Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Όταν δεν θα έχεις να πάρεις το φραπέ, τότε θα με θυμηθείς που φώναζα λαέ» (video) - Στην χώρα του χαβαλέ και του φραπέ

Κι άλλη πολυκατοικία ντύθηκε με μήνυμα αυτή τη φορά, απευθυνόμενο κατευθείαν στον λαό και όχι στην κυβέρνηση.

 Πολυκατοικία «ντύθηκε» με μήνυμα κατά του ξεπουλήματος των δασών

Οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας αποφάσισαν να ντύσουν τους τοίχους του κτιρίου με μηνύματα κατά του ξεπουλήματος των δασών.


Παρόμοιες πολυκατοικίες σε όλη την Ελλάδα, ξεκινούν να βάφουν τους τοίχους τους με μηνύματα κατά της κυβέρνησης και υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των πολιτών. ...

Το θέμα απασχόλησε και το επιτελείο του πρωθυπουργού, ο οποίος όπως φαίνεται θα κάνει σχετικές δηλώσεις από το βήμα της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζει ήδη απάντηση στο επόμενο νομοσχέδιο, όπου σύμφωνα με μια τροπολογία που θα κατατεθεί θα φυλακίζονται ισόβια οι διαχειριστές των εν λόγω πολυκατοικιών με την κατηγορία της προσβολής του πολιτεύματος και έως 10 έτη όσοι ψήφισαν υπέρ της πρότασης στην αντίστοιχη συνέλευση των ενοίκων των πολυκατοικιών.
(Το δημοσίευμα δεν είναι πραγματικό. Το ξεπούλημα των δασών όμως είναι πραγματικότητα. Η ισόβια φυλάκιση για προσβολή του πολιτεύματος είναι επίσης πραγματικότητα.) 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.