Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Σ. Κ. της "Ελευθεροτυπίας" νομίζει ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας είναι όλοι μαλθάκες ή αμαθείς... ή αρθρογραφεί σε διατεταγμένη Υπηρεσία;

από "σίβυλλα"
Σχετικό:  Από εδώ ο Αλέξης θα ξεκινήσει την επανάσταση ενάντια στη Μέρκελ

Ο Σ. Κ. στην σημερινή "Ελευθεροτυπία" ξεπερνάει τον Γκέμπελς, ειδικά όταν προσπαθεί να μα εμφανίσει όλους ως "κυβερνητικούς μηχανισμούς", αναφορικά με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα ως μαθητή -όχι ως εισηγητή αναλυτή- νστη στοά που οι νεοφιλελεύθεροι σχεδιάζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές των τραπεζιτών για την επόμενη δεκαετία.
Δείτε τι γράφει η "Ελευθεροτυπία":

Στην Ιταλία και πάλι ...

Στην Ιταλία βρίσκεται και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του 40ού Φόρουμ που διοργανώνει το ίδρυμα Ambrosetti-The European House, που ξεκινούν σήμερα στο Τσερνόμπιο, δίπλα στην πανέμορφη λίμνη του Κόμο. 
 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει αύριο στον κύκλο των συζητήσεων με θέμα «Η ατζέντα για να αλλάξει η Ευρώπη» και στη συνεδρία με ειδικό τίτλο «Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη». Είναι η πολλοστή φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τη γειτονική χώρα όπου παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως άλλωστε έδειξε και η εκλογική επιτυχία του σχηματισμού των αριστερών οργανώσεων, που φέρει το όνομά του. Όσον αφορά τα περί «Μεσογειακής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που ακούστηκαν, προφανώς ανήκουν στη σφαίρα του φαντασιακού των κυβερνητικών επικοινωνιακών μηχανισμών.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.