Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Καμμένος προς Σαμαρά: Η χειροβομβίδα εξερράγη, ζωή σε εμάς!


Tο σχόλιο Καμμένου στην ομιλία Σαμαρά:
«Η χειροβομβίδα εξερράγη... Ζωή σε μας»


Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ που πραγματοποιείται στη Χαλκιδική.

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε μεταξύ άλλων, την αποστροφή του πρωθυπουργού για την «χειροβομβίδα», που παρέλαβε όταν ανέλαβε την κυβέρνηση, και εκτίμησε ότι «η χειροβομβίδα εξερράγη» προσθέτοντας: «Ζωή σε εμάς».

«Υπόσχεται ο πρωθυπουργός που αθέτησε και τις 18 προεκλογικές υποσχέσεις του. Μιλά για πατρίδα εκείνος που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
 «Μιλά για θρησκεία ο υπηρέτης της νέας τάξης πραγμάτων. Αναφέρεται σε αξιοπρέπεια ο κυβερνήτης που εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα. Η χειροβομβίδα εξερράγη. Ζωή σε εμάς».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.