθούν τα χρήματα για να πάρουν οι ένστολοι και οι Δικαστές τα «αναδρομικά» τους αι αν είναι νόμιμη και ηθική η παραλαβή χρημάτων από ένστολους και Δικαστικούς λειτουργούς, από την πώληση τμημάτων της Ελλάδας.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει γιατί δεν εισπράττονται τα χρήματα από  τα πρόστιμα που έχουν επιβάλλει το δασαρχείο και άλλοι δημόσιοι φορείς σε συγκεκριμένους μεγαλο-οφειλέτες.
Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας,  να ερευνήσει πόσοι πολίτες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ή στην ουσία δολοφονήθηκαν από τις τράπεζες (περίπου πέντε χιλιάδες), και να οδηγήσει τους υπεύθυνους αυτής της γενοκτονίας σε ειδικό δικαστήριο, δημεύοντας όλη την περιουσία της τράπεζας υπέρ του δημοσίου.
Αιτούμαστε το «πάγωμα των πωλήσεων ή δωρητηρίων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ με καταγέλαστο αντίτιμο»,  όπως και την «πώληση» νήσων ή βραχονησίδων  από την Κυβέρνηση, ώσπου να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Αιτούμαστε την εφαρμογή του Συντάγματος και ειδικού του τελευταίου  άρθρου που επιτρέπει την αντίσταση των πολιτών στην κατάλυση της Συνταγματικής νομιμότητας και της Δημοκρατίας.
Αιτούμαστε Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος άρθρο 45Β και 263Β, Π.Κ.
 
 
 
Μάρτυρες
Κοντοπάνος Αλέξανδρος Νάξου 27 Κυψέλη Αθήνα
Καστραντά Ιωάννα  Δικηγόροςπολιτικός, δ/νση γρ.: Αλκαμένους 185 – 10446 – Αθήνα, τηλ. 210-8646934, κιν. 6932351818.
Λυσίμαχος Ρόζος, Ραγκαβή 98 Γκύζη Αθήνα
Παναγιωτοπούλου Βασιλική, Πλάκα Αθήνα
Και άλλοι που θα δηλωθούν στην ανάκριση.
Η παρούσα υπέχει θέση μήνυσης έγκλησης και πολιτικής Αγωγής 45 ευρώ κατά παντός.
Ο μηνυτής αναφέρων
Αθήνα, 25-8-2014
Δρ Κουτσουκος Αναστασιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ
Πρ. Πολιτευτής
Κολοκορώνη 7 Πεύκη 151 21 Αθήνα.
Τηλ. 6936369717
Υ.Γ.1. Η παρούσα κατατέθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, με αρ. Πρωτ. 48258/25-8-2014
Υ.Γ.2. Η παρούσα κατατέθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, με αρ. Πρωτ. 21457/25-8-2014
Υ.Γ.3. Η παρούσα κατατέθηκε στην Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, με αρ. Πρωτ. 3443/25-8-2014

ΤΑΙΠΕΔ : ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ



2 συνημμένα αρχείαΛήψη όλων των συνημμένων αρχείων

Ατηση ταυπεδ πωληση ΑΞΙΟΤΙΜ  κ καστραντα 22 8 2014.doc
854K Προβολή ως HTML Λήψη

Ατηση ταυπεδ πωληση ΑΞΙΟΤΙΜ  κ καστραντα 22 8 2014.pdf
1196K Προβολή ως HTML Λήψη
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.