Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Πως σε "βλέπει" ο Ήλιος; Μια λήψη με κάμερα υπεριώδους θα μας βάλει μυαλό [Video]

Ίσως θα έπρεπε να είχε δημοσιεύσει τη δουλειά του λίγες εβδομάδες νωρίτερα, μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά για να δούμε κάτι ενδιαφέρον και επιτέλους να ευαισθητοποιηθούμε για να αποφεύγουμε την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία ή τουλάχιστον να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα.

Στο παρακάτω video, ο Thomas Leveritt χρησιμοποίησε μια κάμερα υπεριώδους ακτινοβολίας για να παρατηρήσει “πως βλέπει ο Ήλιος” διάφορους εθελοντές. Είπαμε οι φακίδες είναι γοητεία για μερικούς ανθρώπους, αλλά εδώ ξεφεύγουμε:


We showed people what they looked like in ultraviolet, & wondered aloud if they wanted to put on some damn sunscreen already.
https://twitter.com/thomasleveritt
Music: 'Summer in the City - Starcadian remix' by Freedom Fry http://freedomfry.bandcamp.com/track/...
They are awesome. So is Starcadian.

[Media: embedding this video anywhere on the web is completely okay, you don't need permission! But to copy it and repost on other platforms, like tv, you do need permission. This was a completely non-commercial project. Thanks!]

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.