Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Νεαρή δημοσιογράφος η Σοφία Βούλτεψη δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη (Βίντεο): Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις

Σχετικό: Θυμάσαι Σοφία; "Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το Γουδί και η Ιστορία έχει την κακή συνήθεια να επαναλαμβάνεται… Μήπως ήταν Verba volant;
Τα πρώτα της βήματα στο χώρο έκανε η το 1984 η νεαρή τότε δημοσιογράφος, Σοφία Βούλτεψη, δίπλα στον σημερινό Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης με μαύρα μαλλιά μιλούσε πριν 30 χρόνια για περικοπές. Ωστόσο, τότε προσπαθούσε να αναλύσει στην τηλεοπτική εκπομπή TV Press γιατί δεν έπρεπε να γίνουν μειώσεις στους εξοπλισμούς για την εναέρια προστασία της πολιτικής Αεροπορίας.

Την ώρα που οι περισσότεροι θα δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε την Σοφία Βούλτεψη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης παραμένει σχεδόν ίδιος με εξαίρεση την αλλαγή κουρέματος και χτενίσματος φυσικά.

Δείτε το βίντεο:


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.