Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Σαμαράς: «Θα εξαντλήσουμε την 7ετία»

Η ομιλία του Α. Σαμαρά χθες τα είχε όλα, από απειλές, καταστροφολογία, ύβρεις, ψευτομαγκιές, ανούσιες αναφορές και διχαστικό τόνο


Εκτός του γεγονότος ότι η ομιλία του κράτησε 2 ώρες (αν είναι έτσι, να έρχεται μία φορά το χρόνο και να μιλάει επί διώρου συνεχόμενα – καλύτερα να είναι σπίτι του), φάνηκε πόσο μεγάλη είναι η αγωνία του να μην πέσει η κυβέρνηση, δεδομένου ότι η συντριβή που προβλέπεται είναι μεγάλη.

Εξάντληση της 7ετίας υποσχέθηκε ο Σαμαράς

Έτσι ο Α. Σαμαράς μας εξήγησε όλους τους λόγους που οι διεθνείς συγκυρίες, οι εγχώριες δυσκολίες και η φωνή του θεού, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή εκλογών και διεμήνυσε πως με κάθε τρόπο θα εξαντλήσει την 7ετία.

2 στους 3 βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα ξανα-εκλεγούν

Από έναν πρόχειρο μέτρημα, υπολογίζει ο Α. Σαμαράς, πως από τους 155 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση του – εάν γίνουν εκλογές αυτοί θα μειωθούν στους 60 (με 50 για ΝΔ και 10 για ΠΑΣΟΚ).
Με τον φόβο να χαθούν σχεδόν τα 2/3 της βουλευτικής δύναμης και με τον φόβο ότι η επόμενη μέρα στη ΝΔ δεν τον συμπεριλαμβάνει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας.
-
Και επειδή εχθές έκανε και αναφορά στην κατάταξη της Ελλάδας σε διάφορους δείκτες ας πάρει μια απάντηση από εδώ:

Στον πάτο του κόσμου η Ελλάδα των μνημονίων!
"Ευτυχώς δε γίναμε Αργεντινή" και γίναμε Ελλάδα
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.