Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τρέμει τις εκλογές ο μεγαλειότατος Βενιζέλος... Εκλιπαρεί για συναίνεση


Σχετικό: Άταφο πτώμα το ΠΑΣΟΚ…



Στο Βελλίδειο Μέγαρο έφτασε λίγο πριν τις 13.00 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας ότι «αρχίζει μια πολύ κρίσιμη χρονιά». «Θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια με ασφάλεια, όλα αυτά που κάνουμε θα πιάσουν τόπο ώστε να δούμε απτά αποτελέσματα, ή θα οδηγηθούμε κάτω από το μηδέν;», ρώτησε ο κ. Βενιζέλος.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή μέσω από την διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας ή θα κινηθούμε με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και θα βρεθούμε ταπεινωμένοι στην αρχή αυτής της περιπέτειας», πρόσθεσε.

«Η δική μου πρόθεση, είναι ότι πρέπει να κινηθούμε σταθερότητα σε πέντε άξονες», είπε. Ζήτησε «επάνοδο σε μια Ελλάδα με μια ουσιαστική αυτοδυναμία», η οποία δεν θα είναι «ο φτωχός συγγενής που μόνο ζητάει». Έκανε λόγο για 72.000 θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια.

Ερωτώμενος για τα όσα έλαβαν χώρα στο Ζάππειο, είπε πως «δεν πρόκειται να αναφερθώ σε εσωκομματικά θέματα, εδώ θα μιλήσουμε για τα ουσιώδη θέματα της χώρας, και το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται σε κάθε πολίτη». «Έχουμε αναλάβει την ευθύνη για τις επιλογές που κάνουμε, θα μπορούσαμε να κάναμε επιλογές που θα οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. ...
Σηκώσαμε το βάρος μόνοι μας, ως ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

«Η κρίση οδηγούσε το έθνος στην καταστροφή, φτάσαμε τον Νοέμβριο του 2011 συνεργασία με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ, μετείχαμε στις εκλογές του 2012, προτείναμε συνεργασία όλων των υπεύθυνων φιλοπροοδευτικών δυνάμεων της χώρας», πρόσθεσε.

 Σχετικό:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.